Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем HERTZ налични на Фитсанулок - Летище [PHS]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на HERTZ на Фитсанулок - Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Honda City

hertz
A
5
5
2
Honda City

от

$31.18 на ден

Компактен

Honda Jazz

hertz
A
5
5
3
Honda Jazz

от

$36.75 на ден

Стандартен

Honda Civic

hertz
A
5
3
4
Honda Civic

от

$39.82 на ден

SUV

Toyota Fortuner 2WD

hertz
A
5
5
5
Toyota Fortuner 2WD

от

$60.44 на ден

SUV

Honda CRV

hertz
A
5
5
4
Honda CRV

от

$61.02 на ден

Икономичен

Nissan Almera

thai
A
5
5
2
Nissan Almera

от

$25.54 на ден

Мини

Toyota Yaris

thai
A
4
5
2
Toyota Yaris

от

$25.54 на ден

Миниван

Toyota Hilux Pickup

budget
M
2
2
0
Toyota Hilux Pickup

от

$34.96 на ден

Миниван

Toyota Hilux Double Cab

budget
A
5
4
0
Toyota Hilux Double Cab

от

$60.64 на ден

Компактен

Toyota Vios

thai
A
5
3
3
Toyota Vios

от

$35.93 на ден

Стандартен

Toyota Altis 1.8

avis
A
5
4
5
Toyota Altis 1.8

от

$54.48 на ден

Със 7 седалки

Toyota Innova

budget
A
7
5
1
Toyota Innova

от

$79.49 на ден

SUV

Toyota Fortuner 4WD

budget
A
5
5
5
Toyota Fortuner 4WD

от

$82.91 на ден

Информация за HERTZ на Фитсанулок - Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на HERTZ за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които HERTZ предоставя на Фитсанулок - Летище [PHS].

Hertz Car Hire

Име на фирмата:

Hertz Car Hire

Адрес:

Passenger Terminal, Sanambin Road, Aranyik, Muang Phitsanulok, Phitsanulok, 65000

Телефон:

+66 9 2509 1414

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Неограничен пробег

Най-добри фирми за коли под наем на Фитсанулок - Летище [PHS]

Като алтернатива на HERTZ има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Фитсанулок - Летище [PHS]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Thai Rent A Car

Thai 57 reviews

7.8 / 10

Avis Direct

Avis 39 reviews

7.6 / 10

Budget Direct

Budget 6 reviews

6.6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Фитсанулок - Летище [PHS], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от THAI. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Фитсанулок - Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от AVIS на Фитсанулок - Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за BUDGET кола под наем на Фитсанулок - Летище [PHS], разгледайте SUV-тата от HERTZ5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Фитсанулок - Летище.

Ако търсите голяма кола на Фитсанулок - Летище, трябва да обмислите сделките от BUDGET. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

HERTZ Фитсанулок - Летище Преглед на парк коли под наем

HERTZ на Фитсанулок - Летище PHS предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Standard , Suv , Mini , Van , 7-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за HERTZ Фитсанулок - Летище, подгответе се да вземете Honda City, и Nissan Almera или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Honda Jazz, и Toyota Vios или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от HERTZ Фитсанулок - Летище, можете да вземете Honda Civic, и Toyota Altis 1.8 .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от HERTZ Фитсанулок - Летище, ще получите една от следните коли: Toyota Fortuner 2WD, Honda CRV, и Toyota Fortuner 4WD .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от HERTZ Фитсанулок - Летище, можете да наемете и Toyota Innova .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от HERTZ Фитсанулок - Летище според Вашата цел

HERTZ осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от HERTZ на Фитсанулок - Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Фитсанулок - Летище, най-подходящите автомобили от HERTZ са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от HERTZ на Фитсанулок - Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от HERTZ на Фитсанулок - Летище.
  • За млади шофьори HERTZ също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от HERTZ на Фитсанулок - Летище.

Често задавани въпроси - HERTZ рент а кар на Фитсанулок - Летище

Как да наема кола от HERTZ на Фитсанулок - Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от HERTZ на летище PHS?

Най-евтината кола от HERTZ на Фитсанулок - Летище е Honda City. Съответната настояща цена е $31.18 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем HERTZ на Фитсанулок - Летище [PHS]?

Най-популярните коли под наем на Фитсанулок - Летище от HERTZ в момента са HONDA CIVIC. Най-ниската цена за този автомобил е $39.82 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от HERTZ на Фитсанулок - Летище [PHS]?

Най-често резервираният клас коли от HERTZ на летище PHS е Стандартен. Най-евтиният Стандартен автомобил от HERTZ е HONDA CIVIC. Цената му започва от $39.82 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Фитсанулок - Летище?

Цените на бензин близо до летище PHS варират от $2.84 до $4.43.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при HERTZ с дебитна карта на Фитсанулок - Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

HERTZ осигурява ли опция за детска седалка за кола на Фитсанулок - Летище [PHS]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Фитсанулок - Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на HERTZ кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!