Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем AVIS налични на Пуне, Летище [PNQ]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на AVIS на Пуне, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Hyundai i10

avis
M
4
3
2
Hyundai i10

от

$30.23 на ден

Икономичен

Ford Figo

avis
M
5
3
2
Ford Figo

от

$31.17 на ден

Икономичен

Hyundai Creta

avis
M
5
5
2
Hyundai Creta

от

$50.83 на ден

Стандартен

Honda Amaze

avis
M
5
4
4
Honda Amaze

от

$41.23 на ден

Компактен

Toyota Etios

avis
M
5
3
3
Toyota Etios

от

$41.40 на ден

SUV

Ford Ecosport

avis
M
5
5
3
Ford Ecosport

от

$48.11 на ден

Със 7 седалки

Suzuki Ertiga

avis
M
7
5
1
Suzuki Ertiga

от

$48.89 на ден

Със 7 седалки

Toyota Innova

instant cabs
M
7
5
4
Toyota Innova

от

$41.43 на ден

Мини

Honda Jazz

instant cabs
M
4
3
2
Honda Jazz

от

$46.42 на ден

Информация за AVIS на Пуне, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на AVIS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които AVIS предоставя на Пуне, Летище [PNQ].

Avis

Име на фирмата:

Avis

Адрес:

Pune Airport, Pune, 411036

Телефон:

91- 7387237082

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Посреща и поздравява

Бонуси

  • - Безплатно допълнителен шофьор
  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Обекти на AVIS близо до летище PNQ

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Пуне, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

AVIS Пуне, Летище Преглед на парк коли под наем

AVIS на Пуне, Летище PNQ предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Standard , Compact , Suv , 7-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за AVIS Пуне, Летище, подгответе се да вземете Ford Figo, и Hyundai Creta или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Toyota Etios или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от AVIS Пуне, Летище, можете да вземете и Honda Amaze .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от AVIS Пуне, Летище, ще получите една от следните коли: и Ford Ecosport .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от AVIS Пуне, Летище, можете да наемете Suzuki Ertiga, и Toyota Innova .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от AVIS Пуне, Летище според Вашата цел

AVIS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от AVIS на Пуне, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Пуне, Летище, най-подходящите автомобили от AVIS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от AVIS на Пуне, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от AVIS на Пуне, Летище.
  • За млади шофьори AVIS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от AVIS на Пуне, Летище.

Често задавани въпроси - AVIS рент а кар на Пуне, Летище

Как да наема кола от AVIS на Пуне, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от AVIS на летище PNQ?

Най-евтината кола от AVIS на Пуне, Летище е Hyundai i10. Съответната настояща цена е $30.23 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Пуне, Летище?

Цените на бензин близо до летище PNQ варират от $4.08 до $4.63.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при AVIS с дебитна карта на Пуне, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

AVIS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Пуне, Летище [PNQ]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Пуне, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на AVIS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!