Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем CAR-CLUB налични на Кочин, Летище [COK]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на CAR-CLUB на Кочин, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Tata Indica

s.s.travels
M
5
5
2
Tata Indica

от

$51.82 на ден

Компактен

Chevrolet Optra

s.s.travels
M
5
5
3
Chevrolet Optra

от

$79.54 на ден

SUV

Chevrolet Trailblazer

s.s.travels
M
5
5
5
Chevrolet Trailblazer

от

$85.57 на ден

Със 7 седалки

Toyota Innova

s.s.travels
M
7
5
4
Toyota Innova

от

$103.65 на ден

Стандартен

Skoda Octavia

s.s.travels
A
5
4
4
Skoda Octavia

от

$242.26 на ден

Информация за CAR-CLUB на Кочин, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на CAR-CLUB за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които CAR-CLUB предоставя на Кочин, Летище [COK].

Car Club (Berggruen Car Rentals (India] Pvt Ltd.]

Име на фирмата:

Car Club (Berggruen Car Rentals (India] Pvt Ltd.]

Адрес:

Телефон:

CAR-CLUB Кочин, Летище Преглед на парк коли под наем

CAR-CLUB на Кочин, Летище COK предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Suv , 7-seater , Standard ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за CAR-CLUB Кочин, Летище, подгответе се да вземете и Tata Indica или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Chevrolet Optra или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от CAR-CLUB Кочин, Летище, можете да вземете и Skoda Octavia .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от CAR-CLUB Кочин, Летище, ще получите една от следните коли: и Chevrolet Trailblazer .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от CAR-CLUB Кочин, Летище, можете да наемете и Toyota Innova .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от CAR-CLUB Кочин, Летище според Вашата цел

CAR-CLUB осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от CAR-CLUB на Кочин, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Кочин, Летище, най-подходящите автомобили от CAR-CLUB са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от CAR-CLUB на Кочин, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от CAR-CLUB на Кочин, Летище.
  • За млади шофьори CAR-CLUB също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от CAR-CLUB на Кочин, Летище.

Често задавани въпроси - CAR-CLUB рент а кар на Кочин, Летище

Как да наема кола от CAR-CLUB на Кочин, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от CAR-CLUB на летище COK?

Най-евтината кола от CAR-CLUB на Кочин, Летище е Tata Indica. Съответната настояща цена е $51.82 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Кочин, Летище?

Цените на бензин близо до летище COK варират от $3.74 до $4.29.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при CAR-CLUB с дебитна карта на Кочин, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

CAR-CLUB осигурява ли опция за детска седалка за кола на Кочин, Летище [COK]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Кочин, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на CAR-CLUB кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!