Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем CAL-AUTO налични на Tel Aviv - Sde Dov - Airport [SDV]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на CAL-AUTO на Tel Aviv - Sde Dov - Airport. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Fiat Panda

cal auto
M
4
5
2
Fiat Panda

от

$23.12 на ден

Икономичен

Hyundai Getz

cal auto
M
5
3
2
Hyundai Getz

от

$23.13 на ден

Стандартен

Hyundai i25 Accent

cal auto
A
5
4
4
Hyundai i25 Accent

от

$25.40 на ден

Стандартен

Chevrolet Impala

cal auto
A
5
4
5
Chevrolet Impala

от

$96.43 на ден

Компактен

Hyundai i30

cal auto
A
5
5
3
Hyundai i30

от

$26.64 на ден

Комби

Ford Focus Estate

cal auto
A
5
5
5
Ford Focus Estate

от

$34.80 на ден

SUV

Subaru XV

cal auto
A
5
5
4
Subaru XV

от

$49.68 на ден

Със 7 седалки

Citroen Berlingo

cal auto
M
7
5
4
Citroen Berlingo

от

$56.60 на ден

Със 9 седалки

Citroen Jumpy

cal auto
A
9
5
4
Citroen Jumpy

от

$101.42 на ден

Мини

Suzuki Alto

sixt
M
4
3
2
Suzuki Alto

от

$13.28 на ден

Икономичен

Opel Corsa

sixt
M
5
5
2
Opel Corsa

от

$13.70 на ден

Компактен

Hyundai Accent

sixt
A
5
3
3
Hyundai Accent

от

$16.61 на ден

Компактен

BMW 1 Series

sixt
A
5
5
3
BMW 1 Series

от

$25.09 на ден

Стандартен

Mitsubishi Lancer

sixt
A
5
3
4
Mitsubishi Lancer

от

$17.68 на ден

Стандартен

Mazda 6

sixt
A
5
4
5
Mazda 6

от

$26.24 на ден

Със 7 седалки

Mazda 5

sixt
A
7
5
1
Mazda 5

от

$33.15 на ден

Със 9 седалки

Citroen Jumper

sixt
M
9
5
4
Citroen Jumper

от

$52.23 на ден

Луксозен

Buick Lacrosse

sixt
A
5
4
5
Buick Lacrosse

от

$91.68 на ден

В пълен размер

Mercedes E Class

sixt
A
5
4
5
Mercedes E Class

от

$128.56 на ден

Информация за CAL-AUTO на Tel Aviv - Sde Dov - Airport

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на CAL-AUTO за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които CAL-AUTO предоставя на Tel Aviv - Sde Dov - Airport [SDV].

Cal Auto International

Име на фирмата:

Cal Auto International

Адрес:

Levi Eshkol Str, Tel Aviv

Телефон:

972-3-7915090

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Еднопосочен наем такса
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег на разположение не за всички автомобили

Обекти на CAL-AUTO близо до летище SDV

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Tel Aviv - Sde Dov - Airport. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Tel Aviv - Sde Dov - Airport [SDV]

Като алтернатива на CAL-AUTO има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Tel Aviv - Sde Dov - Airport [SDV]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

SIXT Franchise

SIXT 18 reviews

5.7 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Tel Aviv - Sde Dov - Airport [SDV], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от и SIXT SHLOMO. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Tel Aviv - Sde Dov - Airport.

Голям брой средни коли се предоставя от и SIXT SHLOMO на Tel Aviv - Sde Dov - Airport. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Tel Aviv - Sde Dov - Airport, трябва да разгледате офертите от SIXT SHLOMO. Те представляват достатъчно Луксозен, на Tel Aviv - Sde Dov - Airport, за да задоволят всяка прищявка.

CAL-AUTO Tel Aviv - Sde Dov - Airport Преглед на парк коли под наем

CAL-AUTO на Tel Aviv - Sde Dov - Airport SDV предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Standard , Compact , Estate , Suv , 7-seater , 9-seater , Luxury , Fullsize ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за CAL-AUTO Tel Aviv - Sde Dov - Airport, подгответе се да вземете Hyundai Getz, и Opel Corsa или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Hyundai i30, Hyundai Accent, и BMW 1 Series или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от CAL-AUTO Tel Aviv - Sde Dov - Airport, можете да вземете Hyundai i25 Accent, Chevrolet Impala, Mitsubishi Lancer, и Mazda 6 .

CAL-AUTO клас коли под наем в пълен размер на Tel Aviv - Sde Dov - Airport включва следните модели на коли под наем: и Mercedes E Class .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от CAL-AUTO Tel Aviv - Sde Dov - Airport, ще получите една от следните коли: и Subaru XV .

Премиум клас коли под наем, осигурен от CAL-AUTO Tel Aviv - Sde Dov - Airport се състои от следните модели коли: и Buick Lacrosse .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от CAL-AUTO Tel Aviv - Sde Dov - Airport, можете да наемете Citroen Berlingo, и Mazda 5 .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от CAL-AUTO Tel Aviv - Sde Dov - Airport според Вашата цел

CAL-AUTO осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от CAL-AUTO на Tel Aviv - Sde Dov - Airport за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Tel Aviv - Sde Dov - Airport, най-подходящите автомобили от CAL-AUTO са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от CAL-AUTO на Tel Aviv - Sde Dov - Airport за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от CAL-AUTO на Tel Aviv - Sde Dov - Airport.
  • За млади шофьори CAL-AUTO също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от CAL-AUTO на Tel Aviv - Sde Dov - Airport.

Често задавани въпроси - CAL-AUTO рент а кар на Tel Aviv - Sde Dov - Airport

Как да наема кола от CAL-AUTO на Tel Aviv - Sde Dov - Airport?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от CAL-AUTO на летище SDV?

Най-евтината кола от CAL-AUTO на Tel Aviv - Sde Dov - Airport е Fiat Panda. Съответната настояща цена е $23.12 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Tel Aviv - Sde Dov - Airport?

Цените на бензин близо до летище SDV варират от $6.22 до $6.95.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при CAL-AUTO с дебитна карта на Tel Aviv - Sde Dov - Airport?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

CAL-AUTO осигурява ли опция за детска седалка за кола на Tel Aviv - Sde Dov - Airport [SDV]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Tel Aviv - Sde Dov - Airport?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на CAL-AUTO кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!