Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем в Шарлот

Сравнете цените на колите под наем на различни класи коли под наем от най-надеждните доставчици в Шарлот. Най-евтината оферта за коли под наем на всеки клас кола, налична в Шарлот, е маркирана в червено.

Alamo от$54.73 от$80.05 от$92.65 от$77.86 от$95.23 от$91.37
AVIS Car Rental от$80.40 от$95.71 от$124.14
Budget Car Rental от$89.15 от$140.19 от$97.27
Hertz Car Hire от$35.99 от$42.80 от$218.40 от$75.71 от$66.92

Най-добрите коли под наем фирми в Шарлот

Агенциите за коли под наем в Шарлот могат да се различават значително не само в разнообразието си от автомобили под наем и условията за коли под наем, но и в средните оценки, предоставени от наши предишни клиенти.

Enterprise

Enterprise 116 reviews

8.3 / 10

AVIS ABG

AVIS 152 reviews

7.4 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 259 reviews

7.2 / 10

Има огромно разнообразие на коли под наем в Шарлот. Класите коли под наем, които могат да се наемат в Шарлот, варират от Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Кабриолет, Миниван, SUV да се Екзотичен, Със 7 седалки. Най-голямата колекция коли на Шарлот се предоставя от Dollar.

В Шарлот, можете да намерите най-добрия доставчик за всяко от пътуванията си. AVIS, THRIFTY, BUDGET, HERTZ, ENTERPRISE и NATIONAL предлагат краткосрочни, ежечасни, ежедневни, дългосрочни, ежеседмични, ежемесечни и дори еднопосочни сделки за коли под наем. Ще намерите и коли под наем за шофьори под 21 и 25 години в Шарлот.

Коли под наем в близост до места Шарлот NC

За да намерите най-добрата сделка за кола под наем в Шарлот, трябва да проверите колите ни под наем не само на обектите за вземане и връщане. Също така, погледнете офертите за коли под наем в другите най-близки места: летища, гари, пристаниваща и в центъра на града.

Шарлот NC Преглед на парк за коли под наем

Поради големия брой доставчици на коли под наем в Шарлот, паркът за коли е представляван от огромно разнообразие различни автомобили. Моля, използвайте таблицата по-долу, за да разберете по-добре кое превозно средство е най-доброто, за да Ви пасва, базирайки се на определени изисквания.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Относително кратки пътувания без прекомерни количества багаж Smart, Fiat 500, Hyundai i10, Citroen DS3, Opel Adam, или сходни.
Икономичен Пътници, за които са приоритет по-евтините коли под наем Ford Fiesta, Toyota Yaris, или сходни.
Компактен Хора, търсещи по-малки, спестяващи гориво автомобилиη Kia Rio, Ford Focus, или сходни.
Среден Тези, които имат нужда от страхотна комбинация от цена и удобство в автомобил под наем Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Удобно пътуване с група от до 5 пътника на достъпна цена Hyundai Elantra, Toyota Prius Hybrid, или сходни.
В пълен размер Търсещите големи мощни коли с много свободно място Chevrolet Malibu, Jaguar XF, или сходни.
Със 7 седалки Групи хора, които имат нужда от повече пространство, отколкото има в обикновени коли с 5 седалки Dodge Caravan, Toyota Sienna, или сходни.
Миниван / 9-12 θέσεις Семейни пътувания или пътешествия с много пътници и товар Nissan Quest, Ford Transit Passengervan, или сходни.
Премиум Бизнес пътуване и коли под наем за важни поводи Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Пътници, на които им харесва да се чувствам като шефове на пътя и извън него Jeep Compass, Cadillac Escalade, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Търсещите върховно преживяване за шофирането въпреки етикета с цената Chevrolet Impala, Mercedes S Class, или сходни.
Кабриолет Пътуващи по време на топло, слънчево време и чувство на свобода Ford Mustang Convertible, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в Шарлот

Как да наема кола в Шарлот NC?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола в Шарлот?

Цените за наем на кола в Шарлот варират от $30.10 на ден до $185.66 на ден, базирайки се на избрания модел, обект за вземане и опции за наем.

Кой обект има най-евтините коли под наем в Шарлот?

Най-евтината сделка за коли под наем в Шарлот може да се намери в Charlotte - Central. Цените за коли под наем стартират от $30.10 на този обект.

Кои фирми за коли под наем оперират в Шарлот?

В Шарлот можете да наемете кола от известни доставчици кат Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Кабриолет, Миниван, SUV, Екзотичен, и Със 7 седалки.

Коя е агенцията за коли под наем с най-висок рейтинг в Шарлот?

Фирмата за коли под наем, която в момента има най-високия потребителски рейтинг, е Enterprise with an average score of 8.3/1. Най-евтината кола от Enterprise в Шарлот е Cadillac Escalade. Настоящата съответна цена е $257.43 на ден.

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта в Шарлот?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем при резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем в Шарлот NC?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.