Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем AVIS налични на Виктория, Летище [YYJ]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на AVIS на Виктория, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Компактен

Chevrolet Sonic

avis
A
5
4
3
Chevrolet Sonic

от

$101.27 на ден

Стандартен

Hyundai Elantra

avis
A
5
4
4
Hyundai Elantra

от

$104.34 на ден

В пълен размер

Chevrolet Impala

avis
A
5
4
4
Chevrolet Impala

от

$108.43 на ден

SUV

Ford Escape

avis
A
5
5
3
Ford Escape

от

$116.61 на ден

Компактен

Nissan Versa

national
A
5
4
3
Nissan Versa

от

$82.73 на ден

Икономичен

Kia Rio

national
A
4
3
1
Kia Rio

от

$82.73 на ден

Стандартен

Toyota Corolla

national
A
5
4
4
Toyota Corolla

от

$89.87 на ден

SUV

Jeep Renegade

national
A
5
3
2
Jeep Renegade

от

$103.13 на ден

SUV

Chevrolet Trax

enterprise
A
5
3
2
Chevrolet Trax

от

$223.52 на ден

В пълен размер

Toyota Camry

thrifty
A
5
4
4
Toyota Camry

от

$156.74 на ден

Информация за AVIS на Виктория, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на AVIS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които AVIS предоставя на Виктория, Летище [YYJ].

AVIS Car Rental

Име на фирмата:

AVIS Car Rental

Адрес:

131-1640 Electra Boulevard, Sidney, V8L 5V4, BC, British Columbia

Телефон:

(1) 250-656-6033

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Обекти на AVIS близо до летище YYJ

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Виктория, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Виктория, Летище [YYJ]

Като алтернатива на AVIS има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Виктория, Летище [YYJ]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

NATIONAL ehi

NATIONAL 55 reviews

8.7 / 10

Enterprise

Enterprise 17 reviews

8.5 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 23 reviews

8.3 / 10

Hertz Corporate

Hertz 37 reviews

8 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Виктория, Летище [YYJ], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от NATIONAL. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Виктория, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от NATIONAL и THRIFTY на Виктория, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за NATIONAL кола под наем на Виктория, Летище [YYJ], разгледайте SUV-тата от AVIS5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Виктория, Летище.

AVIS Виктория, Летище Преглед на парк коли под наем

AVIS на Виктория, Летище YYJ предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Compact , Standard , Fullsize , Suv , Economy ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за AVIS Виктория, Летище, подгответе се да вземете и Kia Rio или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Chevrolet Sonic, и Nissan Versa или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от AVIS Виктория, Летище, можете да вземете Hyundai Elantra, и Toyota Corolla .

AVIS клас коли под наем в пълен размер на Виктория, Летище включва следните модели на коли под наем: Chevrolet Impala, и Toyota Camry .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от AVIS Виктория, Летище, ще получите една от следните коли: Ford Escape, Jeep Renegade, и Chevrolet Trax .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от AVIS Виктория, Летище според Вашата цел

AVIS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от AVIS на Виктория, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Виктория, Летище, най-подходящите автомобили от AVIS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от AVIS на Виктория, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от AVIS на Виктория, Летище.
  • За млади шофьори AVIS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от AVIS на Виктория, Летище.

Често задавани въпроси - AVIS рент а кар на Виктория, Летище

Как да наема кола от AVIS на Виктория, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от AVIS на летище YYJ?

Най-евтината кола от AVIS на Виктория, Летище е Chevrolet Sonic. Съответната настояща цена е $101.27 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем AVIS на Виктория, Летище [YYJ]?

Най-популярните коли под наем на Виктория, Летище от AVIS в момента са . Най-ниската цена за този автомобил е $101.27 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от AVIS на Виктория, Летище [YYJ]?

Най-често резервираният клас коли от AVIS на летище YYJ е Стандартен. Най-евтиният Стандартен автомобил от AVIS е HYUNDAI ELANTRA. Цената му започва от $104.34 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Виктория, Летище?

Цените на бензин близо до летище YYJ варират от $3.65 до $4.32.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при AVIS с дебитна карта на Виктория, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

AVIS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Виктория, Летище [YYJ]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Виктория, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на AVIS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!