Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем в Кампинаш

Сравнете цените на колите под наем на различни класи коли под наем от най-надеждните доставчици в Кампинаш. Най-евтината оферта за коли под наем на всеки клас кола, налична в Кампинаш, е маркирана в червено.

Икономичен

Икономичен

Стандартен

Стандартен

SUV

SUV

Миниван

Миниван

Localiza Car Rental от$27.59 от$24.34 от$29.85 от$59.73
FOCO от$12.12 от$15.39
Movida от$19.24 от$20.21 от$35.05 от$30.80
Unidas от$18.75 от$19.75 от$24.34

Най-добрите коли под наем фирми в Кампинаш

Агенциите за коли под наем в Кампинаш могат да се различават значително не само в разнообразието си от автомобили под наем и условията за коли под наем, но и в средните оценки, предоставени от наши предишни клиенти.

LOCALIZA

LOCALIZA 8 reviews

7.7 / 10

Има огромно разнообразие на коли под наем в Кампинаш. Класите коли под наем, които могат да се наемат в Кампинаш, варират от Икономичен, Стандартен, Миниван, SUV да се . Най-голямата колекция коли на Кампинаш се предоставя от Foco aluguel de carros.

В Кампинаш, можете да намерите най-добрия доставчик за всяко от пътуванията си. HERTZ предлагат краткосрочни, ежечасни, ежедневни, дългосрочни, ежеседмични, ежемесечни и дори еднопосочни сделки за коли под наем. Ще намерите и коли под наем за шофьори под 21 и 25 години в Кампинаш.

Кампинаш Преглед на парк за коли под наем

Поради големия брой доставчици на коли под наем в Кампинаш, паркът за коли е представляван от огромно разнообразие различни автомобили. Моля, използвайте таблицата по-долу, за да разберете по-добре кое превозно средство е най-доброто, за да Ви пасва, базирайки се на определени изисквания.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Относително кратки пътувания без прекомерни количества багаж Ford Ka, или сходни.
Икономичен Пътници, за които са приоритет по-евтините коли под наем Fiat Novo Uno, Hyundai HB20, или сходни.
Компактен Хора, търсещи по-малки, спестяващи гориво автомобилиη Nissan Versa, Volkswagen Voyage, или сходни.
Среден Тези, които имат нужда от страхотна комбинация от цена и удобство в автомобил под наем Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Удобно пътуване с група от до 5 пътника на достъпна цена Ford Ka Sedan, Nissan Sentra, или сходни.
В пълен размер Търсещите големи мощни коли с много свободно място Audi A3, или сходни.
Със 7 седалки Групи хора, които имат нужда от повече пространство, отколкото има в обикновени коли с 5 седалки Chevrolet Spin, или сходни.
Миниван / 9-12 θέσεις Семейни пътувания или пътешествия с много пътници и товар Fiat Fiorino, или сходни.
Премиум Бизнес пътуване и коли под наем за важни поводи Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Пътници, на които им харесва да се чувствам като шефове на пътя и извън него Renault Duster, Ford Ranger Double Cab, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Търсещите върховно преживяване за шофирането въпреки етикета с цената Bentley, Rolls Royce, Ferrari, или сходни.
Кабриолет Пътуващи по време на топло, слънчево време и чувство на свобода Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в Кампинаш

Как да наема кола в Кампинаш?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола в Кампинаш?

Цените за наем на кола в Кампинаш варират от $12.12 на ден до $59.73 на ден, базирайки се на избрания модел, обект за вземане и опции за наем.

Кой обект има най-евтините коли под наем в Кампинаш?

Най-евтината сделка за коли под наем в Кампинаш може да се намери в Campinas - South. Цените за коли под наем стартират от $12.12 на този обект.

Кои фирми за коли под наем оперират в Кампинаш?

В Кампинаш можете да наемете кола от известни доставчици кат Икономичен, Стандартен, Миниван, и SUV.

Коя е агенцията за коли под наем с най-висок рейтинг в Кампинаш?

Фирмата за коли под наем, която в момента има най-високия потребителски рейтинг, е LOCALIZA with an average score of 7.7/1. Най-евтината кола от LOCALIZA в Кампинаш е Volkswagen Voyage. Настоящата съответна цена е $24.34 на ден.

Каква е цената на бензина в Кампинаш?

Цените на бензина в Кампинаш варират от $3.63 до $4.12.

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта в Кампинаш?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем при резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем в Кампинаш?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.