Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем TARGET налични на Летище Форли [FRL]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на TARGET на Летище Форли. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Volkswagen Up

target
M
4
3
2
Volkswagen Up

от

$50.90 на ден

Икономичен

Fiat Panda

target
M
4
3
2
Fiat Panda

от

$54.41 на ден

Компактен

Volkswagen Golf

target
M
5
5
3
Volkswagen Golf

от

$62.79 на ден

Комби

Ford Focus Estate

target
M
5
5
4
Ford Focus Estate

от

$78.87 на ден

SUV

Hyundai Santa Fe

target
A
5
5
4
Hyundai Santa Fe

от

$124.32 на ден

Мини

Citroen C1

europcar
M
4
3
2
Citroen C1

от

$47.38 на ден

Икономичен

Lancia Ypsilon

leasys
M
5
5
2
Lancia Ypsilon

от

$57.90 на ден

Компактен

Fiat 500L

leasys
M
5
5
3
Fiat 500L

от

$64.39 на ден

SUV

Jeep Renegade

leasys
M
5
5
2
Jeep Renegade

от

$73.76 на ден

SUV

Jeep Cherokee

leasys
A
5
5
4
Jeep Cherokee

от

$111.62 на ден

Комби

Fiat Tipo Estate

leasys
M
5
5
4
Fiat Tipo Estate

от

$79.67 на ден

Стандартен

Peugeot 3008

europcar
M
5
5
4
Peugeot 3008

от

$82.70 на ден

Миниван

Alfa Romeo Stelvio

leasys
A
5
5
4
Alfa Romeo Stelvio

от

$128.07 на ден

Със 9 седалки

Fiat Talento

europcar
M
9
5
4
Fiat Talento

от

$141.94 на ден

Информация за TARGET на Летище Форли

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на TARGET за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които TARGET предоставя на Летище Форли [FRL].

Target Rent

Име на фирмата:

Target Rent

Адрес:

Forli Airport, Via Seganti, 103, Forli, 47121

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Обекти на TARGET близо до летище FRL

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Летище Форли. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Летище Форли [FRL]

Като алтернатива на TARGET има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Летище Форли [FRL]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

WinRent

WinRent 741 reviews

7.8 / 10

Europcar Corporate

Europcar 1835 reviews

7.4 / 10

SIXT Franchise

SIXT 37 reviews

7.1 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Летище Форли [FRL], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от EUROPCAR и LEASYS. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Летище Форли.

Голям брой средни коли се предоставя от EUROPCAR на Летище Форли. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за LEASYS кола под наем на Летище Форли [FRL], разгледайте SUV-тата от TARGET5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Летище Форли.

Ако търсите голяма кола на Летище Форли, трябва да обмислите сделките от LEASYS. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

TARGET Летище Форли Преглед на парк коли под наем

TARGET на Летище Форли FRL предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Estate , Suv , Standard , Van , 9-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за TARGET Летище Форли, подгответе се да вземете Fiat Panda, и Lancia Ypsilon или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Volkswagen Golf, и Fiat 500L или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от TARGET Летище Форли, можете да вземете и Peugeot 3008 .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от TARGET Летище Форли, ще получите една от следните коли: Hyundai Santa Fe, Jeep Renegade, и Jeep Cherokee .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от TARGET Летище Форли според Вашата цел

TARGET осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от TARGET на Летище Форли за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Летище Форли, най-подходящите автомобили от TARGET са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от TARGET на Летище Форли за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от TARGET на Летище Форли.
  • За млади шофьори TARGET също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от TARGET на Летище Форли.

Често задавани въпроси - TARGET рент а кар на Летище Форли

Как да наема кола от TARGET на Летище Форли?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от TARGET на летище FRL?

Най-евтината кола от TARGET на Летище Форли е Volkswagen Up. Съответната настояща цена е $50.90 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Летище Форли?

Цените на бензин близо до летище FRL варират от $5.16 до $7.12.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при TARGET с дебитна карта на Летище Форли?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

TARGET осигурява ли опция за детска седалка за кола на Летище Форли [FRL]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Летище Форли?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на TARGET кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!