Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем HERTZ налични на Борнмът - Летище - Интернешънъл [BOH]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на HERTZ на Борнмът - Летище - Интернешънъл. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Комби

Kia Ceed Estate

hertz
M
5
5
4
Kia Ceed Estate

от

$49.98 на ден

Икономичен

Opel Corsa

hertz
M
5
3
2
Opel Corsa

от

$61.43 на ден

Компактен

Opel Astra

hertz
M
5
5
3
Opel Astra

от

$63.52 на ден

Стандартен

Skoda Octavia

hertz
A
5
4
4
Skoda Octavia

от

$67.34 на ден

Информация за HERTZ на Борнмът - Летище - Интернешънъл

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на HERTZ за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които HERTZ предоставя на Борнмът - Летище - Интернешънъл [BOH].

Hertz Car Hire

Име на фирмата:

Hertz Car Hire

Адрес:

Christchurch, Bournemouth, BH23 6SE

Телефон:

08433093008

Обекти на HERTZ близо до летище BOH

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Борнмът - Летище - Интернешънъл. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Борнмът - Летище - Интернешънъл [BOH]

Като алтернатива на HERTZ има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Борнмът - Летище - Интернешънъл [BOH]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 260 reviews

7.5 / 10

HERTZ Борнмът - Летище - Интернешънъл Преглед на парк коли под наем

HERTZ на Борнмът - Летище - Интернешънъл BOH предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Estate , Economy , Compact , Standard ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за HERTZ Борнмът - Летище - Интернешънъл, подгответе се да вземете и Opel Corsa или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Opel Astra или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от HERTZ Борнмът - Летище - Интернешънъл, можете да вземете и Skoda Octavia .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от HERTZ Борнмът - Летище - Интернешънъл според Вашата цел

HERTZ осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от HERTZ на Борнмът - Летище - Интернешънъл за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Борнмът - Летище - Интернешънъл, най-подходящите автомобили от HERTZ са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от HERTZ на Борнмът - Летище - Интернешънъл за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от HERTZ на Борнмът - Летище - Интернешънъл.
  • За млади шофьори HERTZ също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от HERTZ на Борнмът - Летище - Интернешънъл.

Често задавани въпроси - HERTZ рент а кар на Борнмът - Летище - Интернешънъл

Как да наема кола от HERTZ на Борнмът - Летище - Интернешънъл?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от HERTZ на летище BOH?

Най-евтината кола от HERTZ на Борнмът - Летище - Интернешънъл е Kia Ceed Estate. Съответната настояща цена е $49.98 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем HERTZ на Борнмът - Летище - Интернешънъл [BOH]?

Най-популярните коли под наем на Борнмът - Летище - Интернешънъл от HERTZ в момента са OPEL CORSA. Най-ниската цена за този автомобил е $61.43 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от HERTZ на Борнмът - Летище - Интернешънъл [BOH]?

Най-често резервираният клас коли от HERTZ на летище BOH е . Най-евтиният автомобил от HERTZ е . Цената му започва от $63.52 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Борнмът - Летище - Интернешънъл?

Цените на бензин близо до летище BOH варират от $5.00 до $6.20.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при HERTZ с дебитна карта на Борнмът - Летище - Интернешънъл?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

HERTZ осигурява ли опция за детска седалка за кола на Борнмът - Летище - Интернешънъл [BOH]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Борнмът - Летище - Интернешънъл?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на HERTZ кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!