Goedkope prijzen van meer dan 900 autoverhuur leveranciers

ECONOMY huurauto’s beschikbaar op Suceava - Luchthaven [SCV]

Bekijk onze fantastische ECONOMY Suceava - Luchthaven aanbiedingen voor autohuur en kies de aanbieding die het beste bij u past. Bekijk onze categorieën, prijzen, verhuurbedrijven van ECONOMY huurauto’s die beschikbaar zijn op SCV Luchthaven.

Economy

Opel Corsa

addcar
M
5
5
2
Opel Corsa

from

$110.70 per dag

Compact

Opel Astra

addcar
M
5
3
3
Opel Astra

from

$115.95 per dag

Informatie over ECONOMY autohuurcategorie op Suceava - Luchthaven

De economy autohuur klasse staat ook wel bekend als 'supermini' in Europa of als 'subcompact' in Noord-Amerika. Auto’s in de economy klasse zijn meestal lichter en kleiner in vergelijking met de standaard huurauto's, maar bieden meer ruimte en comfort dan auto’s uit de mini klasse.

De auto’s uit de economy klasse bezitten een combinatie van een lage huurprijs en een hoog brandstofrendement. Dit komt doordat de auto niet al te groot is. Deze huurauto's zijn normaliter geschikt voor maximaal 4 passagiers, met extra ruimte voor bagage en persoonlijke bezittingen.

De economy klasse is van oudsher een van de meest populaire autoverhuur klasse, omdat het een goedkope oplossing is om met vrienden en/of familie te gaan reizen of bij gebruik voor persoonlijke doeleinden.

ECONOMY SCV Luchthaven autohuur

ECONOMY Op Suceava - Luchthaven zijn de volgende automodellen beschikbaar: Opel Corsa, or gelijkwaardige ECONOMY huurauto’s.

ECONOMY huurauto locaties in de buurt van Suceava - Luchthaven

Vergeet niet om de autohuur aanbiedingen ter plaatse en buiten de luchthaven die het dichtst bij Suceava - Luchthaven liggen te bekijken. De prijzen en beschikbaarheid van auto's kunnen variëren. Zorg ervoor dat u de beste keuze maakt.

Autohuurlocaties in steden in de buurt van

Beste aanbieders van ECONOMY Suceava - Luchthaven autoverhuur

Om de beste keuze te maken voor een autohuur aanbieding op Suceava - Luchthaven [SCV] , moet u niet alleen letten op het model en de prijs van de autohuur, maar ook op de autoverhuurder die deze deal aanbiedt. Autoverhuurbedrijven die voertuigen van ECONOMY in Suceava - Luchthaven aanbieden, hebben andere autoverhuurvoorwaarden en een andere gemiddelde beoordeling dan onze vorige klanten.

Het grootste aanbod aan ECONOMY autoverhuur aanbiedingen op Suceava - Luchthaven Airport wordt aangeboden door AUTONOM ROMANIA.

AUTONOM ROMANIA

AUTONOM 14 reviews

9.5 / 10

FAQ - ECONOMY huur een auto op Suceava - Luchthaven

Hoe een ECONOMY auto te huren op Suceava - Luchthaven ?

Begin met het invoeren van de gewenste ophaal- en afleverlocatie in het zoekformulier en selecteer de meest geschikte uit de vervolgkeuzelijst. Kies de gewenste datum en duur van uw autohuur. Op de pagina met zoekresultaten kunt u alle autoverhuur aanbiedingen filteren en sorteren op basis van de door u gewenste autohuurklasse.

Wat is de goedkoopste ECONOMY huurauto op SCV Luchthaven?

De goedkoopste ECONOMY auto op Suceava - Luchthaven is Opel Corsa van addcar. De huidige relevante prijs is $110.70 per dag.

Hoeveel ga ik uitgeven aan brandstof voor de ECONOMY auto van op Suceava - Luchthaven?

De benzineprijzen bij SCV Luchthaven variëren van $4.29 tot $5.48.

Mini 4.5l/100km 51 US mpg
Economy 5.1l/100km 46 US mpg
Compact 5.3l/100km 44 US mpg
Middenklasse 7.0l/100km 33 US mpg
Standaard 7.0l/100km 33 US mpg
Full Size 7.4l/100km 31 US mpg
7-zits 7.4l/100km 31 US mpg
Premium 9.1l/100km 25 US mpg
Minibusje 7.8-11.6l/100km 20-30 US mpg
SUV 8.6l/100km 27 US mpg
Busje 11.6l/100km 20 US mpg
Exotisch 10.6l/100km 22 US mpg
Cabrio 5-9l/100km 26-47 US mpg

U zult dus ongeveer $6.6 besteden aan 100 kilometer rijden met ECONOMY met de auto. Een rit van 100 US mijl in ECONOMY auto kost u ongeveer $10.6.

Wat heb ik nodig bij het ophalen van een huurauto van de ECONOMY op luchthaven Suceava - Luchthaven?

Normaliter moet u het volgende kunnen overleggen:

  • Een geldig en volledig rijbewijs. Bij een Brits rijbewijs moet u ook een fotokaart kunnen overleggen. Als uw rijbewijs niet in het Romeinse alfabet (d.w.z. in het Arabisch, Grieks, Cyrillisch of Chinees) is opgesteld, bent u verplicht een internationaal rijbewijs mee te nemen naast uw eigen rijbewijs.
  • Een geldig foto-ID (paspoort of nationaal ID).
  • Een geldige creditcard op naam van de hoofdbestuurder. Het is noodzakelijk om vooraf de borg voor de huurauto te autoriseren bij de verhuurbalie.

Hoe oud moet ik zijn om een auto van de ECONOMY te huren op luchthaven Suceava - Luchthaven?

U moet tussen de 25 en 70 jaar oud zijn om een auto te huren op luchthaven Suceava - Luchthaven. Leeftijdsbeperkingen van autoverhuurbedrijven in Suceava - Luchthaven Airport kunnen verschillen.

Als u buiten deze leeftijdsgrenzen valt, zijn er altijd autoverhuurbedrijven die aan u een voertuig willen verhuren op voorwaarde dat u een extra toeslag voor jonge of oudere bestuurder betaalt of een extra verzekering afsluit.

Is het mogelijk om auto's van de ECONOMY ergens anders in te leveren?

Ja, bij sommige ECONOMY aanbieders op Suceava - Luchthaven is het mogelijk om de huurauto ergens anders in te leveren. Kijk hiernaar als u een aanbieder uitzoekt. Als u de huurauto op een andere locatie in wilt leveren, is het mogelijk dat er beperkingen en extra toeslagen van toepassing zijn. Vergeet niet om contact op te nemen met het verhuurbedrijf voor de actuele beschikbaarheid en de kosten voor het inleveren op een andere locatie.

14CARS.com Autoverhuur-app voor iOS en Android

Vind autoverhuur bij mij in de buurt, vergelijk prijzen en aanbiedingen en huur een auto die u zult hebben Liefde. Het is snel en gemakkelijk!