Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем в Верона

Сравнете цените на колите под наем на различни класи коли под наем от най-надеждните доставчици в Верона. Най-евтината оферта за коли под наем на всеки клас кола, налична в Верона, е маркирана в червено.

AVIS Car Rental от$72.93 от$81.58 от$95.98 от$183.10
Europcar от$104.33 от$84.68 от$225.98
Budget Car Rental от$68.03 от$72.93 от$81.58 от$152.58
Alamo от$67.15 от$75.74 от$104.43

Най-добрите коли под наем фирми в Верона

Агенциите за коли под наем в Верона могат да се различават значително не само в разнообразието си от автомобили под наем и условията за коли под наем, но и в средните оценки, предоставени от наши предишни клиенти.

Alamo EHI

Alamo 6 reviews

9.1 / 10

Locauto

Locauto 8 reviews

7.9 / 10

OptimoRent

OptimoRent 915 reviews

7.3 / 10

Buchbinder

Buchbinder 22 reviews

7.1 / 10

Noleggiare

Noleggiare 1780 reviews

6.8 / 10

Budget EMEA Corporate

Budget 2569 reviews

6.5 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 485 reviews

6.1 / 10

Има огромно разнообразие на коли под наем в Верона. Класите коли под наем, които могат да се наемат в Верона, варират от Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Кабриолет, Миниван, SUV да се Екзотичен, Със 7 седалки, Със 9 седалки. Най-голямата колекция коли на Верона се предоставя от Noleggiare.

В Верона, можете да намерите най-добрия доставчик за всяко от пътуванията си. AVIS, HERTZ, EUROPCAR, ALAMO, BUDGET, NOLEGGIARE, BUCHBINDER, MAGGIORE, ECOVIA и KEDDY, GLOBAL RENT A CAR, ENTERPRISE, LOCAUTO, OPTIMORENT предлагат краткосрочни, ежечасни, ежедневни, дългосрочни, ежеседмични, ежемесечни и дори еднопосочни сделки за коли под наем. Ще намерите и коли под наем за шофьори под 21 и 25 години в Верона.

Коли под наем в близост до места Верона

За да намерите най-добрата сделка за кола под наем в Верона, трябва да проверите колите ни под наем не само на обектите за вземане и връщане. Също така, погледнете офертите за коли под наем в другите най-близки места: летища, гари, пристаниваща и в центъра на града.

Верона Преглед на парк за коли под наем

Поради големия брой доставчици на коли под наем в Верона, паркът за коли е представляван от огромно разнообразие различни автомобили. Моля, използвайте таблицата по-долу, за да разберете по-добре кое превозно средство е най-доброто, за да Ви пасва, базирайки се на определени изисквания.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Относително кратки пътувания без прекомерни количества багаж Fiat 500, Kia Picanto, или сходни.
Икономичен Пътници, за които са приоритет по-евтините коли под наем Fiat Panda, Kia Rio, или сходни.
Компактен Хора, търсещи по-малки, спестяващи гориво автомобилиη Mercedes A Class, Seat Leon, или сходни.
Среден Тези, които имат нужда от страхотна комбинация от цена и удобство в автомобил под наем Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Удобно пътуване с група от до 5 пътника на достъпна цена Peugeot 3008, Alfa Romeo Giulia, или сходни.
В пълен размер Търсещите големи мощни коли с много свободно място BMW 3 Series, Audi A6, или сходни.
Със 7 седалки Групи хора, които имат нужда от повече пространство, отколкото има в обикновени коли с 5 седалки Citroen C4 Grand Space Tourer, Renault Scenic, или сходни.
Миниван / 9-12 θέσεις Семейни пътувания или пътешествия с много пътници и товар Ford C-Max, Citroen C3 Picasso, или сходни.
Премиум Бизнес пътуване и коли под наем за важни поводи Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Пътници, на които им харесва да се чувствам като шефове на пътя и извън него Jeep Renegade, BMW X3, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Търсещите върховно преживяване за шофирането въпреки етикета с цената Audi A5, Mercedes E Class, или сходни.
Кабриолет Пътуващи по време на топло, слънчево време и чувство на свобода Fiat 500 Convertible, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в Верона

Как да наема кола в Верона?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола в Верона?

Цените за наем на кола в Верона варират от $46.26 на ден до $309.18 на ден, базирайки се на избрания модел, обект за вземане и опции за наем.

Кой обект има най-евтините коли под наем в Верона?

Най-евтината сделка за коли под наем в Верона може да се намери в Verona - City Centre. Цените за коли под наем стартират от $46.26 на този обект.

Кои фирми за коли под наем оперират в Верона?

В Верона можете да наемете кола от известни доставчици кат Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Кабриолет, Миниван, SUV, Екзотичен, Със 7 седалки, и Със 9 седалки.

Коя е агенцията за коли под наем с най-висок рейтинг в Верона?

Фирмата за коли под наем, която в момента има най-високия потребителски рейтинг, е Alamo EHI with an average score of 9.1/1.

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта в Верона?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем при резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем в Верона?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.