Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем AVIS налични на Летище Киевик Кристиансанд [KRS]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на AVIS на Летище Киевик Кристиансанд. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Комби

Skoda Superb Estate

avis
A
5
5
5
Skoda Superb Estate

от

$159.90 на ден

Мини

Volkswagen Up

avis
M
4
3
2
Volkswagen Up

от

$169.45 на ден

Икономичен

Toyota Yaris

avis
M
5
5
2
Toyota Yaris

от

$173.82 на ден

SUV

Audi Q5

avis
A
5
5
4
Audi Q5

от

$174.20 на ден

Компактен

Toyota Auris

avis
A
5
5
3
Toyota Auris

от

$186.81 на ден

В пълен размер

BMW 3 Series

avis
A
5
4
3
BMW 3 Series

от

$365.79 на ден

Стандартен

Mercedes B Class

hertz
A
5
4
4
Mercedes B Class

от

$56.99 на ден

Стандартен

Ford Mondeo

sixt
A
5
4
4
Ford Mondeo

от

$103.07 на ден

Комби

Skoda Octavia Estate

hertz
M
5
5
5
Skoda Octavia Estate

от

$58.26 на ден

Комби

Toyota Avensis Estate

budget
M
5
5
5
Toyota Avensis Estate

от

$232.19 на ден

SUV

Citroen C4 Aircross

hertz
M
5
5
2
Citroen C4 Aircross

от

$60.99 на ден

SUV

Mercedes GLC

sixt
A
5
5
4
Mercedes GLC

от

$168.92 на ден

Икономичен

Ford Ka

sixt
M
4
5
2
Ford Ka

от

$65.22 на ден

Икономичен

Hyundai i20

budget
M
5
5
2
Hyundai i20

от

$160.69 на ден

Мини

BMW i3

sixt
A
2
3
1
BMW i3

от

$75.48 на ден

Компактен

Volkswagen Golf

sixt
M
5
5
3
Volkswagen Golf

от

$76.55 на ден

Компактен

Audi A3

budget
M
5
5
2
Audi  A3

от

$195.68 на ден

В пълен размер

Mercedes C Class

sixt
A
5
4
3
Mercedes C Class

от

$122.46 на ден

В пълен размер

Volvo S60

budget
A
5
4
3
Volvo S60

от

$334.44 на ден

Луксозен

Mercedes E Class

sixt
A
5
4
5
Mercedes E Class

от

$134.79 на ден

Със 7 седалки

Ford S-Max

sixt
M
7
5
1
Ford S-Max

от

$157.79 на ден

Със 9 седалки

Ford Tourneo

sixt
M
9
5
5
Ford Tourneo

от

$206.98 на ден

Информация за AVIS на Летище Киевик Кристиансанд

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на AVIS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които AVIS предоставя на Летище Киевик Кристиансанд [KRS].

AVIS Car Rental

Име на фирмата:

AVIS Car Rental

Адрес:

Kjevik Lufthavn, Kjevik, 4657

Телефон:

(47) 97474000

Обекти на AVIS близо до летище KRS

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Летище Киевик Кристиансанд. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Летище Киевик Кристиансанд [KRS]

Като алтернатива на AVIS има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Летище Киевик Кристиансанд [KRS]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

SIXT Franchise

SIXT 113 reviews

8.4 / 10

Hertz

Hertz 187 reviews

8.1 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 68 reviews

8.1 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Летище Киевик Кристиансанд [KRS], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от SIXT и BUDGET. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Летище Киевик Кристиансанд.

Голям брой средни коли се предоставя от HERTZ и SIXT на Летище Киевик Кристиансанд. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за HERTZ кола под наем на Летище Киевик Кристиансанд [KRS], разгледайте SUV-тата от AVIS5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Летище Киевик Кристиансанд.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Летище Киевик Кристиансанд, трябва да разгледате офертите от SIXT. Те представляват достатъчно Луксозен, на Летище Киевик Кристиансанд, за да задоволят всяка прищявка.

AVIS Летище Киевик Кристиансанд Преглед на парк коли под наем

AVIS на Летище Киевик Кристиансанд KRS предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Estate , Mini , Economy , Suv , Compact , Fullsize , Standard , Luxury , 7-seater , 9-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за AVIS Летище Киевик Кристиансанд, подгответе се да вземете Toyota Yaris, Ford Ka, и Hyundai i20 или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Toyota Auris, Volkswagen Golf, и Audi A3 или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от AVIS Летище Киевик Кристиансанд, можете да вземете Mercedes B Class, и Ford Mondeo .

AVIS клас коли под наем в пълен размер на Летище Киевик Кристиансанд включва следните модели на коли под наем: BMW 3 Series, Mercedes C Class, и Volvo S60 .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от AVIS Летище Киевик Кристиансанд, ще получите една от следните коли: Audi Q5, Citroen C4 Aircross, и Mercedes GLC .

Премиум клас коли под наем, осигурен от AVIS Летище Киевик Кристиансанд се състои от следните модели коли: и Mercedes E Class .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от AVIS Летище Киевик Кристиансанд, можете да наемете и Ford S-Max .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от AVIS Летище Киевик Кристиансанд според Вашата цел

AVIS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от AVIS на Летище Киевик Кристиансанд за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Летище Киевик Кристиансанд, най-подходящите автомобили от AVIS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от AVIS на Летище Киевик Кристиансанд за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от AVIS на Летище Киевик Кристиансанд.
  • За млади шофьори AVIS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от AVIS на Летище Киевик Кристиансанд.

Често задавани въпроси - AVIS рент а кар на Летище Киевик Кристиансанд

Как да наема кола от AVIS на Летище Киевик Кристиансанд?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от AVIS на летище KRS?

Най-евтината кола от AVIS на Летище Киевик Кристиансанд е Skoda Superb Estate. Съответната настояща цена е $159.90 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Летище Киевик Кристиансанд?

Цените на бензин близо до летище KRS варират от $6.59 до $7.53.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при AVIS с дебитна карта на Летище Киевик Кристиансанд?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

AVIS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Летище Киевик Кристиансанд [KRS]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Летище Киевик Кристиансанд?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на AVIS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!