Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем в Сендай

Сравнете цените на колите под наем на различни класи коли под наем от най-надеждните доставчици в Сендай. Най-евтината оферта за коли под наем на всеки клас кола, налична в Сендай, е маркирана в червено.

Europcar от$57.72 от$98.29 от$106.87 от$147.44 от$113.08
Budget Car Rental от$57.53 от$75.66
Times от$58.56 от$85.26 от$89.53 от$196.95
Nissan Rent A Car от$55.76 от$61.96 от$100.51 от$134.96 от$178.75 от$141.90 от$73.54

Най-добрите коли под наем фирми в Сендай

Агенциите за коли под наем в Сендай могат да се различават значително не само в разнообразието си от автомобили под наем и условията за коли под наем, но и в средните оценки, предоставени от наши предишни клиенти.

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 16 reviews

7.8 / 10

Има огромно разнообразие на коли под наем в Сендай. Класите коли под наем, които могат да се наемат в Сендай, варират от Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Кабриолет, Миниван, SUV да се Екзотичен, Със 7 седалки. Най-голямата колекция коли на Сендай се предоставя от Nissan.

В Сендай, можете да намерите най-добрия доставчик за всяко от пътуванията си. EUROPCAR, TIMES MOBILTY, TIMES предлагат краткосрочни, ежечасни, ежедневни, дългосрочни, ежеседмични, ежемесечни и дори еднопосочни сделки за коли под наем. Ще намерите и коли под наем за шофьори под 21 и 25 години в Сендай.

Коли под наем в близост до места Сендай

За да намерите най-добрата сделка за кола под наем в Сендай, трябва да проверите колите ни под наем не само на обектите за вземане и връщане. Също така, погледнете офертите за коли под наем в другите най-близки места: летища, гари, пристаниваща и в центъра на града.

Сендай Преглед на парк за коли под наем

Поради големия брой доставчици на коли под наем в Сендай, паркът за коли е представляван от огромно разнообразие различни автомобили. Моля, използвайте таблицата по-долу, за да разберете по-добре кое превозно средство е най-доброто, за да Ви пасва, базирайки се на определени изисквания.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Относително кратки пътувания без прекомерни количества багаж Nissan Dayz, или сходни.
Икономичен Пътници, за които са приоритет по-евтините коли под наем Nissan March, Honda Fit Hybrid, или сходни.
Компактен Хора, търсещи по-малки, спестяващи гориво автомобилиη Nissan Note, Mazda 3, или сходни.
Среден Тези, които имат нужда от страхотна комбинация от цена и удобство в автомобил под наем Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Удобно пътуване с група от до 5 пътника на достъпна цена Mazda 6, Mazda 6 Atenza, или сходни.
В пълен размер Търсещите големи мощни коли с много свободно място Nissan Teana, или сходни.
Със 7 седалки Групи хора, които имат нужда от повече пространство, отколкото има в обикновени коли с 5 седалки Mazda 5, Nissan Elgrand, или сходни.
Миниван / 9-12 θέσεις Семейни пътувания или пътешествия с много пътници и товар Nissan Serena, Toyota Alphard, или сходни.
Премиум Бизнес пътуване и коли под наем за важни поводи Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Пътници, на които им харесва да се чувствам като шефове на пътя и извън него Nissan Juke, Mazda 5 Premacy 4WD, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Търсещите върховно преживяване за шофирането въпреки етикета с цената Nissan Fuga, или сходни.
Кабриолет Пътуващи по време на топло, слънчево време и чувство на свобода Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в Сендай

Как да наема кола в Сендай?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола в Сендай?

Цените за наем на кола в Сендай варират от $50.25 на ден до $178.75 на ден, базирайки се на избрания модел, обект за вземане и опции за наем.

Кой обект има най-евтините коли под наем в Сендай?

Най-евтината сделка за коли под наем в Сендай може да се намери в Sendai. Цените за коли под наем стартират от $50.25 на този обект.

Кои фирми за коли под наем оперират в Сендай?

В Сендай можете да наемете кола от известни доставчици кат Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Кабриолет, Миниван, SUV, Екзотичен, и Със 7 седалки.

Коя е агенцията за коли под наем с най-висок рейтинг в Сендай?

Фирмата за коли под наем, която в момента има най-високия потребителски рейтинг, е EUROPCAR Franchise with an average score of 7.8/1. Най-евтината кола от EUROPCAR Franchise в Сендай е Mazda 3. Настоящата съответна цена е $98.29 на ден.

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта в Сендай?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем при резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем в Сендай?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.