Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем AVIS налични на Саулт Сте Мари, Летище [YAM]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на AVIS на Саулт Сте Мари, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Стандартен

Hyundai Sonata

avis
A
5
4
4
Hyundai Sonata

от

$42.49 на ден

Икономичен

Chevrolet Spark

avis
A
5
4
2
Chevrolet Spark

от

$48.03 на ден

Компактен

Chevrolet Sonic

avis
A
5
4
3
Chevrolet Sonic

от

$50.24 на ден

В пълен размер

Chevrolet Impala

avis
A
5
4
4
Chevrolet Impala

от

$61.48 на ден

SUV

Ford Escape

avis
A
5
5
3
Ford Escape

от

$66.49 на ден

Информация за AVIS на Саулт Сте Мари, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на AVIS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които AVIS предоставя на Саулт Сте Мари, Летище [YAM].

AVIS Car Rental

Име на фирмата:

AVIS Car Rental

Адрес:

475 Airport Road (Rural Route 1), Sault Sainte Marie, P6A 5K6, ON, Ontario

Телефон:

(1) 705-779-2644

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Обекти на AVIS близо до летище YAM

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Саулт Сте Мари, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Саулт Сте Мари, Летище [YAM]

Като алтернатива на AVIS има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Саулт Сте Мари, Летище [YAM]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Enterprise

Enterprise 1271 reviews

8.7 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 964 reviews

8.6 / 10

AVIS Саулт Сте Мари, Летище Преглед на парк коли под наем

AVIS на Саулт Сте Мари, Летище YAM предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Standard , Economy , Compact , Fullsize , Suv ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за AVIS Саулт Сте Мари, Летище, подгответе се да вземете и Chevrolet Spark или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Chevrolet Sonic или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от AVIS Саулт Сте Мари, Летище, можете да вземете и Hyundai Sonata .

AVIS клас коли под наем в пълен размер на Саулт Сте Мари, Летище включва следните модели на коли под наем: и Chevrolet Impala .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от AVIS Саулт Сте Мари, Летище, ще получите една от следните коли: и Ford Escape .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от AVIS Саулт Сте Мари, Летище според Вашата цел

AVIS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от AVIS на Саулт Сте Мари, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Саулт Сте Мари, Летище, най-подходящите автомобили от AVIS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от AVIS на Саулт Сте Мари, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от AVIS на Саулт Сте Мари, Летище.
  • За млади шофьори AVIS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от AVIS на Саулт Сте Мари, Летище.

Често задавани въпроси - AVIS рент а кар на Саулт Сте Мари, Летище

Как да наема кола от AVIS на Саулт Сте Мари, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от AVIS на летище YAM?

Най-евтината кола от AVIS на Саулт Сте Мари, Летище е Hyundai Sonata. Съответната настояща цена е $42.49 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем AVIS на Саулт Сте Мари, Летище [YAM]?

Най-популярните коли под наем на Саулт Сте Мари, Летище от AVIS в момента са HYUNDAI SONATA. Най-ниската цена за този автомобил е $42.49 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от AVIS на Саулт Сте Мари, Летище [YAM]?

Най-често резервираният клас коли от AVIS на летище YAM е Икономичен. Най-евтиният Икономичен автомобил от AVIS е CHEVROLET SPARK. Цената му започва от $48.03 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Саулт Сте Мари, Летище?

Цените на бензин близо до летище YAM варират от $2.96 до $3.83.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при AVIS с дебитна карта на Саулт Сте Мари, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

AVIS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Саулт Сте Мари, Летище [YAM]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Саулт Сте Мари, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на AVIS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!