Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем в Уинипег

Сравнете цените на колите под наем на различни класи коли под наем от най-надеждните доставчици в Уинипег. Най-евтината оферта за коли под наем на всеки клас кола, налична в Уинипег, е маркирана в червено.

Икономичен

Икономичен

Компактен

Компактен

Стандартен

Стандартен

Миниван

Миниван

SUV

SUV

В пълен размер

В пълен размер

Луксозен

Луксозен

AVIS Car Rental от$ 48.52 от$ 103.95 от$ 111.94
Thrifty Car Rental от$ 37.69 от$ 39.16 от$ 52.36
Budget Car Rental от$ 46.83 от$ 46.98 от$ 102.10 от$ 62.39 от$ 42.52
Alamo от$ 80.57 от$ 81.83 от$ 83.02 от$ 78.22 от$ 129.25

Най-добрите коли под наем фирми в Уинипег

Агенциите за коли под наем в Уинипег могат да се различават значително не само в разнообразието си от автомобили под наем и условията за коли под наем, но и в средните оценки, предоставени от наши предишни клиенти.

Enterprise

Enterprise 35 reviews

7.3 / 10

AVIS ABG

AVIS 11 reviews

6.2 / 10

Има огромно разнообразие на коли под наем в Уинипег. Класите коли под наем, които могат да се наемат в Уинипег, варират от Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Миниван, SUV да се Със 7 седалки. Най-голямата колекция коли на Уинипег се предоставя от Alamo.

В Уинипег, можете да намерите най-добрия доставчик за всяко от пътуванията си. AVIS, PAYLESS, ENTERPRISE предлагат краткосрочни, ежечасни, ежедневни, дългосрочни, ежеседмични, ежемесечни и дори еднопосочни сделки за коли под наем. Ще намерите и коли под наем за шофьори под 21 и 25 години в Уинипег.

Коли под наем в близост до места Уинипег

За да намерите най-добрата сделка за кола под наем в Уинипег, трябва да проверите колите ни под наем не само на обектите за вземане и връщане. Също така, погледнете офертите за коли под наем в другите най-близки места: летища, гари, пристаниваща и в центъра на града.

Уинипег Преглед на парк за коли под наем

Поради големия брой доставчици на коли под наем в Уинипег, паркът за коли е представляван от огромно разнообразие различни автомобили. Моля, използвайте таблицата по-долу, за да разберете по-добре кое превозно средство е най-доброто, за да Ви пасва, базирайки се на определени изисквания.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Относително кратки пътувания без прекомерни количества багаж Smart, Fiat 500, Hyundai i10, Citroen DS3, Opel Adam, или сходни.
Икономичен Пътници, за които са приоритет по-евтините коли под наем Chevrolet Spark أو ما شابه, Kia Rio, или сходни.
Компактен Хора, търсещи по-малки, спестяващи гориво автомобилиη Kia Rio أو ما شابه, Nissan Versa, или сходни.
Среден Тези, които имат нужда от страхотна комбинация от цена и удобство в автомобил под наем Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Удобно пътуване с група от до 5 пътника на достъпна цена Volkswagen Jetta, Hyundai Sonata, или сходни.
В пълен размер Търсещите големи мощни коли с много свободно място Toyota Camry, Dodge Charger, или сходни.
Със 7 седалки Групи хора, които имат нужда от повече пространство, отколкото има в обикновени коли с 5 седалки Dodge Caravan, Toyota Sienna, или сходни.
Миниван / 9-12 θέσεις Семейни пътувания или пътешествия с много пътници и товар Dodge Caravan أو ما شابه, Dodge Caravan, или сходни.
Премиум Бизнес пътуване и коли под наем за важни поводи Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Пътници, на които им харесва да се чувствам като шефове на пътя и извън него Kia Sportage أو ما شابه, Chevrolet Suburban, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Търсещите върховно преживяване за шофирането въпреки етикета с цената Nissan Maxima أو ما شابه, Cadillac CTS, или сходни.
Кабриолет Пътуващи по време на топло, слънчево време и чувство на свобода Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в Уинипег

Как да наема кола в Уинипег?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола в Уинипег?

Цените за наем на кола в Уинипег варират от $ 37.69 на ден до $ 104.26 на ден, базирайки се на избрания модел, обект за вземане и опции за наем.

Кой обект има най-евтините коли под наем в Уинипег?

Най-евтината сделка за коли под наем в Уинипег може да се намери в Winnipeg - Downtown. Цените за коли под наем стартират от $ 37.69 на този обект.

Кои фирми за коли под наем оперират в Уинипег?

В Уинипег можете да наемете кола от известни доставчици кат Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Миниван, SUV, и Със 7 седалки.

Коя е агенцията за коли под наем с най-висок рейтинг в Уинипег?

Фирмата за коли под наем, която в момента има най-високия потребителски рейтинг, е Enterprise with an average score of 7.3/1. Най-евтината кола от Enterprise в Уинипег е Chevrolet Suburban. Настоящата съответна цена е $ 162.48 на ден.

Каква е цената на бензина в Уинипег?

Цените на бензина в Уинипег варират от $ 2.92 до $ 3.61.

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта в Уинипег?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем при резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем в Уинипег?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.