Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем в Сантяго де Компостела

Сравнете цените на колите под наем на различни класи коли под наем от най-надеждните доставчици в Сантяго де Компостела. Най-евтината оферта за коли под наем на всеки клас кола, налична в Сантяго де Компостела, е маркирана в червено.

AVIS Car Rental от$53.11 от$95.59
Budget Car Rental от$49.28 от$44.80
Thrifty Car Rental от$46.77
Hertz Car Hire от$48.22 от$44.24

Най-добрите коли под наем фирми в Сантяго де Компостела

Агенциите за коли под наем в Сантяго де Компостела могат да се различават значително не само в разнообразието си от автомобили под наем и условията за коли под наем, но и в средните оценки, предоставени от наши предишни клиенти.

SIXT Corporate

SIXT 7 reviews

8.3 / 10

Alamo EHI

Alamo 117 reviews

8.2 / 10

Hertz Corporate

Hertz 20 reviews

8.2 / 10

Enterprise Corporate

Enterprise 198 reviews

8.1 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 62 reviews

7.9 / 10

Thrifty Corporate

Thrifty 179 reviews

7.7 / 10

FLIZZR Corporate

FLIZZR 6 reviews

7.2 / 10

Drivalia Car Rental

Drivalia 37 reviews

7.2 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 12 reviews

6.9 / 10

Rhodium

Rhodium 360 reviews

6.1 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 12 reviews

5.7 / 10

Goldcar

Goldcar 49 reviews

3.6 / 10

Има огромно разнообразие на коли под наем в Сантяго де Компостела. Класите коли под наем, които могат да се наемат в Сантяго де Компостела, варират от . Най-голямата колекция коли на Сантяго де Компостела се предоставя от Sixt.

Коли под наем в близост до места Сантяго де Компостела

За да намерите най-добрата сделка за кола под наем в Сантяго де Компостела, трябва да проверите колите ни под наем не само на обектите за вземане и връщане. Също така, погледнете офертите за коли под наем в другите най-близки места: летища, гари, пристаниваща и в центъра на града.

Сантяго де Компостела Преглед на парк за коли под наем

Поради големия брой доставчици на коли под наем в Сантяго де Компостела, паркът за коли е представляван от огромно разнообразие различни автомобили. Моля, използвайте таблицата по-долу, за да разберете по-добре кое превозно средство е най-доброто, за да Ви пасва, базирайки се на определени изисквания.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Относително кратки пътувания без прекомерни количества багаж Smart Forfour, Kia Picanto, или сходни.
Икономичен Пътници, за които са приоритет по-евтините коли под наем Volkswagen Polo, Peugeot 2008, или сходни.
Компактен Хора, търсещи по-малки, спестяващи гориво автомобилиη Ford Focus, BMW 1 Series, или сходни.
Среден Тези, които имат нужда от страхотна комбинация от цена и удобство в автомобил под наем Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Удобно пътуване с група от до 5 пътника на достъпна цена Nissan Qashqai, Renault Talisman, или сходни.
В пълен размер Търсещите големи мощни коли с много свободно място Mercedes C Class, или сходни.
Със 7 седалки Групи хора, които имат нужда от повече пространство, отколкото има в обикновени коли с 5 седалки Peugeot 5008, Mercedes Viano, или сходни.
Миниван / 9-12 θέσεις Семейни пътувания или пътешествия с много пътници и товар Ford C-Max, Peugeot Partner, или сходни.
Премиум Бизнес пътуване и коли под наем за важни поводи Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Пътници, на които им харесва да се чувствам като шефове на пътя и извън него Nissan Juke, Jaguar F-Pace, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Търсещите върховно преживяване за шофирането въпреки етикета с цената Mercedes E Class, BMW 7 Series, или сходни.
Кабриолет Пътуващи по време на топло, слънчево време и чувство на свобода Fiat 500 Convertible, BMW 4 Series Convertible, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в Сантяго де Компостела

Как да наема кола в Сантяго де Компостела?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола в Сантяго де Компостела?

Цените за наем на кола в Сантяго де Компостела варират от $20.46 на ден до $114.92 на ден, базирайки се на избрания модел, обект за вземане и опции за наем.

Кой обект има най-евтините коли под наем в Сантяго де Компостела?

Най-евтината сделка за коли под наем в Сантяго де Компостела може да се намери в Santiago De Compostela - City. Цените за коли под наем стартират от $20.46 на този обект.

Коя е агенцията за коли под наем с най-висок рейтинг в Сантяго де Компостела?

Фирмата за коли под наем, която в момента има най-високия потребителски рейтинг, е SIXT Corporate with an average score of 8.3/1. Най-евтината кола от SIXT Corporate в Сантяго де Компостела е Peugeot Partner. Настоящата съответна цена е $58.19 на ден.

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта в Сантяго де Компостела?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем при резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем в Сантяго де Компостела?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.