Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем Миниван е наличен на Лангкави - Летище [LGK]

Разгледайте нашите страхотни сделки за коли под наем Миниван на Лангкави - Летище и изберете най-подходящата оферта. Ще откриете модели на коли под наем, техните цени, както и доставчици на коли под наем Миниван, които са налични на летище LGK .

Миниван

Perodua Alza

merge car rental
A
5
5
3
Perodua Alza

от

$29.20 на ден

Миниван

Hyundai Starex

merge car rental
A
12
5
4
Hyundai Starex

от

$155.04 на ден

Мини

Perodua Axia

merge car rental
A
4
5
2
Perodua Axia

от

$22.53 на ден

Икономичен

Perodua Myvi

merge car rental
A
5
3
2
Perodua Myvi

от

$23.75 на ден

Компактен

Toyota Vios

merge car rental
A
5
5
3
Toyota Vios

от

$28.60 на ден

Със 7 седалки

Toyota Innova

merge car rental
A
7
5
1
Toyota Innova

от

$48.91 на ден

SUV

Toyota Avanza

green matrix
A
5
5
2
Toyota Avanza

от

$74.92 на ден

Информация за класове на коли под наем Миниван на Лангкави - Летище

Вановете са големи автомобили за 10-12 пътници, познати като „превозвачи“ на хора. Тези просторни коли обикновено се избират за превозване на големи семейства или други големи групи от хора. Вановете са наистина добри за превоз на различни видове товар. Например, ван под наем може да бъде много добро решение, когато се премествате от дома си, ако нямате друга опция за транспорт.

Тези коли трябва да са приоритет за онези хора, на които е нужно допълнително място, което иначе не може да бъде осигурено от коли под наем от друг клас.

Коли под наем Миниван на летище LGK

Колите под наем Миниван на Лангкави - Летище биват следните модели: Perodua Alza, Hyundai Starex, подобни автомобили под наем на Миниван.

Обекти на коли под наем Миниван близо до Лангкави - Летище

Не забравяйте да проверите сделките за коли под наем в обекти на място и извън летища, както и в близост до Лангкави - Летище. Цените и наличността на колите обикновено са различни. Уверете сте, че сте направили най-добрия избор.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри доставчици на Миниван колид под наем на Лангкави - Летище

За да направите най-добрия избор на сделки за коли под наем на Миниван на Лангкави - Летище [LGK], обръщайте внимание не само на модела кола под наем и цената, а и на доставчика на кола на под наем, който предлага тази сделка. Агенциите за коли под наем, които предлагат автомобили на Миниван на Лангкави - Летище имат различни условия за даване под наем на коли и рейтинг от предишни клиенти.

Най-голямото разнообразие на сделки за коли под наем Миниван на Лангкави - Летище се предлага от MAYFLOWER ACME TOURS SDN. BHD..

Mayflower Acme Tours Sdn. Bhd.

Mayflower 24 reviews

7.6 / 10

Често задавани въпроси - Коли под наем Миниван на Лангкави - Летище

Как да резервирате кола под наем Миниван на Лангкави - Летище?

Започнете като впишете точно място за вземане на колата и адрес за връщане във формуляра за търсене и изберете най-подходящото от падащия списък. Изберете дата и време за наемане. На страницата за резултати от търсене ще можете да филтрирате и да сортирате всички сделки за коли под наем, базирайки се на предпочитания от Вас клас коли под наем.

Коя е най-евтината кола под наем Миниван на летище LGK?

Най-евтината кола под наем Миниван на Лангкави - Летище е Perodua Alza от merge car rental. Настоящата приложима цена е $29.20 на ден.

Кой е най-надеждният доставчик на коли под наем Миниван на Лангкави - Летище [LGK]?

Най-довереният доставчик на коли под наем Миниван на LGK е Mayflower Acme Tours Sdn. Bhd. със среден рейтинг резултат 7.6 от 10.

Най-евтиният автомобил Миниван от merge car rental на Лангкави - Летище е PERODUA ALZA. Цената му започва от $29.20 на ден.

Какъв е разходът на гориво на кола под наем Миниван на Лангкави - Летище?

Какво трябва да си нося, когато вземам кола под наем Миниван на Лангкави - Летище?

Обикновено е достатъчно да представите:

  • Шофьорска книжка. Притежателите на британска шофьорска книжка трябва да предоставят и фотокарта. Ако шофьорската Ви книжка не е с латинска азбука (напр. арабска, гръцка, кирилица или китайска), нужно е да носите и международно разрешение за шофиране заедно с местната си шофьорска книжка.
  • Валидна идентификационна карта със снимка (паспорт или лична карта).
  • Валидна кредитна карта на името на основния шофьор. Необходимо е за предварително оторизиране на депозита за кола под наем на обекта, от който се наема.

На колко години трябва да бъда, за да наема автомобил Миниван на Лангкави - Летище?

Обикновено трябва да сте между 25- и 70-годишна възраст, за да наемете кола Миниван на Лангкави - Летище. Ограниченията за възрастта на фирми за коли под наем на Лангкави - Летище се различават драстично.

Ако не спадате към тези възрастови ограничения, винаги можете да намерите доставчици на коли под наем, които да Ви разрешат да наемете автомобил при условие, че сте платили допълнителна такса за млад шофьор или за възрастен шофьор или че си купите допълнителна застраховка.

Възможно ли е да наема кола на Миниван за една посока?

Да, някои продавачи осигуряват кола под наем Миниван за една посока на Лангкави - Летище. Бъдете внимателни, когато избирате доставчик. Ако търсите коли под наем за една посока, подгответе се, че са приложими някои ограничения и допълнителни плащания. Не забравяйте да се свържете с фирмата, за да се уверете в действителната наличност и цената на кола под наем за една посока.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!