Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем в Марбеля

Сравнете цените на колите под наем на различни класи коли под наем от най-надеждните доставчици в Марбеля. Най-евтината оферта за коли под наем на всеки клас кола, налична в Марбеля, е маркирана в червено.

AVIS Car Rental от$55.07 от$56.92
Europcar от$49.91 от$46.58
Budget Car Rental от$41.00 от$49.84
Hertz Car Hire от$52.94

Най-добрите коли под наем фирми в Марбеля

Агенциите за коли под наем в Марбеля могат да се различават значително не само в разнообразието си от автомобили под наем и условията за коли под наем, но и в средните оценки, предоставени от наши предишни клиенти.

Enterprise Corporate

Enterprise 223 reviews

8.2 / 10

Hertz Corporate

Hertz 308 reviews

8 / 10

Thrifty Corporate

Thrifty 217 reviews

7.7 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 483 reviews

7.6 / 10

SIXT Corporate

SIXT 235 reviews

7.6 / 10

Rhodium

Rhodium 477 reviews

6.1 / 10

Goldcar

Goldcar 3947 reviews

6 / 10

MARBESOL

MARBESOL 140 reviews

5 / 10

Има огромно разнообразие на коли под наем в Марбеля. Класите коли под наем, които могат да се наемат в Марбеля, варират от Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Кабриолет, Миниван, SUV да се Екзотичен, Със 7 седалки, Със 9 седалки. Най-голямата колекция коли на Марбеля се предоставя от Delpaso.

В Марбеля, можете да намерите най-добрия доставчик за всяко от пътуванията си. EUROPCAR, THRIFTY, HERTZ, SIXT, MARBESOL, KEDDY, INTERNATIONAL SUPPLIER, ENTERPRISE и RHODIUM, GOLDCAR, NOMADCAR предлагат краткосрочни, ежечасни, ежедневни, дългосрочни, ежеседмични, ежемесечни и дори еднопосочни сделки за коли под наем. Ще намерите и коли под наем за шофьори под 21 и 25 години в Марбеля.

Коли под наем в близост до места Марбеля

За да намерите най-добрата сделка за кола под наем в Марбеля, трябва да проверите колите ни под наем не само на обектите за вземане и връщане. Също така, погледнете офертите за коли под наем в другите най-близки места: летища, гари, пристаниваща и в центъра на града.

Марбеля Преглед на парк за коли под наем

Поради големия брой доставчици на коли под наем в Марбеля, паркът за коли е представляван от огромно разнообразие различни автомобили. Моля, използвайте таблицата по-долу, за да разберете по-добре кое превозно средство е най-доброто, за да Ви пасва, базирайки се на определени изисквания.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Относително кратки пътувания без прекомерни количества багаж Fiat 500, Audi A1, или сходни.
Икономичен Пътници, за които са приоритет по-евтините коли под наем Seat Ibiza, Renault Zoe Electric, или сходни.
Компактен Хора, търсещи по-малки, спестяващи гориво автомобилиη Seat Leon, Toyota C-HR Hybrid, или сходни.
Среден Тези, които имат нужда от страхотна комбинация от цена и удобство в автомобил под наем Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Удобно пътуване с група от до 5 пътника на достъпна цена Ford C-Max, BMW 2 Series Active Tourer, или сходни.
В пълен размер Търсещите големи мощни коли с много свободно място BMW 3 Series, или сходни.
Със 7 седалки Групи хора, които имат нужда от повече пространство, отколкото има в обикновени коли с 5 седалки Kia Carens, Citroen C4 Grand Picasso, или сходни.
Миниван / 9-12 θέσεις Семейни пътувания или пътешествия с много пътници и товар Opel Combo, Peugeot Partner, или сходни.
Премиум Бизнес пътуване и коли под наем за важни поводи Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Пътници, на които им харесва да се чувствам като шефове на пътя и извън него Renault Captur, Audi Q7, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Търсещите върховно преживяване за шофирането въпреки етикета с цената Mercedes E Class, BMW 7 Series, или сходни.
Кабриолет Пътуващи по време на топло, слънчево време и чувство на свобода Fiat 500 Convertible, BMW 2 Series Convertible, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в Марбеля

Как да наема кола в Марбеля?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола в Марбеля?

Цените за наем на кола в Марбеля варират от $9.21 на ден до $104.95 на ден, базирайки се на избрания модел, обект за вземане и опции за наем.

Кой обект има най-евтините коли под наем в Марбеля?

Най-евтината сделка за коли под наем в Марбеля може да се намери в Marbella - City. Цените за коли под наем стартират от $9.21 на този обект.

Кои фирми за коли под наем оперират в Марбеля?

В Марбеля можете да наемете кола от известни доставчици кат Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Кабриолет, Миниван, SUV, Екзотичен, Със 7 седалки, и Със 9 седалки.

Коя е агенцията за коли под наем с най-висок рейтинг в Марбеля?

Фирмата за коли под наем, която в момента има най-високия потребителски рейтинг, е Enterprise Corporate with an average score of 8.2/1. Най-евтината кола от Enterprise Corporate в Марбеля е Toyota C-HR Hybrid. Настоящата съответна цена е $58.79 на ден.

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта в Марбеля?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем при резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем в Марбеля?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.