Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем в Монтерей

Сравнете цените на колите под наем на различни класи коли под наем от най-надеждните доставчици в Монтерей. Най-евтината оферта за коли под наем на всеки клас кола, налична в Монтерей, е маркирана в червено.

Компактен

Компактен

Стандартен

Стандартен

Луксозен

Луксозен

Миниван

Миниван

SUV

SUV

Икономичен

Икономичен

AVIS Car Rental от$24.46 от$78.83 от$68.86 от$79.71
Alamo от$127.24 от$69.44 от$56.58
SIXT Rent A Car от$58.10
Hertz Car Hire от$106.00 от$109.00 от$230.70 от$107.00

Най-добрите коли под наем фирми в Монтерей

Агенциите за коли под наем в Монтерей могат да се различават значително не само в разнообразието си от автомобили под наем и условията за коли под наем, но и в средните оценки, предоставени от наши предишни клиенти.

NATIONAL ehi

NATIONAL 7 reviews

7.3 / 10

ALAMO ehi

ALAMO 18 reviews

6.3 / 10

BUDGET ABG Franchise

BUDGET 11 reviews

6.1 / 10

Avis ABG Franchise

Avis 17 reviews

6 / 10

Има огромно разнообразие на коли под наем в Монтерей. Класите коли под наем, които могат да се наемат в Монтерей, варират от Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Миниван, SUV да се Със 7 седалки. Най-голямата колекция коли на Монтерей се предоставя от Hertz.

В Монтерей, можете да намерите най-добрия доставчик за всяко от пътуванията си. AVIS, ALAMO, THRIFTY, BUDGET, HERTZ, NATIONAL и GREEN MOTION, DOLLAR предлагат краткосрочни, ежечасни, ежедневни, дългосрочни, ежеседмични, ежемесечни и дори еднопосочни сделки за коли под наем. Ще намерите и коли под наем за шофьори под 21 и 25 години в Монтерей.

Коли под наем в близост до места Монтерей

За да намерите най-добрата сделка за кола под наем в Монтерей, трябва да проверите колите ни под наем не само на обектите за вземане и връщане. Също така, погледнете офертите за коли под наем в другите най-близки места: летища, гари, пристаниваща и в центъра на града.

Монтерей Преглед на парк за коли под наем

Поради големия брой доставчици на коли под наем в Монтерей, паркът за коли е представляван от огромно разнообразие различни автомобили. Моля, използвайте таблицата по-долу, за да разберете по-добре кое превозно средство е най-доброто, за да Ви пасва, базирайки се на определени изисквания.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Относително кратки пътувания без прекомерни количества багаж Chevrolet Spark, Hyundai i10, или сходни.
Икономичен Пътници, за които са приоритет по-евтините коли под наем Nissan March, Volkswagen Gol, или сходни.
Компактен Хора, търсещи по-малки, спестяващи гориво автомобилиη Ford Figo, Nissan Xtrail 3 Row, или сходни.
Среден Тези, които имат нужда от страхотна комбинация от цена и удобство в автомобил под наем Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Удобно пътуване с група от до 5 пътника на достъпна цена Nissan Sentra, Dodge Journey, или сходни.
В пълен размер Търсещите големи мощни коли с много свободно място Ford Taurus, Chevrolet Camaro, или сходни.
Със 7 седалки Групи хора, които имат нужда от повече пространство, отколкото има в обикновени коли с 5 седалки Dodge Caravan, Toyota Sienna, или сходни.
Миниван / 9-12 θέσεις Семейни пътувания или пътешествия с много пътници и товар Nissan Frontier, Dodge Caravan, или сходни.
Премиум Бизнес пътуване и коли под наем за важни поводи Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Пътници, на които им харесва да се чувствам като шефове на пътя и извън него Chevrolet Trax, Chevrolet Suburban, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Търсещите върховно преживяване за шофирането въпреки етикета с цената Chrysler 300, или сходни.
Кабриолет Пътуващи по време на топло, слънчево време и чувство на свобода Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в Монтерей

Как да наема кола в Монтерей?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола в Монтерей?

Цените за наем на кола в Монтерей варират от $24.46 на ден до $109.00 на ден, базирайки се на избрания модел, обект за вземане и опции за наем.

Кой обект има най-евтините коли под наем в Монтерей?

Най-евтината сделка за коли под наем в Монтерей може да се намери в Monterrey. Цените за коли под наем стартират от $24.46 на този обект.

Кои фирми за коли под наем оперират в Монтерей?

В Монтерей можете да наемете кола от известни доставчици кат Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Миниван, SUV, и Със 7 седалки.

Коя е агенцията за коли под наем с най-висок рейтинг в Монтерей?

Фирмата за коли под наем, която в момента има най-високия потребителски рейтинг, е NATIONAL ehi with an average score of 7.3/1.

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта в Монтерей?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем при резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем в Монтерей?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.