Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем в Kuah

Сравнете цените на колите под наем на различни класи коли под наем от най-надеждните доставчици в Kuah. Най-евтината оферта за коли под наем на всеки клас кола, налична в Kuah, е маркирана в червено.

Europcar от$29.04 от$29.55 от$61.13 от$30.57
Green Matrix Car Rental от$18.20 от$22.91 от$26.06
Samavest от$31.63 от$62.59 от$59.53
Merge Car Rental от$24.55

Най-добрите коли под наем фирми в Kuah

Агенциите за коли под наем в Kuah могат да се различават значително не само в разнообразието си от автомобили под наем и условията за коли под наем, но и в средните оценки, предоставени от наши предишни клиенти.

Mayflower Acme Tours Sdn. Bhd.

Mayflower 24 reviews

7.6 / 10

Има огромно разнообразие на коли под наем в Kuah. Класите коли под наем, които могат да се наемат в Kuah, варират от . Най-голямата колекция коли на Kuah се предоставя от Green matrix.

Коли под наем в близост до места Kuah

За да намерите най-добрата сделка за кола под наем в Kuah, трябва да проверите колите ни под наем не само на обектите за вземане и връщане. Също така, погледнете офертите за коли под наем в другите най-близки места: летища, гари, пристаниваща и в центъра на града.

Kuah Преглед на парк за коли под наем

Поради големия брой доставчици на коли под наем в Kuah, паркът за коли е представляван от огромно разнообразие различни автомобили. Моля, използвайте таблицата по-долу, за да разберете по-добре кое превозно средство е най-доброто, за да Ви пасва, базирайки се на определени изисквания.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Относително кратки пътувания без прекомерни количества багаж Perodua Axia, или сходни.
Икономичен Пътници, за които са приоритет по-евтините коли под наем Perodua Myvi, Perodua Bezza, или сходни.
Компактен Хора, търсещи по-малки, спестяващи гориво автомобилиη Toyota Vios, Suzuki SX4, или сходни.
Среден Тези, които имат нужда от страхотна комбинация от цена и удобство в автомобил под наем Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Удобно пътуване с група от до 5 пътника на достъпна цена Honda City, Toyota Camry, или сходни.
В пълен размер Търсещите големи мощни коли с много свободно място Ford Taurus, Chevrolet Camaro, или сходни.
Със 7 седалки Групи хора, които имат нужда от повече пространство, отколкото има в обикновени коли с 5 седалки Toyota Innova, или сходни.
Миниван / 9-12 θέσεις Семейни пътувания или пътешествия с много пътници и товар Perodua Alza, Hyundai Starex, или сходни.
Премиум Бизнес пътуване и коли под наем за важни поводи Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Пътници, на които им харесва да се чувствам като шефове на пътя и извън него Toyota Avanza, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Търсещите върховно преживяване за шофирането въпреки етикета с цената Bentley, Rolls Royce, Ferrari, или сходни.
Кабриолет Пътуващи по време на топло, слънчево време и чувство на свобода Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в Kuah

Как да наема кола в Kuah?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола в Kuah?

Цените за наем на кола в Kuah варират от $16.63 на ден до $62.59 на ден, базирайки се на избрания модел, обект за вземане и опции за наем.

Кой обект има най-евтините коли под наем в Kuah?

Най-евтината сделка за коли под наем в Kuah може да се намери в Langkawi - Four Season. Цените за коли под наем стартират от $16.63 на този обект.

Коя е агенцията за коли под наем с най-висок рейтинг в Kuah?

Фирмата за коли под наем, която в момента има най-високия потребителски рейтинг, е Mayflower Acme Tours Sdn. Bhd. with an average score of 7.6/1.

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта в Kuah?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем при резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем в Kuah?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.