Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

MAYFLOWER leiebiler på Langkawi - Lufthavn [LGK]

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode MAYFLOWER leiebilavtalene på Langkawi - Lufthavn. Legg merke til disse tilbudene på [LGK] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Minibil

Perodua Axia

SEA SAFARI
A
4
5
2
Perodua Axia

fra

$39.71 per dag

Kompaktbil

Perodua Bezza

SEA SAFARI
A
5
3
3
Perodua Bezza

fra

$43.00 per dag

Kompaktbil

Toyota Vios

SAMAVEST
A
5
5
3
Toyota Vios

fra

$59.12 per dag

Økonomibil

Perodua Myvi

SAMAVEST
A
5
5
2
Perodua Myvi

fra

$48.13 per dag

7-seters

Toyota Avanza

SEA SAFARI
A
7
5
1
Toyota Avanza

fra

$51.67 per dag

SUV

Honda HR-V

EUROPCAR
A
5
5
4
Honda HR-V

fra

$72.63 per dag

Minibuss

Toyota Innova

SAMAVEST
A
6
4
2
Toyota Innova

fra

$77.43 per dag

Minibuss

Hyundai Starex

MERGE CAR RENTAL
A
12
5
4
Hyundai Starex

fra

$200.12 per dag

Standardbil

Honda Accord

SAMAVEST
A
5
4
5
Honda Accord

fra

$99.40 per dag

Informasjon om MAYFLOWER på Langkawi - Lufthavn

I tabellen nedenfor finner du informasjon om MAYFLOWER som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Langkawi - Lufthavn [LGK].

Mayflower Car Rental

Firmanavn:

Mayflower Car Rental

Adresse:

Lapangan Terbang Langkawi, Jalan Lapangan Terbang Langkawi, Langkawi, 07100, Malaysia, Kedah

MAYFLOWER Langkawi - Lufthavn bilutleie biloversikt

MAYFLOWER på Langkawi - Lufthavn LGK gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Mini, Compact, Economy, 7-seater, Suv, Van, Standard, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Langkawi - Lufthavn, være klar til å plukke opp og Perodua Myvi , eller få en bil klasse oppgradering.

For de av dere som bestemte seg for å bestille en Kompaktbil bil, kan du få Perodua Bezza, og Toyota Vios , eller få en bil klasse oppgradering.

Når du bestiller en Standardbil klasse bil med "eller lignende" skilt fra MAYFLOWER på Langkawi - Lufthavn, kan du plukke opp og Honda Accord .

Når du bestiller en bil av SUV bilutleie klasse fra MAYFLOWER på Langkawi - Lufthavn, vil du få en av følgende biler: og Honda HR-V .

I tilfelle du reiser med en gruppe mennesker, og du trenger en 7-seters transporttjenester kjøretøy fra MAYFLOWER på Langkawi - Lufthavn, kan du leie og Toyota Avanza .

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

MAYFLOWER tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra MAYFLOWER på Langkawi - Lufthavn for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Langkawi - Lufthavn, den mest egnede bilen fra MAYFLOWER Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra MAYFLOWER på Langkawi - Lufthavn for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra MAYFLOWER på Langkawi - Lufthavn.
  • For unge sjåfører har MAYFLOWER også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra MAYFLOWER på Langkawi - Lufthavn.

FAQ - MAYFLOWER leiebil på Langkawi - Lufthavn

Hvordan leie en bil fra MAYFLOWER på Langkawi - Lufthavn ?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra MAYFLOWER på LGK Flyplass?

Den billigste bilen fra MAYFLOWER på Langkawi - Lufthavn er Perodua Axia. Gjeldende relevante pris er $39.71 per dag.

Hvor kan jeg finne MAYFLOWER kontor desk på Langkawi - Lufthavn [LGK]?

  • MAYFLOWERs bilutleie desk er på Langkawi - Lufthavn. Du finner den nøyaktige plasseringen ved å navigere på flyplassens kart.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Langkawi - Lufthavn?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Langkawi - Lufthavn Airport [LGK]?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Langkawi - Lufthavn ?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!