Billiga priser från över 900 biluthyrningleverantörer

Snabbt och enkelt

jämförelse av hyrbilspriser

Bästa pris

för de flesta bilar

Prisvärd

full självriskförsäkring

Gratis

annullering eller ändring i de flesta fall

Snabbt

hjälp vid haveri

Populära resmål

Börja planera din resa här. Hämta din hyrbil till de mest populära destinationerna i hela världen!

Endast de bästa biluthyrningserbjudandena!

Endast de bästa biluthyrningserbjudandena!

Vi har samlat de bästa erbjudandena från de mest populära och pålitliga biluthyrarna på ett ställe för att underlätta för dig.

Hitta det lämpligaste hyrbilsavtalet för din nästa resa bland ett stort utbud av fordon.

Sök snabbt

Vårt nya lättanvända sökformulär hjälper dig att hitta din perfekta bil. Du kan enkelt redigera dina sökuppgifter och filtrera biluthyrningsresultaten enligt dina önskemål.

Boka enkelt

När du har hittat din perfekta bil kan du boka den snabbt genom att följa några enkla och intuitiva steg. I genomsnitt tar det upp till 3 minuter för våra kunder att slutföra hela bokningsprocessen.

Spara pengar

Tack vare våra exklusiva avtal med biluthyrningsLeverantörer kan vi erbjuda de bästa hyrbilspriserna på nätet. Du kan alltid hitta specialerbjudanden och rabatter hos 14CARS.com.

Best online car rental service worldwide

Bästa biluthyrningstjänsten online i hela världen

Välj din hyrbil bland de bästa erbjudandena från de mest betrodda Leverantörerna i världen.

53 000

platser för biluthyrning

990

Leverantörer av hyrbilar

1 million

nöjda kunder

0.5 million

Kundomdömen

Car Rental with 14CARS.com

Hyra bil med 14CARS.com

14CARS.com skapades för att göra biluthyrningen online så enkel som möjligt. Du får den mest okomplicerade jämförelsen och bokningen av hyrbilar online på nästan 60 000 upphämtningsplatser i mer än 180 länder och på de mest avlägsna öarna i världen.

Vi samarbetar med både stora välkända internationella biluthyrningsföretag och små lokala byråer för att erbjuda dig de bästa priserna på alla biluthyrningsklasser på alla platser i världen. På 14CARS.com kan du hyra ekonomi- och lyxbilar, minibussar och personbilar, SUV och sportbilar, bilar med manuell och automatisk växellåda.

Du kan också hitta erbjudanden med gratis Du kan också hitta erbjudanden med gratis extra förare, obegränsad körsträcka, barnstol, vinterdäck, gratis GPS-enhet osv. Vår kundtjänst hjälper dig gärna med sökning och bokning. Du är välkommen att hitta det lägsta priset på en bil som uppfyller alla dina krav.

14CARS.com biluthyrningsapp för iOS och Android

Hitta en hyrbil nära mig, jämför priser och erbjudanden och hyr en bil som du kommer att älska. Det är snabbt och enkelt!