Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем THRIFTY налични на Талахаси, Летище [TLH]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на THRIFTY на Талахаси, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Ford Fiesta

thrifty
A
5
4
2
Ford Fiesta

от

$37.28 на ден

Компактен

Ford Focus

thrifty
A
5
4
3
Ford Focus

от

$38.31 на ден

Стандартен

Toyota Corolla

thrifty
A
5
4
4
Toyota Corolla

от

$39.33 на ден

Стандартен

Chrysler 200

thrifty
A
5
4
4
Chrysler 200

от

$51.48 на ден

SUV

Jeep Patriot

thrifty
A
5
5
3
Jeep Patriot

от

$40.36 на ден

В пълен размер

Chevrolet Impala

thrifty
A
5
4
4
Chevrolet Impala

от

$45.98 на ден

Луксозен

Buick Lacrosse

thrifty
A
5
4
5
Buick Lacrosse

от

$54.93 на ден

Кабриолет

Chevrolet Camaro Convertible

thrifty
A
4
2
2
Chevrolet Camaro Convertible

от

$92.05 на ден

Икономичен

Chevrolet Spark

dollar
A
5
4
2
Chevrolet Spark

от

$37.28 на ден

Икономичен

Mitsubishi Mirage

enterprise
A
5
4
2
Mitsubishi Mirage

от

$59.84 на ден

Компактен

Hyundai Accent

dollar
A
5
5
3
Hyundai Accent

от

$38.31 на ден

SUV

Jeep Compass

dollar
A
5
5
3
Jeep Compass

от

$40.36 на ден

SUV

Ford Expedition EL

budget
A
7
5
3
Ford Expedition EL

от

$323.66 на ден

Луксозен

Chrysler 300

dollar
A
5
4
5
Chrysler 300

от

$54.93 на ден

Луксозен

Lincoln MKS

avis
A
5
4
5
Lincoln MKS

от

$98.25 на ден

Стандартен

Hyundai Elantra

alamo
A
5
4
4
Hyundai Elantra

от

$62.39 на ден

Стандартен

Ford Fusion

national
A
5
2
3
Ford Fusion

от

$74.35 на ден

Със 7 седалки

Dodge Grand Caravan

alamo
A
7
5
3
Dodge Grand Caravan

от

$94.29 на ден

Със 7 седалки

Chrysler Town and Country

avis
A
7
5
3
Chrysler Town and Country

от

$264.27 на ден

В пълен размер

Ford Taurus

budget
A
5
4
4
Ford Taurus

от

$118.73 на ден

Кабриолет

Ford Mustang Convertible

avis
A
4
2
2
Ford Mustang Convertible

от

$128.12 на ден

Миниван

Ford Econoline

avis
A
12
4
6
Ford Econoline

от

$307.45 на ден

Информация за THRIFTY на Талахаси, Летище FL

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на THRIFTY за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които THRIFTY предоставя на Талахаси, Летище [TLH].

Thrifty Car Rental

Име на фирмата:

Thrifty Car Rental

Адрес:

3300 CAPITAL CIRCLE SW, TALLAHASSEE, FL (FL), UNITED STATES, 32310

Телефон:

(877) 283-0898

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Млад шофьор
  • - Такса летище
  • - Неограничен пробег

Най-добри фирми за коли под наем на Талахаси, Летище [TLH]

Като алтернатива на THRIFTY има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Талахаси, Летище [TLH]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

ALAMO ehi

ALAMO 769 reviews

8.5 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 59 reviews

8.4 / 10

Enterprise

Enterprise 172 reviews

8.1 / 10

AVIS ABG

AVIS 144 reviews

7.5 / 10

Hertz Corporate

Hertz 109 reviews

7.5 / 10

DOLLAR (US)

DOLLAR 848 reviews

7.5 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 298 reviews

7.2 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Талахаси, Летище [TLH], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от DOLLAR и ENTERPRISE. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Талахаси, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от ALAMO и NATIONAL на Талахаси, Летище FL. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за DOLLAR кола под наем на Талахаси, Летище [TLH], разгледайте SUV-тата от THRIFTY5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Талахаси, Летище.

Ако търсите голяма кола на Талахаси, Летище, трябва да обмислите сделките от AVIS. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Талахаси, Летище, трябва да разгледате офертите от DOLLAR. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Талахаси, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

THRIFTY Талахаси, Летище FL Преглед на парк коли под наем

THRIFTY на Талахаси, Летище TLH предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Standard , Suv , Fullsize , Luxury , Convertible , 7-seater , Van ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за THRIFTY Талахаси, Летище, подгответе се да вземете Ford Fiesta, Chevrolet Spark, и Mitsubishi Mirage или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Ford Focus, и Hyundai Accent или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от THRIFTY Талахаси, Летище, можете да вземете Toyota Corolla, Chrysler 200, Hyundai Elantra, и Ford Fusion .

THRIFTY клас коли под наем в пълен размер на Талахаси, Летище включва следните модели на коли под наем: Chevrolet Impala, и Ford Taurus .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от THRIFTY Талахаси, Летище, ще получите една от следните коли: Jeep Patriot, Jeep Compass, и Ford Expedition EL .

Премиум клас коли под наем, осигурен от THRIFTY Талахаси, Летище се състои от следните модели коли: Buick Lacrosse, Chrysler 300, и Lincoln MKS .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от THRIFTY Талахаси, Летище, можете да наемете Dodge Grand Caravan, и Chrysler Town and Country .

След като изберете Кабриолет клас коли под наем от THRIFTY Талахаси, Летище, наличните модели коли ще бъдат Chevrolet Camaro Convertible, и Ford Mustang Convertible .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от THRIFTY Талахаси, Летище според Вашата цел

THRIFTY осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от THRIFTY на Талахаси, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Талахаси, Летище, най-подходящите автомобили от THRIFTY са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от THRIFTY на Талахаси, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от THRIFTY на Талахаси, Летище.
  • За млади шофьори THRIFTY също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от THRIFTY на Талахаси, Летище.

Често задавани въпроси - THRIFTY рент а кар на Талахаси, Летище

Как да наема кола от THRIFTY на Талахаси, Летище FL?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от THRIFTY на летище TLH?

Най-евтината кола от THRIFTY на Талахаси, Летище е Ford Fiesta. Съответната настояща цена е $37.28 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем THRIFTY на Талахаси, Летище [TLH]?

Най-популярните коли под наем на Талахаси, Летище от THRIFTY в момента са FORD FIESTA. Най-ниската цена за този автомобил е $37.28 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от THRIFTY на Талахаси, Летище [TLH]?

Най-често резервираният клас коли от THRIFTY на летище TLH е . Най-евтиният автомобил от THRIFTY е . Цената му започва от $38.31 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при THRIFTY с дебитна карта на Талахаси, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

THRIFTY осигурява ли опция за детска седалка за кола на Талахаси, Летище [TLH]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Талахаси, Летище FL?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на THRIFTY кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!