Goedkope prijzen van meer dan 900 autoverhuur leveranciers

Snel en gemakkelijk

autoverhuur prijzenvergelijking

De beste prijs

Voor de meeste auto's

Betaalbaar

Volledige overtollige verzekering

Vrij

Annulering of amendement

Snel

Snelheidshulp

Populaire Bestemmingen

Start hier uw reisplanning. Uw huurauto voor de populairste bestemmingen wereldwijd!

Alleen de beste autohuur deals!

Alleen de beste autohuur deals!

Voor uw gemak hebben we de beste aanbiedingen van de populairste en betrouwbaarste autoverhuurbedrijven op één plaats verzameld.

Vind de meest geschikte autohuur deal voor uw volgende reis uit de grote verscheidenheid aan voertuigen.

Snel zoeken

Ons nieuwe en eenvoudig te gebruiken zoekformulier helpt u bij het vinden van uw perfecte auto. U kunt eenvoudig uw zoekgegevens bewerken en de resultaten van uw huurauto's filteren op basis van uw voorkeuren.

Gemakkelijk boeken

Zodra u uw ideale auto hebt gevonden, kunt u deze snel boeken door een paar eenvoudige stappen te volgen. Het kost u maar 3 minuten om het hele boekingsproces te voltooien.

Bespaar

Dankzij onze exclusieve overeenkomsten met onze autoverhuurders kunnen wij u de best beschikbare autoverhuur tarieven aanbieden. Daarbij vindt u bij 14CARS.com altijd speciale aanbiedingen en kortingen.

Best online car rental service worldwide

Beste online autoverhuur service wereldwijd

Kies uw autohuur onder de beste deals van de best betrouwbare aanbieders ter wereld.

53 000

Autoverhuurlocaties

990

Autoverhuur leveranciers

1 million

gelukkige klanten

0.5 million

klanten-reviews

Car Rental with 14CARS.com

Autoverhuur met 14CARS.com

14CARS.com is opgericht om het proces om een auto te huren zo eenvoudig mogelijk te maken. U krijgt een overzichtelijke vergelijking van autohuur en reserveringsservice bij bijna 60.000 ophaalpunten in meer dan 180 landen waaronder de meest afgelegen eilanden ter wereld.

Wij werken samen met zowel grote bekende internationale autoverhuurbedrijven als kleine lokale verhuurders om u de beste tarieven te bieden voor elke autoverhuurklasse op elke locatie in de wereld. Bij 14CARS.com kunt u voordelige en luxe auto's, minibusjes en personenwagens, SUV's en sportvoertuigen en auto's met manuele en automatische versnellingsbakken huren.

U kunt ook deals vinden met een gratis U kunt ook deals vinden met mogelijkheden voor een gratis extra bestuurder, een onbeperkt aantal kilometers, kinderzitjes, winterbanden, gratis GPS-apparaat enz. Onze klantenservice helpt u graag bij het zoeken en boeken. We nodigen u graag uit om de laagste prijs te vinden voor een auto die aan al uw wensen voldoet.

14CARS.com Autoverhuur-app voor iOS en Android

Vind autoverhuur bij mij in de buurt, vergelijk prijzen en aanbiedingen en huur een auto die u zult hebben Liefde. Het is snel en gemakkelijk!