Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем INTERNATIONAL налични на Летище Хаугесунд [HAU]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на INTERNATIONAL на Летище Хаугесунд. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Citroen C1

budget
M
4
3
2
Citroen C1

от

$44.01 на ден

Мини

Fiat 500

hertz
M
4
3
1
Fiat 500

от

$57.21 на ден

Икономичен

Hyundai i20

budget
M
5
5
2
Hyundai i20

от

$44.92 на ден

Икономичен

Volkswagen Polo

sixt
M
5
3
2
Volkswagen Polo

от

$429.46 на ден

Компактен

Hyundai i30

budget
M
5
5
3
Hyundai i30

от

$49.29 на ден

Компактен

Mercedes A Class

sixt
M
5
3
3
Mercedes A Class

от

$462.98 на ден

Комби

Toyota Avensis Estate

budget
M
5
5
5
Toyota Avensis Estate

от

$57.32 на ден

Комби

Ford Mondeo Estate

sixt
M
5
5
6
Ford Mondeo Estate

от

$499.41 на ден

Стандартен

Audi A3

europcar
M
5
3
3
Audi A3

от

$67.96 на ден

Стандартен

Ford Mondeo

sixt
A
5
4
4
Ford Mondeo

от

$514.09 на ден

В пълен размер

Mercedes C Class

sixt
A
5
4
3
Mercedes C Class

от

$78.91 на ден

SUV

Mercedes ML

sixt
A
5
5
4
Mercedes ML

от

$113.49 на ден

SUV

Mercedes GLC

sixt
A
5
5
4
Mercedes GLC

от

$609.83 на ден

Със 7 седалки

Volkswagen Touran

europcar
M
7
5
1
Volkswagen Touran

от

$144.09 на ден

Със 9 седалки

Volkswagen Caravelle

europcar
M
9
5
5
Volkswagen Caravelle

от

$220.04 на ден

Информация за INTERNATIONAL на Летище Хаугесунд

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на INTERNATIONAL за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които INTERNATIONAL предоставя на Летище Хаугесунд [HAU].

International Supplier

Име на фирмата:

International Supplier

Адрес:

Helganesveien 350, Avaldsnes, 4262

Телефон:

+47-400-13269

Обекти на INTERNATIONAL близо до летище HAU

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Летище Хаугесунд. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Летище Хаугесунд [HAU]

Като алтернатива на INTERNATIONAL има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Летище Хаугесунд [HAU]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Avis Europe Corporate

Avis 50 reviews

8.4 / 10

SIXT Franchise

SIXT 123 reviews

8.4 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 64 reviews

8.2 / 10

Hertz

Hertz 182 reviews

8 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 64 reviews

7.6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Летище Хаугесунд [HAU], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от BUDGET и HERTZ. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Летище Хаугесунд.

Голям брой средни коли се предоставя от EUROPCAR и SIXT на Летище Хаугесунд. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за SIXT кола под наем на Летище Хаугесунд [HAU], разгледайте SUV-тата от INTERNATIONAL5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Летище Хаугесунд.

INTERNATIONAL Летище Хаугесунд Преглед на парк коли под наем

INTERNATIONAL на Летище Хаугесунд HAU предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Estate , Standard , Fullsize , Suv , 7-seater , 9-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за INTERNATIONAL Летище Хаугесунд, подгответе се да вземете Hyundai i20, и Volkswagen Polo или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Hyundai i30, и Mercedes A Class или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от INTERNATIONAL Летище Хаугесунд, можете да вземете Audi A3, и Ford Mondeo .

INTERNATIONAL клас коли под наем в пълен размер на Летище Хаугесунд включва следните модели на коли под наем: и Mercedes C Class .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от INTERNATIONAL Летище Хаугесунд, ще получите една от следните коли: Mercedes ML, и Mercedes GLC .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от INTERNATIONAL Летище Хаугесунд, можете да наемете и Volkswagen Touran .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от INTERNATIONAL Летище Хаугесунд според Вашата цел

INTERNATIONAL осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от INTERNATIONAL на Летище Хаугесунд за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Летище Хаугесунд, най-подходящите автомобили от INTERNATIONAL са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от INTERNATIONAL на Летище Хаугесунд за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от INTERNATIONAL на Летище Хаугесунд.
  • За млади шофьори INTERNATIONAL също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от INTERNATIONAL на Летище Хаугесунд.

Често задавани въпроси - INTERNATIONAL рент а кар на Летище Хаугесунд

Как да наема кола от INTERNATIONAL на Летище Хаугесунд?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от INTERNATIONAL на летище HAU?

Най-евтината кола от INTERNATIONAL на Летище Хаугесунд е Citroen C1. Съответната настояща цена е $44.01 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Летище Хаугесунд?

Цените на бензин близо до летище HAU варират от $6.10 до $7.51.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при INTERNATIONAL с дебитна карта на Летище Хаугесунд?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

INTERNATIONAL осигурява ли опция за детска седалка за кола на Летище Хаугесунд [HAU]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Летище Хаугесунд?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на INTERNATIONAL кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!