Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем AVIS налични на Пау, Летище [PUF]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на AVIS на Пау, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Renault Twingo

alamo
M
4
3
2
Renault Twingo

от

$51.65 на ден

Мини

Chevrolet Spark

thrifty
M
4
3
2
Chevrolet Spark

от

$93.60 на ден

Икономичен

Opel Corsa

alamo
M
4
5
2
Opel Corsa

от

$52.17 на ден

Икономичен

Renault Clio

hertz
M
5
5
2
Renault Clio

от

$92.34 на ден

Компактен

Peugeot 308

alamo
M
5
5
3
Peugeot 308

от

$55.57 на ден

Компактен

Audi Q3

sixt
M
5
5
3
Audi Q3

от

$101.81 на ден

SUV

Opel Mokka

alamo
M
5
5
3
Opel Mokka

от

$58.35 на ден

SUV

BMW X1

sixt
A
5
5
4
BMW X1

от

$129.22 на ден

Стандартен

Opel Insignia

alamo
M
5
4
4
Opel Insignia

от

$72.98 на ден

Стандартен

Renault Talisman

sixt
A
5
4
4
Renault Talisman

от

$110.09 на ден

Комби

Peugeot 308 Estate

alamo
M
5
5
4
Peugeot 308 Estate

от

$73.68 на ден

Комби

Audi A4 Estate

sixt
A
5
5
5
Audi A4 Estate

от

$125.44 на ден

Със 7 седалки

Peugeot 5008

alamo
M
7
5
1
Peugeot 5008

от

$90.36 на ден

Миниван

Renault Scenic

sixt
M
5
5
4
Renault Scenic

от

$101.81 на ден

В пълен размер

Mercedes C Class

sixt
A
5
4
4
Mercedes C Class

от

$124.02 на ден

Луксозен

Audi A5

sixt
A
5
4
4
Audi A5

от

$141.27 на ден

Със 9 седалки

Citroen Jumpy

sixt
M
9
5
4
Citroen Jumpy

от

$197.49 на ден

Информация за AVIS на Пау, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на AVIS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които AVIS предоставя на Пау, Летище [PUF].

AVIS Car Rental

Име на фирмата:

AVIS Car Rental

Адрес:

Pau Airport, Pau, 64230

Телефон:

(33) 05 59 33 27 13

Обекти на AVIS близо до летище PUF

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Пау, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Пау, Летище [PUF]

Като алтернатива на AVIS има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Пау, Летище [PUF]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Enterprise Corporate

Enterprise 327 reviews

7.5 / 10

Alamo EHI

Alamo 297 reviews

7.4 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 1246 reviews

7.2 / 10

SIXT Corporate

SIXT 1094 reviews

7.1 / 10

Thrifty Corporate

Thrifty 230 reviews

6.6 / 10

Hertz Corporate

Hertz 657 reviews

6.3 / 10

Dollar Corporate

Dollar 202 reviews

6.3 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Пау, Летище [PUF], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от ALAMO и THRIFTY. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Пау, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от ALAMO и SIXT на Пау, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за ALAMO кола под наем на Пау, Летище [PUF], разгледайте SUV-тата от AVIS5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Пау, Летище.

Ако търсите голяма кола на Пау, Летище, трябва да обмислите сделките от SIXT. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Пау, Летище, трябва да разгледате офертите от SIXT. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Пау, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

AVIS Пау, Летище Преглед на парк коли под наем

AVIS на Пау, Летище PUF предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Suv , Standard , Estate , 7-seater , Van , Fullsize , Luxury , 9-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за AVIS Пау, Летище, подгответе се да вземете Opel Corsa, и Renault Clio или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Peugeot 308, и Audi Q3 или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от AVIS Пау, Летище, можете да вземете Opel Insignia, и Renault Talisman .

AVIS клас коли под наем в пълен размер на Пау, Летище включва следните модели на коли под наем: и Mercedes C Class .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от AVIS Пау, Летище, ще получите една от следните коли: Opel Mokka, и BMW X1 .

Премиум клас коли под наем, осигурен от AVIS Пау, Летище се състои от следните модели коли: и Audi A5 .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от AVIS Пау, Летище, можете да наемете и Peugeot 5008 .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от AVIS Пау, Летище според Вашата цел

AVIS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от AVIS на Пау, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Пау, Летище, най-подходящите автомобили от AVIS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от AVIS на Пау, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от AVIS на Пау, Летище.
  • За млади шофьори AVIS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от AVIS на Пау, Летище.

Често задавани въпроси - AVIS рент а кар на Пау, Летище

Как да наема кола от AVIS на Пау, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от AVIS на летище PUF?

Най-евтината кола от AVIS на Пау, Летище е Renault Twingo. Съответната настояща цена е $51.65 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при AVIS с дебитна карта на Пау, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

AVIS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Пау, Летище [PUF]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Пау, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на AVIS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!