Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем AVIS налични на Кулиакан, Летище [CUL]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на AVIS на Кулиакан, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Компактен

Ford Figo

avis
A
5
4
3
Ford Figo

от

$35.00 на ден

Мини

Mitsubishi Mirage

mas
A
4
3
1
Mitsubishi Mirage

от

$27.26 на ден

Мини

Hyundai i10

hertz
M
5
5
2
Hyundai i10

от

$69.55 на ден

Икономичен

Hyundai Accent

mas
A
5
4
2
Hyundai Accent

от

$27.81 на ден

Икономичен

Chevrolet Matiz

hertz
M
5
3
2
Chevrolet Matiz

от

$68.70 на ден

Компактен

Toyota Yaris Sedan

mas
A
5
4
3
Toyota Yaris Sedan

от

$28.91 на ден

Компактен

Nissan Xtrail 3 Row

alamo
A
5
5
3
Nissan Xtrail 3 Row

от

$128.14 на ден

SUV

Chevrolet Suburban

enterprise
A
7
5
3
Chevrolet Suburban

от

$34.28 на ден

SUV

Renault Duster

enterprise
A
5
5
3
Renault Duster

от

$122.14 на ден

Стандартен

Hyundai Elantra

mas
A
5
4
4
Hyundai Elantra

от

$34.39 на ден

Стандартен

Dodge Journey

hertz
A
7
5
2
Dodge Journey

от

$187.84 на ден

Миниван

Toyota Sienna

mas
A
8
5
2
Toyota Sienna

от

$70.04 на ден

Миниван

Dodge Caravan

hertz
A
7
5
3
Dodge Caravan

от

$187.84 на ден

Луксозен

Chrysler 300

hertz
A
5
4
3
Chrysler 300

от

$93.55 на ден

Информация за AVIS на Кулиакан, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на AVIS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които AVIS предоставя на Кулиакан, Летище [CUL].

AVIS Car Rental

Име на фирмата:

AVIS Car Rental

Адрес:

Carretera A Novolato Km4.5 Col, Culiacan, 80130

Телефон:

(52) 667-760-2006

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Най-добри фирми за коли под наем на Кулиакан, Летище [CUL]

Като алтернатива на AVIS има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Кулиакан, Летище [CUL]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

ALAMO ehi

ALAMO 35 reviews

5.8 / 10

MÁS

MÁS 11 reviews

5.6 / 10

Hertz Direct

Hertz 42 reviews

4.6 / 10

BUDGET ABG Franchise

BUDGET 24 reviews

4.5 / 10

Mex Rent a Car

Mex 189 reviews

4.5 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 20 reviews

4.3 / 10

Europcar Direct

Europcar 149 reviews

3.5 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Кулиакан, Летище [CUL], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от MAS и HERTZ. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Кулиакан, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от MAS и HERTZ на Кулиакан, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за ENTERPRISE кола под наем на Кулиакан, Летище [CUL], разгледайте SUV-тата от AVIS5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Кулиакан, Летище.

Ако търсите голяма кола на Кулиакан, Летище, трябва да обмислите сделките от MAS и HERTZ. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Кулиакан, Летище, трябва да разгледате офертите от HERTZ. Те представляват достатъчно Луксозен, на Кулиакан, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

AVIS Кулиакан, Летище Преглед на парк коли под наем

AVIS на Кулиакан, Летище CUL предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Compact , Mini , Economy , Suv , Standard , Van , Luxury ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за AVIS Кулиакан, Летище, подгответе се да вземете Hyundai Accent, и Chevrolet Matiz или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Ford Figo, Toyota Yaris Sedan, и Nissan Xtrail 3 Row или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от AVIS Кулиакан, Летище, можете да вземете Hyundai Elantra, и Dodge Journey .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от AVIS Кулиакан, Летище, ще получите една от следните коли: Chevrolet Suburban, и Renault Duster .

Премиум клас коли под наем, осигурен от AVIS Кулиакан, Летище се състои от следните модели коли: и Chrysler 300 .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от AVIS Кулиакан, Летище според Вашата цел

AVIS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от AVIS на Кулиакан, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Кулиакан, Летище, най-подходящите автомобили от AVIS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от AVIS на Кулиакан, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от AVIS на Кулиакан, Летище.
  • За млади шофьори AVIS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от AVIS на Кулиакан, Летище.

Често задавани въпроси - AVIS рент а кар на Кулиакан, Летище

Как да наема кола от AVIS на Кулиакан, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от AVIS на летище CUL?

Най-евтината кола от AVIS на Кулиакан, Летище е Ford Figo. Съответната настояща цена е $35.00 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Кулиакан, Летище?

Цените на бензин близо до летище CUL варират от $2.78 до $3.60.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при AVIS с дебитна карта на Кулиакан, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

AVIS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Кулиакан, Летище [CUL]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Кулиакан, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на AVIS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!