Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем в Бодо

Сравнете цените на колите под наем на различни класи коли под наем от най-надеждните доставчици в Бодо. Най-евтината оферта за коли под наем на всеки клас кола, налична в Бодо, е маркирана в червено.

Икономичен

Икономичен

Компактен

Компактен

Стандартен

Стандартен

В пълен размер

В пълен размер

Луксозен

Луксозен

Миниван

Миниван

SUV

SUV

AVIS Car Rental от$153.07 от$190.50 от$271.68 от$240.52
Hertz Car Hire от$140.12 от$153.10 от$240.09 от$235.63
Budget Car Rental от$153.08 от$97.05 от$96.90 от$126.08 от$240.54
SIXT Rent A Car от$68.41 от$81.06 от$86.81 от$110.39 от$120.73 от$165.88 от$117.77

Най-добрите коли под наем фирми в Бодо

Агенциите за коли под наем в Бодо могат да се различават значително не само в разнообразието си от автомобили под наем и условията за коли под наем, но и в средните оценки, предоставени от наши предишни клиенти.

Avis Europe Corporate

Avis 50 reviews

8.3 / 10

SIXT Franchise

SIXT 110 reviews

8.3 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 70 reviews

8.1 / 10

Hertz

Hertz 186 reviews

8.1 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 60 reviews

7.4 / 10

Има огромно разнообразие на коли под наем в Бодо. Класите коли под наем, които могат да се наемат в Бодо, варират от Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Миниван, SUV да се Със 7 седалки, Със 9 седалки. Най-голямата колекция коли на Бодо се предоставя от Sixt.

В Бодо, можете да намерите най-добрия доставчик за всяко от пътуванията си. AVIS, SIXT, EUROPCAR, BUDGET, HERTZ и KEDDY BY EUROPCAR предлагат краткосрочни, ежечасни, ежедневни, дългосрочни, ежеседмични, ежемесечни и дори еднопосочни сделки за коли под наем. Ще намерите и коли под наем за шофьори под 21 и 25 години в Бодо.

Коли под наем в близост до места Бодо

За да намерите най-добрата сделка за кола под наем в Бодо, трябва да проверите колите ни под наем не само на обектите за вземане и връщане. Също така, погледнете офертите за коли под наем в другите най-близки места: летища, гари, пристаниваща и в центъра на града.

Бодо Преглед на парк за коли под наем

Поради големия брой доставчици на коли под наем в Бодо, паркът за коли е представляван от огромно разнообразие различни автомобили. Моля, използвайте таблицата по-долу, за да разберете по-добре кое превозно средство е най-доброто, за да Ви пасва, базирайки се на определени изисквания.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Относително кратки пътувания без прекомерни количества багаж Volkswagen Up, Hyundai i10, или сходни.
Икономичен Пътници, за които са приоритет по-евтините коли под наем Volkswagen Polo, Hyundai i20, или сходни.
Компактен Хора, търсещи по-малки, спестяващи гориво автомобилиη Volkswagen Golf, Audi A3, или сходни.
Среден Тези, които имат нужда от страхотна комбинация от цена и удобство в автомобил под наем Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Удобно пътуване с група от до 5 пътника на достъпна цена Volkswagen Passat, Toyota Rav4 أو ما شابه, или сходни.
В пълен размер Търсещите големи мощни коли с много свободно място Mercedes C Class, Volvo S60, или сходни.
Със 7 седалки Групи хора, които имат нужда от повече пространство, отколкото има в обикновени коли с 5 седалки Ford S-Max, Toyota Verso, или сходни.
Миниван / 9-12 θέσεις Семейни пътувания или пътешествия с много пътници и товар Mercedes Viano, или сходни.
Премиум Бизнес пътуване и коли под наем за важни поводи Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Пътници, на които им харесва да се чувствам като шефове на пътя и извън него Mazda CX-3, Volvo XC60 أو ما شابه, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Търсещите върховно преживяване за шофирането въпреки етикета с цената Mercedes E Class, Audi A5, или сходни.
Кабриолет Пътуващи по време на топло, слънчево време и чувство на свобода Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в Бодо

Как да наема кола в Бодо?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола в Бодо?

Цените за наем на кола в Бодо варират от $66.69 на ден до $165.88 на ден, базирайки се на избрания модел, обект за вземане и опции за наем.

Кой обект има най-евтините коли под наем в Бодо?

Най-евтината сделка за коли под наем в Бодо може да се намери в Bodo. Цените за коли под наем стартират от $66.69 на този обект.

Кои фирми за коли под наем оперират в Бодо?

В Бодо можете да наемете кола от известни доставчици кат Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Миниван, SUV, Със 7 седалки, и Със 9 седалки.

Коя е агенцията за коли под наем с най-висок рейтинг в Бодо?

Фирмата за коли под наем, която в момента има най-високия потребителски рейтинг, е Avis Europe Corporate with an average score of 8.3/1. Най-евтината кола от Avis Europe Corporate в Бодо е Audi A5. Настоящата съответна цена е $271.68 на ден.

Каква е цената на бензина в Бодо?

Цените на бензина в Бодо варират от $6.53 до $7.46.

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта в Бодо?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем при резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем в Бодо?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.