Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем EDEL-STARK налични на Базел, Летище [BSL]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на EDEL-STARK на Базел, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Skoda Fabia

unirent
M
5
3
2
Skoda Fabia

от

$32.90 на ден

Икономичен

Volkswagen Polo

alamo
M
5
3
2
Volkswagen Polo

от

$42.31 на ден

Компактен

Seat Leon

unirent
M
5
5
3
Seat Leon

от

$33.53 на ден

Компактен

BMW 1 Series

flizzr
A
5
5
3
BMW 1 Series

от

$49.60 на ден

Комби

Skoda Fabia Estate

unirent
M
5
5
4
Skoda Fabia Estate

от

$39.00 на ден

Комби

Audi A6 Estate

europcar
A
5
5
6
Audi A6 Estate

от

$102.97 на ден

Мини

Volkswagen Up

europcar
M
4
3
2
Volkswagen Up

от

$41.86 на ден

Стандартен

Volkswagen Golf Plus

europcar
M
5
3
3
Volkswagen Golf Plus

от

$46.29 на ден

Стандартен

BMW X1

flizzr
A
5
5
4
BMW X1

от

$60.63 на ден

SUV

Mazda CX-3

flizzr
M
5
5
2
Mazda CX-3

от

$46.50 на ден

SUV

Volkswagen Touareg

europcar
A
3
5
3
Volkswagen Touareg

от

$286.03 на ден

В пълен размер

BMW 3 Series

alamo
A
5
4
4
BMW 3 Series

от

$60.16 на ден

Със 7 седалки

Ford S-Max

alamo
A
7
5
1
Ford S-Max

от

$66.89 на ден

Със 7 седалки

Mercedes V Class

europcar
A
7
5
3
Mercedes V Class

от

$129.40 на ден

Миниван

Renault Scenic

alamo
A
5
5
4
Renault Scenic

от

$66.89 на ден

Луксозен

Mercedes E Class

flizzr
M
5
4
4
Mercedes E Class

от

$76.30 на ден

Луксозен

Audi Q7

europcar
A
5
5
3
Audi Q7

от

$346.56 на ден

Със 9 седалки

Volkswagen T6

europcar
A
9
5
4
Volkswagen T6

от

$105.15 на ден

Информация за EDEL-STARK на Базел, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на EDEL-STARK за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които EDEL-STARK предоставя на Базел, Летище [BSL].

Edel & Stark

Име на фирмата:

Edel & Stark

Адрес:

Basel Airport, Delivery and Collection, Basel

Телефон:

+41 62 295 15 15

Обекти на EDEL-STARK близо до летище BSL

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Базел, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Базел, Летище [BSL]

Като алтернатива на EDEL-STARK има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Базел, Летище [BSL]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

FLIZZR Corporate

FLIZZR 22 reviews

8.8 / 10

SIXT Corporate

SIXT 18 reviews

8.5 / 10

Dollar - Hertz

Dollar 20 reviews

8.5 / 10

HERTZ

HERTZ 16 reviews

8.2 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 44 reviews

7.9 / 10

Alamo

Alamo 10 reviews

7.9 / 10

EUROPCAR Direct

EUROPCAR 10 reviews

7.8 / 10

UNIRENT

UNIRENT 26 reviews

7.5 / 10

Thrifty

Thrifty 8 reviews

7.2 / 10

Enterprise Franchise

Enterprise 18 reviews

7.1 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 14 reviews

6.7 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Базел, Летище [BSL], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от UNIRENT и ALAMO. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Базел, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от EUROPCAR и FLIZZR на Базел, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за FLIZZR кола под наем на Базел, Летище [BSL], разгледайте SUV-тата от EDEL-STARK5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Базел, Летище.

Ако търсите голяма кола на Базел, Летище, трябва да обмислите сделките от ALAMO. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Базел, Летище, трябва да разгледате офертите от FLIZZR. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Базел, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

EDEL-STARK Базел, Летище Преглед на парк коли под наем

EDEL-STARK на Базел, Летище BSL предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Estate , Mini , Standard , Suv , Fullsize , 7-seater , Van , Luxury , 9-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за EDEL-STARK Базел, Летище, подгответе се да вземете Skoda Fabia, и Volkswagen Polo или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Seat Leon, и BMW 1 Series или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от EDEL-STARK Базел, Летище, можете да вземете Volkswagen Golf Plus, и BMW X1 .

EDEL-STARK клас коли под наем в пълен размер на Базел, Летище включва следните модели на коли под наем: и BMW 3 Series .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от EDEL-STARK Базел, Летище, ще получите една от следните коли: Mazda CX-3, и Volkswagen Touareg .

Премиум клас коли под наем, осигурен от EDEL-STARK Базел, Летище се състои от следните модели коли: Mercedes E Class, и Audi Q7 .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от EDEL-STARK Базел, Летище, можете да наемете Ford S-Max, и Mercedes V Class .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от EDEL-STARK Базел, Летище според Вашата цел

EDEL-STARK осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от EDEL-STARK на Базел, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Базел, Летище, най-подходящите автомобили от EDEL-STARK са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от EDEL-STARK на Базел, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от EDEL-STARK на Базел, Летище.
  • За млади шофьори EDEL-STARK също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от EDEL-STARK на Базел, Летище.

Често задавани въпроси - EDEL-STARK рент а кар на Базел, Летище

Как да наема кола от EDEL-STARK на Базел, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от EDEL-STARK на летище BSL?

Най-евтината кола от EDEL-STARK на Базел, Летище е Skoda Fabia. Съответната настояща цена е $32.90 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Базел, Летище?

Цените на бензин близо до летище BSL варират от $5.33 до $6.48.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при EDEL-STARK с дебитна карта на Базел, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

EDEL-STARK осигурява ли опция за детска седалка за кола на Базел, Летище [BSL]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Базел, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на EDEL-STARK кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!