Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем на Лангкави - Летище [LGK]

С таблицата ни по-долу можете лесно да сравните цените за наем на различни сделки по класи коли под наем от надеждни по цял свят доставчици на Лангкави - Летище.

За да опростим избора Ви още повече, ние маркирахме най-евтината оферта за коли под наем от всеки клас коли под наем на летище LGK в червено.

Компактен

Компактен

Икономичен

Икономичен

Стандартен

Стандартен

Миниван

Миниван

SUV

SUV

Europcar от$45.82 от$72.63
Samavest от$45.78 от$48.13 от$99.40 от$77.43
Merge Car Rental от$84.75
Sea Safari от$43.00

Най-добрите коли под наем фирми в Лангкави - Летище [LGK]

Агенциите за коли под наем на Лангкави - Летище могат да се различават значително не само в разнообразието на автомобили под наем и условията при наем на кола, но и при средните оценки, поставени от предишни клиенти.

Mayflower Acme Tours Sdn. Bhd.

Mayflower 24 reviews

7.6 / 10

Внушителният брой коли под наем на летище LGK ще Ви очарова. Класите коли под наем, налични на Лангкави - Летище варират от Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Миниван, SUV, Със 7 седалки да се Със 9 седалки. Най-голямата колекция коли на Лангкави - Летище се предлага от SAMAVEST.

На Лангкави - Летище можете да намерите правилния доставчик за всяко от пътуванията си. Ще намерите доставчици, които предлагат ежечасно, ежедневно, ежеседмично, краткосрочно, месечно, дългосрочно или дори еднопосочно сделки за коли под наем. Може да намерите и някои оферти за млади шофьори на летище LGK.

Коли под наем в близост до места Лангкави - Летище

Ако не можете да намерите съвършената си сделка за коли под наем на Лангкави - Летище, не забравяйте да проверявате офертите на други обекти за вземане по-близо до летище LGK.

Разнообразието от коли обикновено е по-голямо на Лангкави - Летище, но можете да намерите и по-евтини сделки в други по-малко популярни обекти за вземане: малки или местни летища, гари, пристанища и обекти на центъра.

Летище Лангкави - Летище Преглед на парк коли под наем

Доставчиците на коли под наем на летище LGK осигуряват огромно разнообразие от автомобили, които ще бъдат подходящи за всяко от пътуванията Ви. С таблицата ни по-долу ще намерите наистина лесно кола, която отговаря на целта Ви.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Соло пътувания с нисък бюджет или пътувания с приятел в града при липса на място за паркиране Smart, Fiat 500, Hyundai i10, Citroen DS3, Opel Adam, или сходни.
Икономичен Двойка или двама приятели, които искат да си спестят пари от гориво Chevrolet Spark, Mitsubishi Mirage, или сходни.
Компактен 2-4 пътника, които се нуждаят от пространство за багаж Hyundai Accent, Nissan Versa, или сходни.
Среден Малки семейства или групи от до 5 приятели, които искат да изследват KUAH Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Дълги пътувания с до 5 пътника, докато се наслаждавате на спокойно и удобно возене Audi A4, или сходни.
В пълен размер Удобно возене на дълги разстояния със семейството Ви и достатъчно багаж Ford Taurus, Chevrolet Camaro, или сходни.
Със 7 седалки Пътувания, ако групата Ви е повече от 5 пътника с малко багаж Dodge Caravan, Toyota Sienna, или сходни.
Миниван / С 9-12 седалки Οικογενειακά ταξίδια με πολλές αποσκευές Mercedes Viano, Mercedes Sprinter, или сходни.
Премиум Бизнес пътувания, които започват на летище Лангкави - Летище Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Безопасни и удобни пътувания по магистралата или за офроуд цели Toyota Rav4, Audi Q5, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Специални поводи и возения през живота Ви в KUAH Bentley, Rolls Royce, Ferrari, или сходни.
Кабриолет Пътувания сами или с половинката Ви, за да почувствате свободата на KUAH пътища Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в Лангкави - Летище

Как да наема кола от Лангкави - Летище?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола от летище LGK?

Цените за наем на кола на Лангкави - Летище варират от $39.71 на ден до $99.40 на ден, базирайки се на избрания модел и опции за наем.

Коя е най-популярната кола под наем на Лангкави - Летище?

Най-често резервираният автомобил от клиентите ни на Лангкави - Летище е Hyundai Starex. Цената му започва от $200.12 на летище LGK.

Кой е най-често поисканият клас коли под наем на Лангкави - Летище LGK?

е клас коли под наем, който се избира най-често сред клиентите ни на летище LGK. Най-евтиният автомобил на Лангкави - Летище е Perodua Axia. Цената му започва от $39.71 на ден.

Коя е най-добрата агенция за коли под наем на Лангкави - Летище?

Фирмата за коли под наем, която в момента има най-висок потребителски рейтинг на LGK е MAYFLOWER ACME TOURS SDN. BHD. със средна оценка 7.6/10.

Кои фирми за коли под наем имат бюра за коли под наем на самото Лангкави - Летище?

Фирмите за коли под наем с налични бюра за коли под наем на Лангкави - Летище са EUROPCAR, EPTA .

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта на Лангкави - Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

а, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Лангкави - Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

Приложение за коли под наем на 14CARS.com за iOS и Android

Открийте коли под наем наблизо, сравнете цени и сделки и наемете кола, в която ще се влюбите. Става бързо и лесно!