Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем CAL-AUTO налични на Бен Гурион Тел Авив, Летище [TLV]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на CAL-AUTO на Бен Гурион Тел Авив, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Компактен

Honda Jazz

thrifty
M
5
5
3
Honda Jazz

от

$34.10 на ден

Компактен

Toyota Corolla

alamo
A
5
3
3
Toyota Corolla

от

$138.12 на ден

Икономичен

Toyota Yaris

thrifty
A
5
3
2
Toyota Yaris

от

$38.55 на ден

Икономичен

Renault Clio

avis
A
5
5
2
Renault Clio

от

$63.14 на ден

SUV

Kia Niro

hertz
A
5
5
2
Kia Niro

от

$42.77 на ден

SUV

Kia Sorento

alamo
A
5
5
4
Kia Sorento

от

$2,711.00 на ден

Мини

Suzuki Alto

europcar
M
4
3
2
Suzuki Alto

от

$54.89 на ден

Мини

Mini Cooper Countryman

sixt
A
5
5
2
Mini Cooper Countryman

от

$349.26 на ден

Със 7 седалки

Opel Zafira

europcar
A
7
5
1
Opel Zafira

от

$62.58 на ден

Със 7 седалки

Mitsubishi Outlander

budget
A
7
5
1
Mitsubishi Outlander

от

$226.38 на ден

Луксозен

Volvo V40

hertz
A
5
4
5
Volvo V40

от

$63.56 на ден

Луксозен

Audi A4

alamo
A
5
4
5
Audi A4

от

$2,711.00 на ден

Комби

Seat Leon Estate

europcar
A
5
5
5
Seat Leon Estate

от

$70.39 на ден

Стандартен

Volkswagen Jetta

europcar
A
5
3
4
Volkswagen Jetta

от

$73.77 на ден

Стандартен

Toyota Avensis

alamo
A
5
4
4
Toyota Avensis

от

$1,455.00 на ден

Миниван

Volkswagen Caddy

europcar
M
5
5
4
Volkswagen Caddy

от

$102.58 на ден

Със 9 седалки

Opel Vivaro

sixt
M
9
5
4
Opel Vivaro

от

$123.25 на ден

Със 9 седалки

Hyundai i800

avis
A
9
5
4
Hyundai i800

от

$292.29 на ден

В пълен размер

Nissan Maxima

europcar
A
5
4
5
Nissan Maxima

от

$237.31 на ден

Информация за CAL-AUTO на Бен Гурион Тел Авив, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на CAL-AUTO за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които CAL-AUTO предоставя на Бен Гурион Тел Авив, Летище [TLV].

Cal Auto International

Име на фирмата:

Cal Auto International

Адрес:

Pickup: Terminal 3 - First floor [Return: Terminal 1 Parking lot 16], Ben Gurion Airport, Tel Aviv

Обекти на CAL-AUTO близо до летище TLV

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Бен Гурион Тел Авив, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Бен Гурион Тел Авив, Летище [TLV]

Като алтернатива на CAL-AUTO има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Бен Гурион Тел Авив, Летище [TLV]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

HERTZ

HERTZ 8 reviews

6.8 / 10

BUDGET EMEA Franchise

BUDGET 193 reviews

6.7 / 10

Europcar

Europcar 52 reviews

6.6 / 10

Avis Europe Franchise

Avis 19 reviews

6.4 / 10

Thrifty

Thrifty 38 reviews

5.6 / 10

SIXT Franchise

SIXT 9 reviews

5.5 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Бен Гурион Тел Авив, Летище [TLV], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от THRIFTY и ALAMO. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Бен Гурион Тел Авив, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от EUROPCAR и ALAMO на Бен Гурион Тел Авив, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за HERTZ кола под наем на Бен Гурион Тел Авив, Летище [TLV], разгледайте SUV-тата от CAL-AUTO5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Бен Гурион Тел Авив, Летище.

Ако търсите голяма кола на Бен Гурион Тел Авив, Летище, трябва да обмислите сделките от EUROPCAR. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Бен Гурион Тел Авив, Летище, трябва да разгледате офертите от HERTZ. Те представляват достатъчно Луксозен, на Бен Гурион Тел Авив, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

CAL-AUTO Бен Гурион Тел Авив, Летище Преглед на парк коли под наем

CAL-AUTO на Бен Гурион Тел Авив, Летище TLV предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Compact , Economy , Suv , Mini , 7-seater , Luxury , Estate , Standard , Van , 9-seater , Fullsize ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за CAL-AUTO Бен Гурион Тел Авив, Летище, подгответе се да вземете Toyota Yaris, и Renault Clio или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Honda Jazz, и Toyota Corolla или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от CAL-AUTO Бен Гурион Тел Авив, Летище, можете да вземете Volkswagen Jetta, и Toyota Avensis .

CAL-AUTO клас коли под наем в пълен размер на Бен Гурион Тел Авив, Летище включва следните модели на коли под наем: и Nissan Maxima .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от CAL-AUTO Бен Гурион Тел Авив, Летище, ще получите една от следните коли: Kia Niro, и Kia Sorento .

Премиум клас коли под наем, осигурен от CAL-AUTO Бен Гурион Тел Авив, Летище се състои от следните модели коли: Volvo V40, и Audi A4 .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от CAL-AUTO Бен Гурион Тел Авив, Летище, можете да наемете Opel Zafira, и Mitsubishi Outlander .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от CAL-AUTO Бен Гурион Тел Авив, Летище според Вашата цел

CAL-AUTO осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от CAL-AUTO на Бен Гурион Тел Авив, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Бен Гурион Тел Авив, Летище, най-подходящите автомобили от CAL-AUTO са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от CAL-AUTO на Бен Гурион Тел Авив, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от CAL-AUTO на Бен Гурион Тел Авив, Летище.
  • За млади шофьори CAL-AUTO също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от CAL-AUTO на Бен Гурион Тел Авив, Летище.

Често задавани въпроси - CAL-AUTO рент а кар на Бен Гурион Тел Авив, Летище

Как да наема кола от CAL-AUTO на Бен Гурион Тел Авив, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от CAL-AUTO на летище TLV?

Най-евтината кола от CAL-AUTO на Бен Гурион Тел Авив, Летище е Honda Jazz. Съответната настояща цена е $34.10 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Бен Гурион Тел Авив, Летище?

Цените на бензин близо до летище TLV варират от $6.22 до $6.95.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при CAL-AUTO с дебитна карта на Бен Гурион Тел Авив, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

CAL-AUTO осигурява ли опция за детска седалка за кола на Бен Гурион Тел Авив, Летище [TLV]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Бен Гурион Тел Авив, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на CAL-AUTO кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!