Goedkope prijzen van meer dan 900 autoverhuur leveranciers

Snel en gemakkelijk

autoverhuur prijzenvergelijking

De beste prijs

Voor de meeste auto's

Betaalbaar

Volledige overtollige verzekering

Vrij

Annulering of amendement

Snel

Snelheidshulp

Superaanbiedingen

Mis deze autoverhuur aanbiedingen niet voor uw volgende reis

Populaire bestemmingen

Begin hier met je reisplanning. Koop je huurauto voor de meest populaire bestemmingen wereldwijd!

Alleen de beste autoverhuurdeals!

Alleen de beste autoverhuurdeals!

"We verzamelden de beste aanbiedingen vanaf de meest populaire en betrouwbare autoverhuur verkopers op één plaats voor uw gemak."

"Vind de meest geschikte autoverhuur deal voor uw volgende reis tussen een enorme verscheidenheid aan voertuigen."

Snel zoeken

"Ons nieuwe eenvoudig te gebruiken zoekformulier helpt u bij het vinden van uw perfecte auto. Jij kan Bewerk eenvoudig uw zoekgegevens en Filter Autoverhuurresultaten volgens uw voorkeuren."

Boek gemakkelijk

"Zodra u uw ideale auto hebt gevonden, kunt u het snel reserveren door een paar eenvoudige intuïtieve stappen te volgen. Op Gemiddeld duurt het tot 3 minuten voor onze klanten om het hele boekingsproces te voltooien."

Geld besparen

"Dankzij onze exclusieve overeenkomsten met autoverhuurleveranciers, kunnen we de Beste authentarieven online beschikbaar. U kunt altijd enkele speciale aanbiedingen en kortingen vinden met 14CARS.com."

Best online car rental service worldwide

Beste online autoverhuur service wereldwijd

Kies uw huurauto's van de beste deals van de wereldvertrouwde providers

53 000

Autoverhuurlocaties

990

Autoverhuur leveranciers

1 million

gelukkige klanten

0.5 million

klanten-reviews

Car Rental with 14CARS.com

Autoverhuur met 14CARS.com

14CARS.com is gemaakt om het online autoverhuurproces zo moeiteloos te maken mogelijk. U krijgt de meest eenvoudige online autoverhuurvergelijking en reserveringsservice op bijna 60.000 pick-up locaties in meer dan 180 landen en de meest verre eilanden in de wereld.

We werken met zowel enorme bekende internationale autoverhuurproviders en kleine lokale agentschappen aan Biedt u de beste tarieven op elke autoverhuurklasse op elke locatie over de hele wereld. Bij 14CARS.com, u kunt economie en luxe auto's, minibus en mensendragers, SUV's en sporten huren voertuigen, auto's met handmatige en automatische transmissies.

U kunt ook deals vinden met een gratis Extra chauffeur, onbeperkte kilometers, kinderzitje, winterbanden, gratis GPS-apparaat, enz. Onze klant Service is altijd blij om u te helpen met zoek- en boekingsprocessen. U bent van harte welkom om de laagste prijs op een auto die voldoet aan een van uw vereisten.

14CARS.com Autoverhuur-app voor iOS en Android

Vind autoverhuur bij mij in de buurt, vergelijk prijzen en aanbiedingen en huur een auto die u zult hebben Liefde. Het is snel en gemakkelijk!