Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем ACE налични на Сарниа, Летище [YZR]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на ACE на Сарниа, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Компактен

Kia Rio

ace
A
5
2
2
Kia Rio

от

$33.96 на ден

Икономичен

Toyota Yaris

ace
A
4
2
2
Toyota Yaris

от

$33.96 на ден

Стандартен

Hyundai Accent

ace
A
5
2
3
Hyundai Accent

от

$34.84 на ден

Стандартен

Hyundai Santa Fe

ace
A
5
4
2
Hyundai Santa Fe

от

$67.49 на ден

В пълен размер

Hyundai Sonata

ace
A
5
2
4
Hyundai Sonata

от

$40.14 на ден

Компактен

Chevrolet Sonic

budget
A
5
5
3
Chevrolet Sonic

от

$37.53 на ден

Стандартен

Chevrolet Cruze

budget
A
5
4
4
Chevrolet Cruze

от

$41.20 на ден

В пълен размер

Chevrolet Impala

budget
A
5
4
4
Chevrolet Impala

от

$44.15 на ден

SUV

Jeep Cherokee

budget
A
5
5
3
Jeep Cherokee

от

$88.97 на ден

Информация за ACE на Сарниа, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на ACE за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които ACE предоставя на Сарниа, Летище [YZR].

ACE Rent A Car

Име на фирмата:

ACE Rent A Car

Адрес:

Sarnia, Ontario(ON), Canada, N7T 1M4

Телефон:

519-332-3159

Пикап

Безплатен автобус

Бонуси

  • - Неограничен пробег

Най-добри фирми за коли под наем на Сарниа, Летище [YZR]

Като алтернатива на ACE има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Сарниа, Летище [YZR]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

BUDGET ABG

BUDGET 641 reviews

7.8 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Сарниа, Летище [YZR], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от BUDGET. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Сарниа, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от BUDGET на Сарниа, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за BUDGET кола под наем на Сарниа, Летище [YZR], разгледайте SUV-тата от ACE5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Сарниа, Летище.

ACE Сарниа, Летище Преглед на парк коли под наем

ACE на Сарниа, Летище YZR предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Compact , Economy , Standard , Fullsize , Suv ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за ACE Сарниа, Летище, подгответе се да вземете и Toyota Yaris или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Kia Rio, и Chevrolet Sonic или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от ACE Сарниа, Летище, можете да вземете Hyundai Accent, Hyundai Santa Fe, и Chevrolet Cruze .

ACE клас коли под наем в пълен размер на Сарниа, Летище включва следните модели на коли под наем: Hyundai Sonata, и Chevrolet Impala .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от ACE Сарниа, Летище, ще получите една от следните коли: и Jeep Cherokee .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от ACE Сарниа, Летище според Вашата цел

ACE осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от ACE на Сарниа, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Сарниа, Летище, най-подходящите автомобили от ACE са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от ACE на Сарниа, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от ACE на Сарниа, Летище.
  • За млади шофьори ACE също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от ACE на Сарниа, Летище.

Често задавани въпроси - ACE рент а кар на Сарниа, Летище

Как да наема кола от ACE на Сарниа, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от ACE на летище YZR?

Най-евтината кола от ACE на Сарниа, Летище е Kia Rio. Съответната настояща цена е $33.96 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем ACE на Сарниа, Летище [YZR]?

Най-популярните коли под наем на Сарниа, Летище от ACE в момента са HYUNDAI SANTA FE. Най-ниската цена за този автомобил е $67.49 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от ACE на Сарниа, Летище [YZR]?

Най-често резервираният клас коли от ACE на летище YZR е Стандартен. Най-евтиният Стандартен автомобил от ACE е HYUNDAI ACCENT. Цената му започва от $34.84 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Сарниа, Летище?

Цените на бензин близо до летище YZR варират от $2.89 до $3.79.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при ACE с дебитна карта на Сарниа, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

ACE осигурява ли опция за детска седалка за кола на Сарниа, Летище [YZR]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Сарниа, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на ACE кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!