Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем в Родез

Сравнете цените на колите под наем на различни класи коли под наем от най-надеждните доставчици в Родез. Най-евтината оферта за коли под наем на всеки клас кола, налична в Родез, е маркирана в червено.

Икономичен

Икономичен

Компактен

Компактен

Стандартен

Стандартен

Миниван

Миниван

SUV

SUV

В пълен размер

В пълен размер

AVIS Car Rental от$22.41 от$26.90
SIXT Rent A Car от$31.42 от$47.73 от$50.93 от$127.94
Hertz Car Hire от$31.43 от$34.66 от$44.30
Europcar от$33.51 от$39.22 от$71.08 от$40.63 от$78.92

Най-добрите коли под наем фирми в Родез

Агенциите за коли под наем в Родез могат да се различават значително не само в разнообразието си от автомобили под наем и условията за коли под наем, но и в средните оценки, предоставени от наши предишни клиенти.

Hertz Corporate

Hertz 240 reviews

8 / 10

SIXT Corporate

SIXT 97 reviews

8 / 10

Има огромно разнообразие на коли под наем в Родез. Класите коли под наем, които могат да се наемат в Родез, варират от Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Кабриолет, Миниван, SUV, Екзотичен да се Със 7 седалки, Със 9 седалки. Най-голямата колекция коли на Родез се предоставя от Europcar.

В Родез, можете да намерите най-добрия доставчик за всяко от пътуванията си. AVIS, HERTZ, SIXT предлагат краткосрочни, ежечасни, ежедневни, дългосрочни, ежеседмични, ежемесечни и дори еднопосочни сделки за коли под наем. Ще намерите и коли под наем за шофьори под 21 и 25 години в Родез.

Коли под наем в близост до места Родез

За да намерите най-добрата сделка за кола под наем в Родез, трябва да проверите колите ни под наем не само на обектите за вземане и връщане. Също така, погледнете офертите за коли под наем в другите най-близки места: летища, гари, пристаниваща и в центъра на града.

Родез Преглед на парк за коли под наем

Поради големия брой доставчици на коли под наем в Родез, паркът за коли е представляван от огромно разнообразие различни автомобили. Моля, използвайте таблицата по-долу, за да разберете по-добре кое превозно средство е най-доброто, за да Ви пасва, базирайки се на определени изисквания.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Относително кратки пътувания без прекомерни количества багаж Fiat 500, Mini Cooper, или сходни.
Икономичен Пътници, за които са приоритет по-евтините коли под наем Citroen C3, Peugeot 208, или сходни.
Компактен Хора, търсещи по-малки, спестяващи гориво автомобилиη Renault Megane, BMW 1 Series, или сходни.
Среден Тези, които имат нужда от страхотна комбинация от цена и удобство в автомобил под наем Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Удобно пътуване с група от до 5 пътника на достъпна цена Ford C-Max, BMW 4 Series Gran Coupe, или сходни.
В пълен размер Търсещите големи мощни коли с много свободно място BMW 3 Series, или сходни.
Със 7 седалки Групи хора, които имат нужда от повече пространство, отколкото има в обикновени коли с 5 седалки Volkswagen Touran, Renault Espace, или сходни.
Миниван / 9-12 θέσεις Семейни пътувания или пътешествия с много пътници и товар Peugeot Partner, Mercedes Viano, или сходни.
Премиум Бизнес пътуване и коли под наем за важни поводи Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Пътници, на които им харесва да се чувствам като шефове на пътя и извън него Opel Mokka, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Търсещите върховно преживяване за шофирането въпреки етикета с цената Bentley, Rolls Royce, Ferrari, или сходни.
Кабриолет Пътуващи по време на топло, слънчево време и чувство на свобода Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в Родез

Как да наема кола в Родез?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола в Родез?

Цените за наем на кола в Родез варират от $21.40 на ден до $127.94 на ден, базирайки се на избрания модел, обект за вземане и опции за наем.

Кой обект има най-евтините коли под наем в Родез?

Най-евтината сделка за коли под наем в Родез може да се намери в Rodez. Цените за коли под наем стартират от $21.40 на този обект.

Кои фирми за коли под наем оперират в Родез?

В Родез можете да наемете кола от известни доставчици кат Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Кабриолет, Миниван, SUV, Екзотичен, Със 7 седалки, и Със 9 седалки.

Коя е агенцията за коли под наем с най-висок рейтинг в Родез?

Фирмата за коли под наем, която в момента има най-високия потребителски рейтинг, е Hertz Corporate with an average score of 8/1. Най-евтината кола от Hertz Corporate в Родез е Ford C-Max. Настоящата съответна цена е $44.30 на ден.

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта в Родез?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем при резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем в Родез?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.