Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

Bilutleiepriser på Verona

Sammenlikn bilutleiepriser på ulike bilutleieklassetilbud fra de mest pålitelige forhandlerne i Verona. Det billigste leietilbudet for hver bilutleieklasse som er tilgjengelig i Verona er merket i rødt.

AVIS Car Rental fra$72.93 fra$81.58 fra$95.98 fra$183.10
Europcar fra$104.33 fra$84.68 fra$225.98
Budget Car Rental fra$68.03 fra$72.93 fra$81.58 fra$152.58
Alamo fra$67.15 fra$75.74 fra$104.43

De beste bilutleiefirmaene på Verona

Bilutleiefirmaer i Verona kan variere kraftig, ikke bare i utvalget av leiebiler og bilutleievilkår, men også i gjennomsnittlige tilbakemeldingsrater som gis av våre tidligere kunder.

Alamo EHI

Alamo 6 reviews

9.1 / 10

Locauto

Locauto 8 reviews

7.9 / 10

OptimoRent

OptimoRent 915 reviews

7.3 / 10

Buchbinder

Buchbinder 22 reviews

7.1 / 10

Noleggiare

Noleggiare 1780 reviews

6.8 / 10

Budget EMEA Corporate

Budget 2569 reviews

6.5 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 485 reviews

6.1 / 10

Det finnes et gigantisk utvalg av leiebiler i Verona. Billeieklasser som kan leies i Verona rangeres fra ØKONOMIBIL, STANDARDBIL, FULL STøRRELSEBIL, LUKSUSBIL, KONVERTIBEL BILER, MINIBUSS, SUV til EKSOTISKE BILER, 7-SETERS, 9-SETERS. Den største samlingen av biler i Verona tilbys av Noleggiare.

I Verona kan du finne den beste leverandøren til hvilken som helst av turene dine. AVIS, HERTZ, EUROPCAR, ALAMO, BUDGET, NOLEGGIARE, BUCHBINDER, MAGGIORE, ECOVIA og KEDDY, GLOBAL RENT A CAR, ENTERPRISE, LOCAUTO, OPTIMORENT tilbyr kortvarige, timelange, daglige, langvarige, ukentlige, månedlige og til og med enveis bilutleietilbud. Du kan også finne bilutleie for bilførere under 21 og 25 år i Verona.

Verona Bilutleie Flåte Oversikt

På grunn av det store antallet bilutleiefirmaer i Verona, er bilflåten representert av et gigantisk utvalg av ulike biler. Vennligst bruk tabellen nedenfor for å få bedre oversikt over hvilken bil som passer deg og dine spesifikke krav best.

Bilutleieklasse Best for Mulige bilutleiemodeller
Minibil Relativt korte turer uten mye bagasje Fiat 500, Kia Picanto, eller liknende
Økonomibil Reisende som prioriterer billigere bilutleie Fiat Panda, Kia Rio, eller liknende
Kompaktbil Folk som ser etter mindre, drivstoffeffektive kjøretøy Mercedes A Class, Seat Leon, eller liknende
Mellomklassebil De som trenger en flott kombinasjon av pris og komfort i en leiebil Nissan Sentra, eller liknende
Standardbil Komfortabel reise med en gruppe på opptil 5 passasjerer til en rimelig pris Peugeot 3008, Alfa Romeo Giulia, eller liknende
Full størrelsebil De som ser etter store, kraftige biler med mer enn nok plass BMW 3 Series, Audi A6, eller liknende
7-seters Grupper med mennesker som trenger mer plass enn det som tilbys i en vanlig 5 seter Citroen C4 Grand Space Tourer, Renault Scenic, eller liknende
Minibuss / 9-12 seater Familieturer eller reiser med mange passasjerer eller mye bagasje Ford C-Max, Citroen C3 Picasso, eller liknende
Premium Forretningsreisende og bilutleie til spesielle anledninger Buick Lacrosse, Lincoln MKS, eller liknende
SUV Reisende som vil føle seg som sjefen både på og av veien Jeep Renegade, BMW X3, eller liknende
Luksusbil / Eksotiske biler De som ser etter den aller beste kjøreopplevelsen på tross av prislappen Audi A5, Mercedes E Class, eller liknende
Konvertibel biler Reiser i varmt, solfylt vær og følelse av frihet Fiat 500 Convertible, eller liknende

FAQ – Lei en bil ved Verona

Hvordan leier jeg bil i Verona?

Skriv inn hente- og leveringsplassen du trenger i søkefeltet, og velg dato og tid for leie. Etter at du får opp søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukne kriterier.

Hvor mye koster det å leie en bil i Verona?

Prisene for leie av bil i Verona varierer fra $46.26 per dag til $309.18 per dag avhengig av ønsket modell, henteplass og leiemuligheter.

Hvilke steder finner jeg de billigste bilutleiene i Verona?

Det billigste bilutleietilbudet i Verona kan finnes i Verona - City Centre. Bilutleieprisene begynner fra $46.26 på dette stedet.

Hvilke bilutleiefirmaer finnes i Verona?

I Verona kan du leie en bil fra velkjente leverandører som ØKONOMIBIL, STANDARDBIL, FULL STøRRELSEBIL, LUKSUSBIL, KONVERTIBEL BILER, MINIBUSS, SUV, EKSOTISKE BILER, 7-SETERS, og 9-SETERS.

Hvilket er det høyest rangerte bilutleiefirmaet i Verona?

Bilutleiefirmaet som for øyeblikket har den høyeste brukerrangeringen i Verona er Alamo EHI med en gjennomsnittsrangering på 9.1/10.

Kan jeg betale for billeiereservasjonen min med bankkort i Verona?

Ja, du kan bruke bankkort til å betale for nettbaserte reservasjoner. Haken er at du under bilhentingen vil trenge et kredittkort i navnet til hovedføreren av bilen for å dekke billeiedepositumet.

Kan noen andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette kan være mulig om du velger tilleggsførervalget mens du reserverer på nett. Mesteparten av tiden må du betale ekstra for dette valget og vil bli trukket ved bilutleiedisken.

Kan jeg reservere en spesifikk bilutleiemodell under reservasjonen min?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell” merke på søkeresultatsiden.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for leie av bil i Verona?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for depositumet ditt. Du vil måtte gi leverandøren din et kredittkort med nok penger tilgjengelig for å betale bildepositumet. Om uttak av disse skjer, vil forsikringsselskapet dekke kostandene. Du kan kjøpe denne typen forsikring gjennom leiebestilling på nett eller på nettsiden vår.