Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем MOVIDA налични на Бразилия Президенте Жуселино Кубичек, Летище [BSB]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на MOVIDA на Бразилия Президенте Жуселино Кубичек, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Hyundai HB20

movida
M
5
5
2
Hyundai  HB20

от

$27.64 на ден

В пълен размер

Renault Logan Voyage

movida
M
5
4
3
Renault Logan Voyage

от

$29.56 на ден

Стандартен

Hyundai HB20S

movida
A
5
5
4
Hyundai HB20S

от

$38.82 на ден

Стандартен

Mercedes C Class

movida
A
5
4
5
Mercedes C Class

от

$71.21 на ден

SUV

Dacia Duster

movida
M
5
5
4
Dacia Duster

от

$40.47 на ден

Със 7 седалки

Chevrolet Spin

movida
A
7
5
1
Chevrolet Spin

от

$50.76 на ден

Миниван

Fiat Fiorino

movida
M
3
4
0
Fiat Fiorino

от

$57.04 на ден

Икономичен

Fiat Novo Uno

alamo
M
5
3
2
Fiat Novo Uno

от

$11.98 на ден

Икономичен

Ford Fiesta

hertz
A
5
5
2
Ford Fiesta

от

$52.75 на ден

Компактен

Toyota Etios XS

unidas
M
5
5
3
Toyota Etios XS

от

$17.34 на ден

Компактен

Ford Focus

unidas
A
5
5
3
Ford Focus

от

$44.17 на ден

Мини

Chevrolet Celta

hertz
M
4
4
1
Chevrolet Celta

от

$19.24 на ден

Миниван

Volkswagen Saveiro Pickup

localiza
M
2
2
0
Volkswagen Saveiro Pickup

от

$25.35 на ден

Миниван

Ford Ranger Supercab

localiza
M
4
4
0
Ford Ranger Supercab

от

$56.25 на ден

Стандартен

Ford Ka Sedan

hertz
M
5
4
4
Ford Ka Sedan

от

$28.14 на ден

Стандартен

Volkswagen Jetta

hertz
A
5
4
5
Volkswagen Jetta

от

$77.32 на ден

SUV

Renault Duster

localiza
M
5
5
4
Renault Duster

от

$35.10 на ден

SUV

Chevrolet Equinox

sixt
A
5
5
3
Chevrolet Equinox

от

$82.98 на ден

В пълен размер

Audi A3

sixt
A
5
4
4
Audi A3

от

$81.72 на ден

Информация за MOVIDA на Бразилия Президенте Жуселино Кубичек, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на MOVIDA за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които MOVIDA предоставя на Бразилия Президенте Жуселино Кубичек, Летище [BSB].

Movida

Име на фирмата:

Movida

Адрес:

Brasília International Airport Juscelino Kubitscheck, s/n, Setor de Habilitações Individuais Sul, Brasília - DF, 71608-900

Телефон:

+ 55 61 3364-9681

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Обекти на MOVIDA близо до летище BSB

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Бразилия Президенте Жуселино Кубичек, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Бразилия Президенте Жуселино Кубичек, Летище [BSB]

Като алтернатива на MOVIDA има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Бразилия Президенте Жуселино Кубичек, Летище [BSB]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Unidas

Unidas 8 reviews

7.7 / 10

ALAMO ehi

ALAMO 9 reviews

4.6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Бразилия Президенте Жуселино Кубичек, Летище [BSB], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от ALAMO и HERTZ. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Бразилия Президенте Жуселино Кубичек, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от HERTZ и SIXT на Бразилия Президенте Жуселино Кубичек, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за LOCALIZA кола под наем на Бразилия Президенте Жуселино Кубичек, Летище [BSB], разгледайте SUV-тата от MOVIDA5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Бразилия Президенте Жуселино Кубичек, Летище.

Ако търсите голяма кола на Бразилия Президенте Жуселино Кубичек, Летище, трябва да обмислите сделките от LOCALIZA. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

MOVIDA Бразилия Президенте Жуселино Кубичек, Летище Преглед на парк коли под наем

MOVIDA на Бразилия Президенте Жуселино Кубичек, Летище BSB предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Fullsize , Standard , Suv , 7-seater , Van , Compact , Mini ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за MOVIDA Бразилия Президенте Жуселино Кубичек, Летище, подгответе се да вземете Hyundai HB20, Fiat Novo Uno, и Ford Fiesta или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Toyota Etios XS, и Ford Focus или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от MOVIDA Бразилия Президенте Жуселино Кубичек, Летище, можете да вземете Hyundai HB20S, Mercedes C Class, Ford Ka Sedan, и Volkswagen Jetta .

MOVIDA клас коли под наем в пълен размер на Бразилия Президенте Жуселино Кубичек, Летище включва следните модели на коли под наем: Renault Logan Voyage, и Audi A3 .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от MOVIDA Бразилия Президенте Жуселино Кубичек, Летище, ще получите една от следните коли: Dacia Duster, Renault Duster, и Chevrolet Equinox .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от MOVIDA Бразилия Президенте Жуселино Кубичек, Летище, можете да наемете и Chevrolet Spin .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от MOVIDA Бразилия Президенте Жуселино Кубичек, Летище според Вашата цел

MOVIDA осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от MOVIDA на Бразилия Президенте Жуселино Кубичек, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Бразилия Президенте Жуселино Кубичек, Летище, най-подходящите автомобили от MOVIDA са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от MOVIDA на Бразилия Президенте Жуселино Кубичек, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от MOVIDA на Бразилия Президенте Жуселино Кубичек, Летище.
  • За млади шофьори MOVIDA също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от MOVIDA на Бразилия Президенте Жуселино Кубичек, Летище.

Често задавани въпроси - MOVIDA рент а кар на Бразилия Президенте Жуселино Кубичек, Летище

Как да наема кола от MOVIDA на Бразилия Президенте Жуселино Кубичек, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от MOVIDA на летище BSB?

Най-евтината кола от MOVIDA на Бразилия Президенте Жуселино Кубичек, Летище е Hyundai HB20. Съответната настояща цена е $27.64 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Бразилия Президенте Жуселино Кубичек, Летище?

Цените на бензин близо до летище BSB варират от $3.85 до $4.43.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при MOVIDA с дебитна карта на Бразилия Президенте Жуселино Кубичек, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

MOVIDA осигурява ли опция за детска седалка за кола на Бразилия Президенте Жуселино Кубичек, Летище [BSB]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Бразилия Президенте Жуселино Кубичек, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на MOVIDA кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!