Goedkope prijzen van meer dan 900 autoverhuur leveranciers

ECONOMY huurauto’s beschikbaar op Orkney-eilanden - Luchthaven Kirkwall [KOI]

Bekijk onze fantastische ECONOMY Orkney-eilanden - Luchthaven Kirkwall aanbiedingen voor autohuur en kies de aanbieding die het beste bij u past. Bekijk onze categorieën, prijzen, verhuurbedrijven van ECONOMY huurauto’s die beschikbaar zijn op KOI Luchthaven.

Economy

Opel Corsa

EUROPCAR
M
5
3
2
Opel Corsa

from

$63.70 per dag

Mini

Fiat 500

EUROPCAR
M
4
3
1
Fiat 500

from

$47.21 per dag

Compact

Opel Astra

EUROPCAR
A
5
5
3
Opel Astra

from

$57.35 per dag

Standaard

Skoda Octavia

EUROPCAR
M
5
4
4
Skoda Octavia

from

$76.56 per dag

Informatie over ECONOMY autohuurcategorie op Orkney-eilanden - Luchthaven Kirkwall

De economy autohuur klasse staat ook wel bekend als 'supermini' in Europa of als 'subcompact' in Noord-Amerika. Auto’s in de economy klasse zijn meestal lichter en kleiner in vergelijking met de standaard huurauto's, maar bieden meer ruimte en comfort dan auto’s uit de mini klasse.

De auto’s uit de economy klasse bezitten een combinatie van een lage huurprijs en een hoog brandstofrendement. Dit komt doordat de auto niet al te groot is. Deze huurauto's zijn normaliter geschikt voor maximaal 4 passagiers, met extra ruimte voor bagage en persoonlijke bezittingen.

De economy klasse is van oudsher een van de meest populaire autoverhuur klasse, omdat het een goedkope oplossing is om met vrienden en/of familie te gaan reizen of bij gebruik voor persoonlijke doeleinden.

ECONOMY KOI Luchthaven autohuur

ECONOMY Op Orkney-eilanden - Luchthaven Kirkwall zijn de volgende automodellen beschikbaar: Opel Corsa, or gelijkwaardige ECONOMY huurauto’s.

ECONOMY huurauto locaties in de buurt van Orkney-eilanden - Luchthaven Kirkwall

Vergeet niet om de autohuur aanbiedingen ter plaatse en buiten de luchthaven die het dichtst bij Orkney-eilanden - Luchthaven Kirkwall liggen te bekijken. De prijzen en beschikbaarheid van auto's kunnen variëren. Zorg ervoor dat u de beste keuze maakt.

Autohuurlocaties in steden in de buurt van

FAQ - ECONOMY huur een auto op Orkney-eilanden - Luchthaven Kirkwall

Hoe een ECONOMY auto te huren op Orkney-eilanden - Luchthaven Kirkwall ?

Begin met het invoeren van de gewenste ophaal- en afleverlocatie in het zoekformulier en selecteer de meest geschikte uit de vervolgkeuzelijst. Kies de gewenste datum en duur van uw autohuur. Op de pagina met zoekresultaten kunt u alle autoverhuur aanbiedingen filteren en sorteren op basis van de door u gewenste autohuurklasse.

Wat is de goedkoopste ECONOMY huurauto op KOI Luchthaven?

De goedkoopste ECONOMY auto op Orkney-eilanden - Luchthaven Kirkwall is Opel Corsa van EUROPCAR. De huidige relevante prijs is $63.70 per dag.

Hoeveel ga ik uitgeven aan brandstof voor de ECONOMY auto van op Orkney-eilanden - Luchthaven Kirkwall?

Mini 4.5l/100km 51 US mpg
Economy 5.1l/100km 46 US mpg
Compact 5.3l/100km 44 US mpg
Middenklasse 7.0l/100km 33 US mpg
Standaard 7.0l/100km 33 US mpg
Full Size 7.4l/100km 31 US mpg
7-zits 7.4l/100km 31 US mpg
Premium 9.1l/100km 25 US mpg
Minibusje 7.8-11.6l/100km 20-30 US mpg
SUV 8.6l/100km 27 US mpg
Busje 11.6l/100km 20 US mpg
Exotisch 10.6l/100km 22 US mpg
Cabrio 5-9l/100km 26-47 US mpg

Wat heb ik nodig bij het ophalen van een huurauto van de ECONOMY op luchthaven Orkney-eilanden - Luchthaven Kirkwall?

Normaliter moet u het volgende kunnen overleggen:

  • Een geldig en volledig rijbewijs. Bij een Brits rijbewijs moet u ook een fotokaart kunnen overleggen. Als uw rijbewijs niet in het Romeinse alfabet (d.w.z. in het Arabisch, Grieks, Cyrillisch of Chinees) is opgesteld, bent u verplicht een internationaal rijbewijs mee te nemen naast uw eigen rijbewijs.
  • Een geldig foto-ID (paspoort of nationaal ID).
  • Een geldige creditcard op naam van de hoofdbestuurder. Het is noodzakelijk om vooraf de borg voor de huurauto te autoriseren bij de verhuurbalie.

Hoe oud moet ik zijn om een auto van de ECONOMY te huren op luchthaven Orkney-eilanden - Luchthaven Kirkwall?

U moet tussen de 25 en 70 jaar oud zijn om een auto te huren op luchthaven Orkney-eilanden - Luchthaven Kirkwall. Leeftijdsbeperkingen van autoverhuurbedrijven in Orkney-eilanden - Luchthaven Kirkwall Airport kunnen verschillen.

Als u buiten deze leeftijdsgrenzen valt, zijn er altijd autoverhuurbedrijven die aan u een voertuig willen verhuren op voorwaarde dat u een extra toeslag voor jonge of oudere bestuurder betaalt of een extra verzekering afsluit.

Is het mogelijk om auto's van de ECONOMY ergens anders in te leveren?

Ja, bij sommige ECONOMY aanbieders op Orkney-eilanden - Luchthaven Kirkwall is het mogelijk om de huurauto ergens anders in te leveren. Kijk hiernaar als u een aanbieder uitzoekt. Als u de huurauto op een andere locatie in wilt leveren, is het mogelijk dat er beperkingen en extra toeslagen van toepassing zijn. Vergeet niet om contact op te nemen met het verhuurbedrijf voor de actuele beschikbaarheid en de kosten voor het inleveren op een andere locatie.

14CARS.com Autoverhuur-app voor iOS en Android

Vind autoverhuur bij mij in de buurt, vergelijk prijzen en aanbiedingen en huur een auto die u zult hebben Liefde. Het is snel en gemakkelijk!