Goedkope prijzen van meer dan 900 autoverhuur leveranciers

Huurautotarieven in Los Angeles - Luchthaven [LAX]

Met onderstaande tabel kunt u gemakkelijk de huurprijzen van verschillende autoverhuur aanbiedingen in verschillende klassen vergelijken van betrouwbare leveranciers op luchthaven Los Angeles - Luchthaven.

Om uw keuze nog makkelijker te maken, hebben we op luchthaven LAX het goedkoopste aanbod van elke autohuurklasse in rood gemarkeerd.

Economy

Economy

Compact

Compact

Standaard

Standaard

Grote middenklasse

Grote middenklasse

Minibus

Minibus

SUV

SUV

Luxe

Luxe

Alamo from$57.85 from$69.42 from$73.03 from$91.11 from$80.26 from$79.54
AVIS Car Rental from$215.17 from$148.89
Thrifty Car Rental from$37.20 from$38.83 from$39.60 from$82.13 from$151.09 from$71.96 from$49.36
SIXT Rent A Car from$89.50 from$92.56 from$90.04 from$93.37 from$99.43

Beste autoverhuurders in Los Angeles - Luchthaven [LAX]

Autoverhuurbedrijven op luchthaven Los Angeles - Luchthaven kunnen aanzienlijk verschillen. Niet alleen in het aanbod van huurauto's en huurvoorwaarden, maar ook in de gemiddelde beoordelingsscores van onze klanten.

Hertz Corporate

Hertz 8 reviews

8.8 / 10

ALAMO ehi

ALAMO 32 reviews

8.7 / 10

SIXT Corporate

SIXT 17 reviews

8.3 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 30 reviews

8.3 / 10

Enterprise

Enterprise 114 reviews

8.2 / 10

Fox Rent A Car

Fox 12 reviews

7.5 / 10

DOLLAR (US)

DOLLAR 102 reviews

7.5 / 10

Advantage Rent A Car

Advantage 7 reviews

7.3 / 10

THRIFTY (US)

THRIFTY 113 reviews

7.1 / 10

EZ-RAC

EZ-RAC 20 reviews

7.1 / 10

Het aanbod aan huurauto's op luchthaven LAX zal u verbazen. Autoverhuur klassen beschikbaar op Los Angeles - Luchthaven variëren van ECONOMY, STANDAARD, GROTE MIDDENKLASSE, LUXE, CABRIO, MINIBUS, SUV, EXOTISCH tot SPECIAAL, 7-ZITTER, 9-ZITTER. De grootste collectie huurauto's op luchthaven Los Angeles - Luchthaven wordt aangeboden door ECONOMY.

Op luchthaven Los Angeles - Luchthaven kunt u de juiste verhuurder vinden voor elk soort reis. U vindt er verhuurders met aanbiedingen per uur, dagelijks, wekelijks, korte termijn, maandelijks, lange termijn en zelfs voor een enkele reis. U kunt ook aanbiedingen voor jonge bestuurders vinden op LAX Luchthaven.

Los Angeles - Luchthaven CA Autoverhuur Fleet Overzicht

De autoverhuurders op luchthaven LAX bieden een grote verscheidenheid aan voertuigen die geschikt zullen zijn voor elk van uw reizen. Met onderstaande tabel vindt u een auto die precies bij u past.

Autoklasse Geschikt voor Mogelijke automodellen
Mini Relatief korte ritten zonder grote hoeveelheden bagage Smart, Fiat 500, Hyundai i10, Citroen DS3, Opel Adam, of gelijkwaardig
Economy Reizigers die de voorkeur geven aan een goedkopere huurauto Chevrolet Spark, Mitsubishi Mirage, of gelijkwaardig
Compact Mensen die op zoek zijn naar kleinere, zuinigere voertuigen Hyundai Accent, Nissan Versa, of gelijkwaardig
Middenklasse Voor mensen die behoefte hebben aan een geweldige combinatie van prijs en comfort Nissan Sentra, of gelijkwaardig
Standaard Comfortabel reizen met een groep van maximaal 5 personen tegen een betaalbaar tarief Audi A4, of gelijkwaardig
Grote middenklasse Voor wie op zoek is naar een grote, krachtige auto met veel bagageruimte Ford Taurus, Chevrolet Camaro, of gelijkwaardig
7-zitter Groepen mensen die meer ruimte nodig hebben dan de standaard 5-zitters Dodge Caravan, Toyota Sienna, of gelijkwaardig
Minibus / 9-12 seater Familiereizen of reizen met veel passagiers en bagage Mercedes Viano, Mercedes Sprinter, of gelijkwaardig
Premium Zakelijk reizen en autohuur voor belangrijke gelegenheden Buick Lacrosse, Lincoln MKS, of gelijkwaardig
SUV Voor dat 'king of the road' gevoel, zowel op de weg als offroad Toyota Rav4, Audi Q5, of gelijkwaardig
Luxe / Exotisch Voor mensen die op zoek zijn naar de beste rijervaring ondanks het prijskaartje Bentley, Rolls Royce, Ferrari, of gelijkwaardig
Cabrio Voor reizen bij warm en zonnig weer en een gevoel van vrijheid Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, of gelijkwaardig

FAQ - Huur een auto in Los Angeles - Luchthaven

Hoe een auto te huren op Los Angeles - Luchthaven CA?

Voer in het zoekformulier de afhaal- en inleverlocatie in en selecteer de gewenste datum en huurperiode. Nadat de zoekresultaten worden weergegeven, kunt u deze filteren op basis van de door u gewenste criteria.

Hoeveel kost het om een auto te huren op luchthaven LAX?

De prijzen voor het huren van een auto op Los Angeles - Luchthaven variëren van $22.50 per dag tot $127.72 per dag op basis van het gekozen model en de gekozen opties.

Wat is de meest populaire huurauto op luchthaven Los Angeles - Luchthaven CA?

Het meest geboekte voertuig door onze klanten op Los Angeles - Luchthaven Nissan Versa. De prijs begint vanaf $23.50 op luchthaven LAX.

Wat is de meest aangevraagde autoverhuurklasse op luchthaven Los Angeles - Luchthaven LAX?

ECONOMY is de autoverhuur klasse die het vaakst wordt gekozen door onze klanten op luchthaven LAX. Het goedkoopste ECONOMY voertuig op luchthaven Los Angeles - Luchthaven is Ford Fiesta. De prijs begint bij $22.50 per dag.

Wat is het beste autoverhuurbedrijf op luchthaven Los Angeles - Luchthaven?

Het autoverhuurbedrijf dat momenteel de hoogste gebruikerswaardering op LAX heeft is HERTZ CORPORATE met een gemiddelde score van 8.8/10.

Welke autoverhuurbedrijven hebben een eigen balie op luchthaven Los Angeles - Luchthaven?

Autoverhuurbedrijven met een balie op luchthaven Los Angeles - Luchthaven zijn NEXTCAR .

Welke autoverhuurbedrijven halen u op bij luchthaven Los Angeles - Luchthaven?

ADVANTAGE, ENTERPRISE, ACE, ALAMO, PAYLESS, E-Z, NATIONAL, THRIFTY, BUDGET, AVIS, FOX, EUROPCAR, NU, SIXT, HERTZ, DOLLAR, SILVERCAR, ACO, ROUTES bieden gratis pendelvervoer aan van luchthaven Los Angeles - Luchthaven naar hun autoverhuurkantoren.

Wat is de benzineprijs in de buurt van luchthaven Los Angeles - Luchthaven?

De benzineprijzen bij luchthaven LAX variëren van $3.05 tot $3.79.

Kan ik mijn huurauto reservering met een pinpas betalen op Los Angeles - Luchthaven Luchthaven?

Ja, u kunt met een pinpas betalen voor de online reservering. Maar bij het ophalen van uw auto hebt u een creditcard nodig die op naam van de hoofdbestuurder is uitgegeven om de borg voor de autohuur te dekken.

Kan iemand anders dan ik met mijn huurauto rijden?

Dit is mogelijk als u tijdens uw online reservering de optie extra bestuurder selecteert. Meestal is dit een betaalde optie die bij de autoverhuurbalie in rekening wordt gebracht.

Kan ik tijdens mijn reservering een specifiek automodel reserveren?

Ja, aanbiedingen met specifieke automodellen zijn op de zoekresultatenpagina gemarkeerd met "Gegarandeerd Automodel".

Moet ik een extra verzekering afsluiten voor mijn autohuur op luchthaven Los Angeles - Luchthaven CA?

Als u niet van plan bent om een volledige dekkingsverzekering af te sluiten, is het raadzaam om een verzekering af te sluiten om uw aanbetaling veilig te stellen. U moet een creditcard beschikbaar hebben met voldoende saldo voor het betalen van de borg van uw auto aan de autoverhuurder. Als er dan sprake is van een annulering zal de verzekeringsmaatschappij de kosten voor haar rekening nemen. U kunt dit type verzekering bijboeken tijdens het online boeken van een huurauto op onze website.

14CARS.com Autoverhuur-app voor iOS en Android

Vind autoverhuur bij mij in de buurt, vergelijk prijzen en aanbiedingen en huur een auto die u zult hebben Liefde. Het is snel en gemakkelijk!