Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем на Morelia Michoacan - Airport [MLM]

С таблицата ни по-долу можете лесно да сравните цените за наем на различни сделки по класи коли под наем от надеждни по цял свят доставчици на Morelia Michoacan - Airport.

За да опростим избора Ви още повече, ние маркирахме най-евтината оферта за коли под наем от всеки клас коли под наем на летище MLM в червено.

Икономичен

Икономичен

Компактен

Компактен

Стандартен

Стандартен

Миниван

Миниван

SUV

SUV

Budget Car Rental от$15.43 от$16.29 от$78.86 от$37.71
SIXT Rent A Car от$46.68 от$32.36 от$162.03
Hertz Car Hire от$67.59 от$66.12 от$76.41 от$144.98 от$89.19

Най-добрите коли под наем фирми в Morelia Michoacan - Airport [MLM]

Агенциите за коли под наем на Morelia Michoacan - Airport могат да се различават значително не само в разнообразието на автомобили под наем и условията при наем на кола, но и при средните оценки, поставени от предишни клиенти.

SIXT Franchise

SIXT 28 reviews

7.8 / 10

BUDGET ABG Franchise

BUDGET 38 reviews

5.2 / 10

FIREFLY

FIREFLY 18 reviews

3.3 / 10

Внушителният брой коли под наем на летище MLM ще Ви очарова. Класите коли под наем, налични на Morelia Michoacan - Airport варират от Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Миниван, SUV да се Със 7 седалки. Най-голямата колекция коли на Morelia Michoacan - Airport се предлага от BUDGET.

На Morelia Michoacan - Airport можете да намерите правилния доставчик за всяко от пътуванията си. Ще намерите доставчици, които предлагат ежечасно, ежедневно, ежеседмично, краткосрочно, месечно, дългосрочно или дори еднопосочно сделки за коли под наем. Може да намерите и някои оферти за млади шофьори на летище MLM.

Коли под наем в близост до места Morelia Michoacan - Airport

Ако не можете да намерите съвършената си сделка за коли под наем на Morelia Michoacan - Airport, не забравяйте да проверявате офертите на други обекти за вземане по-близо до летище MLM.

Разнообразието от коли обикновено е по-голямо на Morelia Michoacan - Airport, но можете да намерите и по-евтини сделки в други по-малко популярни обекти за вземане: малки или местни летища, гари, пристанища и обекти на центъра.

Летище Morelia Michoacan - Airport Преглед на парк коли под наем

Доставчиците на коли под наем на летище MLM осигуряват огромно разнообразие от автомобили, които ще бъдат подходящи за всяко от пътуванията Ви. С таблицата ни по-долу ще намерите наистина лесно кола, която отговаря на целта Ви.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Соло пътувания с нисък бюджет или пътувания с приятел в града при липса на място за паркиране Smart, Fiat 500, Hyundai i10, Citroen DS3, Opel Adam, или сходни.
Икономичен Двойка или двама приятели, които искат да си спестят пари от гориво Chevrolet Spark, Mitsubishi Mirage, или сходни.
Компактен 2-4 пътника, които се нуждаят от пространство за багаж Hyundai Accent, Nissan Versa, или сходни.
Среден Малки семейства или групи от до 5 приятели, които искат да изследват Морелия Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Дълги пътувания с до 5 пътника, докато се наслаждавате на спокойно и удобно возене Audi A4, или сходни.
В пълен размер Удобно возене на дълги разстояния със семейството Ви и достатъчно багаж Ford Taurus, Chevrolet Camaro, или сходни.
Със 7 седалки Пътувания, ако групата Ви е повече от 5 пътника с малко багаж Dodge Caravan, Toyota Sienna, или сходни.
Миниван / С 9-12 седалки Οικογενειακά ταξίδια με πολλές αποσκευές Mercedes Viano, Mercedes Sprinter, или сходни.
Премиум Бизнес пътувания, които започват на летище Morelia Michoacan - Airport Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Безопасни и удобни пътувания по магистралата или за офроуд цели Toyota Rav4, Audi Q5, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Специални поводи и возения през живота Ви в Морелия Bentley, Rolls Royce, Ferrari, или сходни.
Кабриолет Пътувания сами или с половинката Ви, за да почувствате свободата на Морелия пътища Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в Morelia Michoacan - Airport

Как да наема кола от Morelia Michoacan - Airport?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола от летище MLM?

Цените за наем на кола на Morelia Michoacan - Airport варират от $15.43 на ден до $78.86 на ден, базирайки се на избрания модел и опции за наем.

Коя е най-добрата агенция за коли под наем на Morelia Michoacan - Airport?

Фирмата за коли под наем, която в момента има най-висок потребителски рейтинг на MLM е SIXT FRANCHISE със средна оценка 7.8/10. Най-евтината кола от SIXT FRANCHISE на Morelia Michoacan - Airport е Chevrolet Cavalier. Съответната настояща цена е $32.36 на ден.

Каква е цената на бензина близо до Morelia Michoacan - Airport?

Цените на бензина близо до летище MLM варират от $2.73 до $3.68.

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта на Morelia Michoacan - Airport?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

а, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Morelia Michoacan - Airport?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!