Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем SIXT налични на Субанг - Летище - Султан Абдул Азиз Шах [SZB]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на SIXT на Субанг - Летище - Султан Абдул Азиз Шах. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Perodua Axia

sixt
A
4
5
2
Perodua Axia

от

$38.42 на ден

Икономичен

Proton Saga

sixt
A
5
3
2
Proton Saga

от

$43.11 на ден

Компактен

Honda City

sixt
A
5
5
3
Honda City

от

$66.55 на ден

Със 7 седалки

Proton Exora

sixt
A
7
5
1
Proton Exora

от

$71.23 на ден

Стандартен

Honda Civic

sixt
A
5
4
4
Honda Civic

от

$94.68 на ден

Миниван

Mitsubishi Triton

sixt
M
4
4
0
Mitsubishi Triton

от

$97.02 на ден

SUV

Kia Sportage

sixt
A
5
5
4
Kia Sportage

от

$120.46 на ден

Компактен

Proton Persona

hertz
A
5
5
3
Proton Persona

от

$61.71 на ден

Стандартен

Hyundai Elantra

hertz
A
5
4
4
Hyundai Elantra

от

$66.96 на ден

Информация за SIXT на Субанг - Летище - Султан Абдул Азиз Шах

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на SIXT за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които SIXT предоставя на Субанг - Летище - Султан Абдул Азиз Шах [SZB].

SIXT Rent A Car

Име на фирмата:

SIXT Rent A Car

Адрес:

Sultan Abdul Aziz Shah Airport, Subang Jaya, 47200

Телефон:

+60-378801834

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Посреща и поздравява

Бонуси

  • - Пътен данък
  • - Неограничен пробег

Обекти на SIXT близо до летище SZB

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Субанг - Летище - Султан Абдул Азиз Шах. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

SIXT Субанг - Летище - Султан Абдул Азиз Шах Преглед на парк коли под наем

SIXT на Субанг - Летище - Султан Абдул Азиз Шах SZB предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , 7-seater , Standard , Van , Suv ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за SIXT Субанг - Летище - Султан Абдул Азиз Шах, подгответе се да вземете и Proton Saga или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Honda City, и Proton Persona или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от SIXT Субанг - Летище - Султан Абдул Азиз Шах, можете да вземете Honda Civic, и Hyundai Elantra .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от SIXT Субанг - Летище - Султан Абдул Азиз Шах, ще получите една от следните коли: и Kia Sportage .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от SIXT Субанг - Летище - Султан Абдул Азиз Шах, можете да наемете и Proton Exora .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от SIXT Субанг - Летище - Султан Абдул Азиз Шах според Вашата цел

SIXT осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от SIXT на Субанг - Летище - Султан Абдул Азиз Шах за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Субанг - Летище - Султан Абдул Азиз Шах, най-подходящите автомобили от SIXT са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от SIXT на Субанг - Летище - Султан Абдул Азиз Шах за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от SIXT на Субанг - Летище - Султан Абдул Азиз Шах.
  • За млади шофьори SIXT също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от SIXT на Субанг - Летище - Султан Абдул Азиз Шах.

Често задавани въпроси - SIXT рент а кар на Субанг - Летище - Султан Абдул Азиз Шах

Как да наема кола от SIXT на Субанг - Летище - Султан Абдул Азиз Шах?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от SIXT на летище SZB?

Най-евтината кола от SIXT на Субанг - Летище - Султан Абдул Азиз Шах е Perodua Axia. Съответната настояща цена е $38.42 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Субанг - Летище - Султан Абдул Азиз Шах?

Цените на бензин близо до летище SZB варират от $1.63 до $2.24.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при SIXT с дебитна карта на Субанг - Летище - Султан Абдул Азиз Шах?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

SIXT осигурява ли опция за детска седалка за кола на Субанг - Летище - Султан Абдул Азиз Шах [SZB]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Субанг - Летище - Султан Абдул Азиз Шах?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на SIXT кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!