Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем в Франкфурт

Сравнете цените на колите под наем на различни класи коли под наем от най-надеждните доставчици в Франкфурт. Най-евтината оферта за коли под наем на всеки клас кола, налична в Франкфурт, е маркирана в червено.

AVIS Car Rental от$77.57 от$76.06 от$153.59
Budget Car Rental от$45.16 от$50.18 от$57.54 от$63.29
SIXT Rent A Car от$42.30 от$54.92 от$102.49 от$60.53
Alamo от$82.80 от$99.39 от$93.61 от$146.27 от$152.79

Най-добрите коли под наем фирми в Франкфурт

Агенциите за коли под наем в Франкфурт могат да се различават значително не само в разнообразието си от автомобили под наем и условията за коли под наем, но и в средните оценки, предоставени от наши предишни клиенти.

Enterprise Corporate

Enterprise 18 reviews

8.7 / 10

SIXT Corporate

SIXT 7 reviews

8.1 / 10

FLIZZR Corporate

FLIZZR 17 reviews

8 / 10

Thrifty Corporate

Thrifty 28 reviews

7.8 / 10

Hertz Corporate

Hertz 21 reviews

7.8 / 10

Alamo EHI

Alamo 32 reviews

7.4 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 27 reviews

7.4 / 10

Dollar Corporate

Dollar 14 reviews

7 / 10

InterRent (Global)

InterRent 14 reviews

7 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 45 reviews

6.9 / 10

Buchbinder

Buchbinder 7 reviews

6 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 13 reviews

5 / 10

Има огромно разнообразие на коли под наем в Франкфурт. Класите коли под наем, които могат да се наемат в Франкфурт, варират от . Най-голямата колекция коли на Франкфурт се предоставя от Flizzr.

Коли под наем в близост до места Франкфурт

За да намерите най-добрата сделка за кола под наем в Франкфурт, трябва да проверите колите ни под наем не само на обектите за вземане и връщане. Също така, погледнете офертите за коли под наем в другите най-близки места: летища, гари, пристаниваща и в центъра на града.

Франкфурт Преглед на парк за коли под наем

Поради големия брой доставчици на коли под наем в Франкфурт, паркът за коли е представляван от огромно разнообразие различни автомобили. Моля, използвайте таблицата по-долу, за да разберете по-добре кое превозно средство е най-доброто, за да Ви пасва, базирайки се на определени изисквания.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Относително кратки пътувания без прекомерни количества багаж Volkswagen Up ya da benzer araçlar, Toyota Aygo ya da benzer araçlar, или сходни.
Икономичен Пътници, за които са приоритет по-евтините коли под наем Volkswagen Polo ya da benzer araçlar, Ford Fiesta, или сходни.
Компактен Хора, търсещи по-малки, спестяващи гориво автомобилиη Ford Puma, Opel Crossland X, или сходни.
Среден Тези, които имат нужда от страхотна комбинация от цена и удобство в автомобил под наем Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Удобно пътуване с група от до 5 пътника на достъпна цена BMW 2 Series Active Tourer ya da benzer araçlar, Peugeot 5008, или сходни.
В пълен размер Търсещите големи мощни коли с много свободно място BMW 3 Series ya da benzer araçlar, или сходни.
Със 7 седалки Групи хора, които имат нужда от повече пространство, отколкото има в обикновени коли с 5 седалки Volkswagen Sharan, Seat Alhambra, или сходни.
Миниван / 9-12 θέσεις Семейни пътувания или пътешествия с много пътници и товар Volkswagen Touran ya da benzer araçlar, Mercedes V Class ya da benzer araçlar, или сходни.
Премиум Бизнес пътуване и коли под наем за важни поводи Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Пътници, на които им харесва да се чувствам като шефове на пътя и извън него Volkswagen Tiguan ya da benzer araçlar, Volvo XC60 ya da benzer araçlar, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Търсещите върховно преживяване за шофирането въпреки етикета с цената Mercedes E Class ya da benzer araçlar, BMW 7 Series, или сходни.
Кабриолет Пътуващи по време на топло, слънчево време и чувство на свобода Mini Cooper Convertible ya da benzer araçlar, Mercedes SLK Convertible, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в Франкфурт

Как да наема кола в Франкфурт?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола в Франкфурт?

Цените за наем на кола в Франкфурт варират от $41.28 на ден до $217.62 на ден, базирайки се на избрания модел, обект за вземане и опции за наем.

Кой обект има най-евтините коли под наем в Франкфурт?

Най-евтината сделка за коли под наем в Франкфурт може да се намери в Frankfurt - Main Konstablerwache. Цените за коли под наем стартират от $41.28 на този обект.

Коя е агенцията за коли под наем с най-висок рейтинг в Франкфурт?

Фирмата за коли под наем, която в момента има най-високия потребителски рейтинг, е Enterprise Corporate with an average score of 8.7/1.

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта в Франкфурт?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем при резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем в Франкфурт?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.