Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

VAN leiebiler tilgjengelig i Langkawi - Lufthavn [LGK]

Se over våre store VAN Langkawi - Lufthavn leiebiltilbud og velg det mest egnede tilbudet. Finn ut våre leiemodeller, deres priser, og leverandører av VAN leiebiler som er tilgjengelige i LGK Flyplass.

Minibuss

Perodua Alza

merge car rental
A
5
5
3
Perodua Alza

fra

$24.55 per dag

Minibuss

Hyundai Starex

merge car rental
A
12
5
4
Hyundai Starex

fra

$155.46 per dag

Minibil

Perodua Axia

green matrix
A
4
5
2
Perodua Axia

fra

$16.63 per dag

Økonomibil

Perodua Myvi

green matrix
A
5
3
2
Perodua Myvi

fra

$18.20 per dag

Økonomibil

Perodua Bezza

europcar
A
5
3
2
Perodua Bezza

fra

$29.04 per dag

Kompaktbil

Toyota Vios

green matrix
A
5
5
3
Toyota Vios

fra

$22.91 per dag

Kompaktbil

Suzuki SX4

samavest
A
5
3
3
Suzuki SX4

fra

$31.63 per dag

SUV

Toyota Avanza

green matrix
A
5
5
2
Toyota Avanza

fra

$26.06 per dag

7-seters

Toyota Innova

green matrix
A
7
5
1
Toyota Innova

fra

$29.20 per dag

Standardbil

Honda City

europcar
A
5
4
4
Honda City

fra

$30.57 per dag

Standardbil

Toyota Camry

samavest
A
5
4
5
Toyota Camry

fra

$62.59 per dag

Informasjon om VAN bilutleie klasse i Langkawi - Lufthavn

Vans er store 10-12 passasjerbiler som også er kjent som folkebærere. Disse romslige bilene er vanligvis valgt for overføring av store familier eller andre store grupper av mennesker. Vans er også veldig bra for å frakte ulike typer last i tilfelle det skulle være nødvendig. En leiebil kan for eksempel være en god løsning når du flytter hvis det ikke er noen annen transportmulighet.

Disse bilene bør være en prioritet for dem som krever overdrevne mengder plass som ellers ikke kan oppnås med biler fra andre utleie klasser.

VAN LGK Flyplass Leiebil

VAN Bilutleie klasse i Langkawi - Lufthavn Airport presenteres av følgende Bilutleie modeller: Perodua Alza, Hyundai Starex, eller lignende VAN leiebiler.

VAN leiebil steder i nærheten av Langkawi - Lufthavn flyplass

Ikke glem å sjekke bilutleie avtaler i on-site og off-Airport leiebil lokasjoner nærmest Langkawi - Lufthavn. Prisene og tilgjengelighet av biler er vanligvis forskjellige. Sørg for at du gjør det beste valget.

Leiebilsteder i sentrum i nærheten

De beste leverandørene av VAN Langkawi - Lufthavn Bilutleie

For å gjøre det beste valget av VAN leiebilavtale i Langkawi - Lufthavn flyplass [LGK], ta hensyn ikke bare til leiebil modell og dens pris, men også til bilutleieleverandør som tilbyr denne avtalen. Bilutleie byråer som tilbyr VAN biler i Langkawi - Lufthavn har ulike leiebil betingelser og vurdering gjennomsnittlig score fra våre tidligere kunder.

Den største variasjonen av VAN leiebilavtaler i Langkawi - Lufthavn er levert av MAYFLOWER ACME TOURS SDN. BHD..

Mayflower Acme Tours Sdn. Bhd.

Mayflower 24 reviews

7.6 / 10

FAQ - VAN lei en bil på Langkawi - Lufthavn

Hvordan bestille VAN leiebil i Langkawi - Lufthavn?

Begynn å skrive inn nødvendig hentested og avsenderadresse i søkeskjemaet og velg den mest passende fra rullegardinlisten. Velg ønsket dato og klokkeslett for leie. På søkeresultatsiden vil du kunne filtrere og sortere alle leiebil avtaler basert på din foretrukne klasse.

Hva er den billigste VAN leiebilen i LGK Flyplass?

Den billigste VAN bilen i Langkawi - Lufthavn flyplass er Perodua Alza fra merge car rental. Den gjeldende relevante prisen er $24.55 per dag.

Hva er den mest populære VAN leiebil i Langkawi - Lufthavn [LGK]?

Den mest populære VAN leiebilen i Langkawi - Lufthavn er for tiden PERODUA ALZA. Den laveste prisen for dette kjøretøyet er levert av merge car rental. Den koster $24.55 per dag.

Hva er den mest pålitelige VAN leverandøren i Langkawi - Lufthavn [LGK]?

Den mest betrodde leverandøren av VAN leiebil i LGK er Mayflower Acme Tours Sdn. Bhd. med en gjennomsnittlig poengsum for vurdering 7.6 av 10.

Det billigste VAN kjøretøyet fra merge car rental i Langkawi - Lufthavn Airport er PERODUA ALZA. Prisen starter fra $24.55 per dag.

Hvor mye vil jeg bruke på drivstoff for VAN leiebilen i Langkawi - Lufthavn?

Hva trenger jeg å ha når jeg plukker opp VAN leiebil i Langkawi - Lufthavn?

Vanligvis er det nok å presentere:

  • Et førerkort. Sjåfører fra Storbritannia må også vise bildekortet. Hvis førerkortet ikke er i det latinske alfabetet (dvs. på arabisk, gresk, kyrillisk eller kinesisk), må du ta med en internasjonal kjøretillatelse sammen med din innenlandske lisens.
  • Gyldig legitimasjon med bilde (pass eller nasjonal ID).
  • Et gyldig kredittkort i navnet på hoved sjåføren. Det er nødvendig å forhåndsbestille et depositum for leiebil på leiekontoret.

Hvor gammel må jeg være for å leie VAN kjøretøy i Langkawi - Lufthavn?

Du må vanligvis være mellom 25 og 70 år for å leie VAN bil i Langkawi - Lufthavn. Aldersbegrensning av bilutleiefirmaer i Langkawi - Lufthavn kan avvike dramatisk.

Hvis du faller utenfor disse alders begrensningene, kan du alltid finne en bilutleie leverandør som vil tillate deg å leie en bil på betingelse av at du betaler en ekstra tilleggsavgift eller kjøper ekstra forsikring.

Er det mulig å leie VAN bil en vei?

Ja, noen leverandører gir en veis VAN leiebiler i Langkawi - Lufthavn. Vær oppmerksom når du velger en leverandør. Hvis du er ute etter enveis leie, være forberedt på at noen restriksjoner og ekstra betalinger kan være nødvendig. Ikke glem å kontakte selskapet for å være sikker på faktisk tilgjengelighet og kostnader med enveis leie.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!