Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем в Канкун

Сравнете цените на колите под наем на различни класи коли под наем от най-надеждните доставчици в Канкун. Най-евтината оферта за коли под наем на всеки клас кола, налична в Канкун, е маркирана в червено.

Икономичен

Икономичен

Компактен

Компактен

Стандартен

Стандартен

Миниван

Миниван

SUV

SUV

AVIS Car Rental от$49.71 от$162.86 от$76.29
Alamo от$55.71 от$53.99 от$56.57
Hertz Car Hire от$47.44 от$50.70 от$102.12 от$50.70 от$84.98
Budget Car Rental от$49.71 от$110.57

Най-добрите коли под наем фирми в Канкун

Агенциите за коли под наем в Канкун могат да се различават значително не само в разнообразието си от автомобили под наем и условията за коли под наем, но и в средните оценки, предоставени от наши предишни клиенти.

Dollar

Dollar 8 reviews

6.4 / 10

ALAMO ehi

ALAMO 18 reviews

6.3 / 10

America Car Rental

America 10 reviews

4.4 / 10

Europcar Direct

Europcar 48 reviews

3.8 / 10

Има огромно разнообразие на коли под наем в Канкун. Класите коли под наем, които могат да се наемат в Канкун, варират от Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Миниван, SUV да се Със 7 седалки. Най-голямата колекция коли на Канкун се предоставя от Mex.

В Канкун, можете да намерите най-добрия доставчик за всяко от пътуванията си. ALAMO, BUDGET, EUROPCAR, THRIFTY, AMERICA и DOLLAR предлагат краткосрочни, ежечасни, ежедневни, дългосрочни, ежеседмични, ежемесечни и дори еднопосочни сделки за коли под наем. Ще намерите и коли под наем за шофьори под 21 и 25 години в Канкун.

Коли под наем в близост до места Канкун

За да намерите най-добрата сделка за кола под наем в Канкун, трябва да проверите колите ни под наем не само на обектите за вземане и връщане. Също така, погледнете офертите за коли под наем в другите най-близки места: летища, гари, пристаниваща и в центъра на града.

Канкун Преглед на парк за коли под наем

Поради големия брой доставчици на коли под наем в Канкун, паркът за коли е представляван от огромно разнообразие различни автомобили. Моля, използвайте таблицата по-долу, за да разберете по-добре кое превозно средство е най-доброто, за да Ви пасва, базирайки се на определени изисквания.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Относително кратки пътувания без прекомерни количества багаж Mitsubishi Mirage, Hyundai i10, или сходни.
Икономичен Пътници, за които са приоритет по-евтините коли под наем Hyundai Accent, Kia Rio, или сходни.
Компактен Хора, търсещи по-малки, спестяващи гориво автомобилиη Toyota Yaris Sedan, Nissan Xtrail 3 Row, или сходни.
Среден Тези, които имат нужда от страхотна комбинация от цена и удобство в автомобил под наем Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Удобно пътуване с група от до 5 пътника на достъпна цена Volkswagen Vento, BMW 3 Series, или сходни.
В пълен размер Търсещите големи мощни коли с много свободно място Ford Taurus, Chevrolet Camaro, или сходни.
Със 7 седалки Групи хора, които имат нужда от повече пространство, отколкото има в обикновени коли с 5 седалки Dodge Caravan, Toyota Sienna, или сходни.
Миниван / 9-12 θέσεις Семейни пътувания или пътешествия с много пътници и товар Toyota Sienna, Nissan Urvan, или сходни.
Премиум Бизнес пътуване и коли под наем за важни поводи Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Пътници, на които им харесва да се чувствам като шефове на пътя и извън него Chevrolet Trax, Ford Expedition, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Търсещите върховно преживяване за шофирането въпреки етикета с цената Chrysler 300, или сходни.
Кабриолет Пътуващи по време на топло, слънчево време и чувство на свобода Chevrolet Camaro Convertible, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в Канкун

Как да наема кола в Канкун?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола в Канкун?

Цените за наем на кола в Канкун варират от $11.56 на ден до $152.86 на ден, базирайки се на избрания модел, обект за вземане и опции за наем.

Кой обект има най-евтините коли под наем в Канкун?

Най-евтината сделка за коли под наем в Канкун може да се намери в Cancun. Цените за коли под наем стартират от $11.56 на този обект.

Кои фирми за коли под наем оперират в Канкун?

В Канкун можете да наемете кола от известни доставчици кат Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Миниван, SUV, и Със 7 седалки.

Коя е агенцията за коли под наем с най-висок рейтинг в Канкун?

Фирмата за коли под наем, която в момента има най-високия потребителски рейтинг, е Dollar with an average score of 6.4/1.

Каква е цената на бензина в Канкун?

Цените на бензина в Канкун варират от $2.98 до $3.58.

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта в Канкун?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем при резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем в Канкун?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.