Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем SUV е наличен на Гуаямас, Международно Летище [GYM]

Разгледайте нашите страхотни сделки за коли под наем SUV на Гуаямас, Международно Летище и изберете най-подходящата оферта. Ще откриете модели на коли под наем, техните цени, както и доставчици на коли под наем SUV, които са налични на летище GYM .

SUV

Ford Escape

sixt
A
5
5
3
Ford Escape

от

$128.59 на ден

Мини

Hyundai i10

sixt
M
5
5
2
Hyundai i10

от

$22.26 на ден

Икономичен

Chevrolet Aveo

sixt
A
5
3
2
Chevrolet Aveo

от

$24.10 на ден

Компактен

Dodge Attitude

sixt
M
5
4
4
Dodge Attitude

от

$31.53 на ден

Компактен

Ford Focus

sixt
M
5
5
3
Ford Focus

от

$59.14 на ден

Стандартен

Ford Fusion

sixt
A
5
2
3
Ford Fusion

от

$59.15 на ден

Със 7 седалки

Chrysler Town and Country

sixt
A
7
5
3
Chrysler Town and Country

от

$105.73 на ден

Миниван

Chevrolet Express

sixt
A
15
4
4
Chevrolet Express

от

$161.23 на ден

Информация за класове на коли под наем SUV на Гуаямас, Международно Летище

Автомобил с повишена проходимост (sport utility vehicle), по-познат под абревиатурата SUV, е голяма кола с много място, което обикновено е придружено от шофиране на 4 колела. Колите под наем от този клас са страхотни за активен туризъм и семейни празници надалеч.

Наличният механизъм на шофиране с всички колела, заедно с оптимизирана трансмисия и мощен двигател, прави колите от SUV клас способни за удобно офроуд пътуване. Има и голям багажник и място отвътре, където да се побере голямо количество багаж или оборудване, което в противен случай не би се побрало в по-малък автомобил.

Да карате 4x4 SUV е и много удобно и определено ще Ви накара да се чувствате като истински водач на пътя.

Коли под наем SUV на летище GYM

Колите под наем SUV на Гуаямас, Международно Летище биват следните модели: Ford Escape, подобни автомобили под наем на SUV.

Обекти на коли под наем SUV близо до Гуаямас, Международно Летище

Не забравяйте да проверите сделките за коли под наем в обекти на място и извън летища, както и в близост до Гуаямас, Международно Летище. Цените и наличността на колите обикновено са различни. Уверете сте, че сте направили най-добрия избор.

В близост центъра на места за коли под наем

Често задавани въпроси - Коли под наем SUV на Гуаямас, Международно Летище

Как да резервирате кола под наем SUV на Гуаямас, Международно Летище?

Започнете като впишете точно място за вземане на колата и адрес за връщане във формуляра за търсене и изберете най-подходящото от падащия списък. Изберете дата и време за наемане. На страницата за резултати от търсене ще можете да филтрирате и да сортирате всички сделки за коли под наем, базирайки се на предпочитания от Вас клас коли под наем.

Коя е най-евтината кола под наем SUV на летище GYM?

Най-евтината кола под наем SUV на Гуаямас, Международно Летище е Ford Escape от sixt. Настоящата приложима цена е $128.59 на ден.

Какъв е разходът на гориво на кола под наем SUV на Гуаямас, Международно Летище?

Какво трябва да си нося, когато вземам кола под наем SUV на Гуаямас, Международно Летище?

Обикновено е достатъчно да представите:

  • Шофьорска книжка. Притежателите на британска шофьорска книжка трябва да предоставят и фотокарта. Ако шофьорската Ви книжка не е с латинска азбука (напр. арабска, гръцка, кирилица или китайска), нужно е да носите и международно разрешение за шофиране заедно с местната си шофьорска книжка.
  • Валидна идентификационна карта със снимка (паспорт или лична карта).
  • Валидна кредитна карта на името на основния шофьор. Необходимо е за предварително оторизиране на депозита за кола под наем на обекта, от който се наема.

На колко години трябва да бъда, за да наема автомобил SUV на Гуаямас, Международно Летище?

Обикновено трябва да сте между 25- и 70-годишна възраст, за да наемете кола SUV на Гуаямас, Международно Летище. Ограниченията за възрастта на фирми за коли под наем на Гуаямас, Международно Летище се различават драстично.

Ако не спадате към тези възрастови ограничения, винаги можете да намерите доставчици на коли под наем, които да Ви разрешат да наемете автомобил при условие, че сте платили допълнителна такса за млад шофьор или за възрастен шофьор или че си купите допълнителна застраховка.

Възможно ли е да наема кола на SUV за една посока?

Да, някои продавачи осигуряват кола под наем SUV за една посока на Гуаямас, Международно Летище. Бъдете внимателни, когато избирате доставчик. Ако търсите коли под наем за една посока, подгответе се, че са приложими някои ограничения и допълнителни плащания. Не забравяйте да се свържете с фирмата, за да се уверете в действителната наличност и цената на кола под наем за една посока.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!