Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем MAYFLOWER налични на Лангкави - Летище [LGK]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на MAYFLOWER на Лангкави - Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Perodua Axia

merge car rental
A
4
5
2
Perodua Axia

от

$22.53 на ден

Икономичен

Perodua Myvi

merge car rental
A
5
3
2
Perodua Myvi

от

$23.75 на ден

Компактен

Toyota Vios

merge car rental
A
5
5
3
Toyota Vios

от

$28.60 на ден

Миниван

Perodua Alza

merge car rental
A
5
5
3
Perodua Alza

от

$29.20 на ден

Миниван

Hyundai Starex

merge car rental
A
12
5
4
Hyundai Starex

от

$155.04 на ден

Със 7 седалки

Toyota Innova

merge car rental
A
7
5
1
Toyota Innova

от

$48.91 на ден

SUV

Toyota Avanza

green matrix
A
5
5
2
Toyota Avanza

от

$74.92 на ден

Информация за MAYFLOWER на Лангкави - Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на MAYFLOWER за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които MAYFLOWER предоставя на Лангкави - Летище [LGK].

Mayflower Car Rental

Име на фирмата:

Mayflower Car Rental

Адрес:

Lapangan Terbang Langkawi, Jalan Lapangan Terbang Langkawi, Langkawi, 07100, Malaysia, Kedah

MAYFLOWER Лангкави - Летище Преглед на парк коли под наем

MAYFLOWER на Лангкави - Летище LGK предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Van , 7-seater , Suv ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за MAYFLOWER Лангкави - Летище, подгответе се да вземете и Perodua Myvi или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Toyota Vios или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от MAYFLOWER Лангкави - Летище, ще получите една от следните коли: и Toyota Avanza .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от MAYFLOWER Лангкави - Летище, можете да наемете и Toyota Innova .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от MAYFLOWER Лангкави - Летище според Вашата цел

MAYFLOWER осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от MAYFLOWER на Лангкави - Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Лангкави - Летище, най-подходящите автомобили от MAYFLOWER са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от MAYFLOWER на Лангкави - Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от MAYFLOWER на Лангкави - Летище.
  • За млади шофьори MAYFLOWER също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от MAYFLOWER на Лангкави - Летище.

Често задавани въпроси - MAYFLOWER рент а кар на Лангкави - Летище

Как да наема кола от MAYFLOWER на Лангкави - Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от MAYFLOWER на летище LGK?

Най-евтината кола от MAYFLOWER на Лангкави - Летище е Perodua Axia. Съответната настояща цена е $22.53 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при MAYFLOWER с дебитна карта на Лангкави - Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

MAYFLOWER осигурява ли опция за детска седалка за кола на Лангкави - Летище [LGK]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Лангкави - Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на MAYFLOWER кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!