Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем в Хаугесун

Сравнете цените на колите под наем на различни класи коли под наем от най-надеждните доставчици в Хаугесун. Най-евтината оферта за коли под наем на всеки клас кола, налична в Хаугесун, е маркирана в червено.

Икономичен

Икономичен

Компактен

Компактен

Стандартен

Стандартен

SUV

SUV

В пълен размер

В пълен размер

AVIS Car Rental от$62.98 от$71.31
Hertz Car Hire от$102.52
Budget Car Rental от$44.92 от$49.29
SIXT Rent A Car от$427.03 от$447.94 от$501.15 от$113.49 от$78.91

Най-добрите коли под наем фирми в Хаугесун

Агенциите за коли под наем в Хаугесун могат да се различават значително не само в разнообразието си от автомобили под наем и условията за коли под наем, но и в средните оценки, предоставени от наши предишни клиенти.

Avis Europe Corporate

Avis 51 reviews

8.3 / 10

SIXT Franchise

SIXT 110 reviews

8.3 / 10

Hertz

Hertz 186 reviews

8.1 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 61 reviews

7.4 / 10

Има огромно разнообразие на коли под наем в Хаугесун. Класите коли под наем, които могат да се наемат в Хаугесун, варират от Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Миниван, SUV, Със 7 седалки да се Със 9 седалки. Най-голямата колекция коли на Хаугесун се предоставя от Sixt.

В Хаугесун, можете да намерите най-добрия доставчик за всяко от пътуванията си. AVIS, EUROPCAR, HERTZ, SIXT, INTERNATIONAL SUPPLIER и предлагат краткосрочни, ежечасни, ежедневни, дългосрочни, ежеседмични, ежемесечни и дори еднопосочни сделки за коли под наем. Ще намерите и коли под наем за шофьори под 21 и 25 години в Хаугесун.

Коли под наем в близост до места Хаугесун

За да намерите най-добрата сделка за кола под наем в Хаугесун, трябва да проверите колите ни под наем не само на обектите за вземане и връщане. Също така, погледнете офертите за коли под наем в другите най-близки места: летища, гари, пристаниваща и в центъра на града.

Хаугесун Преглед на парк за коли под наем

Поради големия брой доставчици на коли под наем в Хаугесун, паркът за коли е представляван от огромно разнообразие различни автомобили. Моля, използвайте таблицата по-долу, за да разберете по-добре кое превозно средство е най-доброто, за да Ви пасва, базирайки се на определени изисквания.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Относително кратки пътувания без прекомерни количества багаж Citroen C1, Fiat 500, или сходни.
Икономичен Пътници, за които са приоритет по-евтините коли под наем Hyundai i20, Volkswagen Polo, или сходни.
Компактен Хора, търсещи по-малки, спестяващи гориво автомобилиη Hyundai i30, Mercedes A Class, или сходни.
Среден Тези, които имат нужда от страхотна комбинация от цена и удобство в автомобил под наем Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Удобно пътуване с група от до 5 пътника на достъпна цена Audi A3, Ford Mondeo, или сходни.
В пълен размер Търсещите големи мощни коли с много свободно място Mercedes C Class, или сходни.
Със 7 седалки Групи хора, които имат нужда от повече пространство, отколкото има в обикновени коли с 5 седалки Volkswagen Touran, или сходни.
Миниван / 9-12 θέσεις Семейни пътувания или пътешествия с много пътници и товар Mercedes Viano, Mercedes Sprinter, или сходни.
Премиум Бизнес пътуване и коли под наем за важни поводи Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Пътници, на които им харесва да се чувствам като шефове на пътя и извън него Mercedes ML, Mercedes GLC, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Търсещите върховно преживяване за шофирането въпреки етикета с цената Bentley, Rolls Royce, Ferrari, или сходни.
Кабриолет Пътуващи по време на топло, слънчево време и чувство на свобода Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в Хаугесун

Как да наема кола в Хаугесун?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола в Хаугесун?

Цените за наем на кола в Хаугесун варират от $44.01 на ден до $220.04 на ден, базирайки се на избрания модел, обект за вземане и опции за наем.

Кой обект има най-евтините коли под наем в Хаугесун?

Най-евтината сделка за коли под наем в Хаугесун може да се намери в Haugesund. Цените за коли под наем стартират от $44.01 на този обект.

Кои фирми за коли под наем оперират в Хаугесун?

В Хаугесун можете да наемете кола от известни доставчици кат Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Миниван, SUV, Със 7 седалки, и Със 9 седалки.

Коя е агенцията за коли под наем с най-висок рейтинг в Хаугесун?

Фирмата за коли под наем, която в момента има най-високия потребителски рейтинг, е Avis Europe Corporate with an average score of 8.3/1.

Каква е цената на бензина в Хаугесун?

Цените на бензина в Хаугесун варират от $6.10 до $7.51.

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта в Хаугесун?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем при резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем в Хаугесун?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.