Billiga priser från över 900 biluthyrningleverantörer

Hyra bil på Mallorca Flygplats [PMI]

Med vår tabell nedan kan du enkelt jämföra hyrpriserna för olika biluthyrningsklasserbjudanden från världskända Leverantörer på Mallorca Flygplats.

För att förenkla ditt val ytterligare har vi markerat det billigaste hyrbilserbjudandet i rött för varje hyrbilsklass på PMI Mallorca Flygplatsygplats.

Ekonomi

Ekonomi

Kompakt

Kompakt

Standard

Standard

Minibuss

Minibuss

Liten stadsjeep

Liten stadsjeep

Lyx

Lyx

Fullstor

Fullstor

AVIS Car Rental från$104.09
Thrifty Car Rental från$74.82 från$107.69 från$104.71 från$146.50
Europcar från$111.78 från$105.17 från$125.91
SIXT Rent A Car från$99.33 från$126.73 från$60.70 från$129.92

Bästa hyrbilsbolagen på Mallorca Flygplats [PMI]

Biluthyrningsfirmor i Mallorca Flygplats kan skilja sig avsevärt åt, inte bara när det gäller olika typer av hyrbilar och deras hyresvillkor, utan också när det gäller de genomsnittliga betygsresultaten från våra tidigare kunder.

Hiper Rent a Car

Hiper 12 reviews

9.3 / 10

Dollar Balearics (Proa)

Dollar 17 reviews

9.1 / 10

Alamo EHI

Alamo 22 reviews

8.4 / 10

SIXT Corporate

SIXT 8 reviews

8.4 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 7 reviews

8.3 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 12 reviews

8.3 / 10

Enterprise Corporate

Enterprise 20 reviews

8.3 / 10

Hertz Balearics (Proa)

Hertz 89 reviews

8.1 / 10

Thrifty Balearics (Proa)

Thrifty 37 reviews

8.1 / 10

CENTAURO

CENTAURO 87 reviews

7.5 / 10

Du kommer att fascineras av utbudet av hyrbilar på PMI Mallorca Flygplatsygplats. De biluthyrningsklasser som finns tillgängliga i Mallorca Flygplats sträcker sig från EKONOMI, STANDARD, FULLSTOR, LYX, CABRIOLET, MINIBUSS, LITEN STADSJEEP, EXOTISK till SPECIAL, MINIBUSS MED 7 SäTEN, MINIBUSS MED 9 SäTEN. Det största utbudet av bilar på Mallorca Flygplats erbjuds av LEASYS .

På Mallorca Flygplats kan du hitta rätt Leverantör för alla dina resor. Du hittar Leverantörer som erbjuder biluthyrning per timme, dag, vecka, kortsiktigt, månadsvis, långsiktigt och till och med enkelriktat. Du kan också hitta erbjudanden för unga förare i PMI Airport.

Uthyrningsplatser i närheten av Mallorca Flygplats PMI

Om du inte kan hitta ditt perfekta hyrbilsavtal på Mallorca Flygplats, kom ihåg att kolla in erbjudanden på andra upphämtningsplatser närmast PMI flygplats.

Utbudet av bilar är vanligtvis större på Mallorca Flygplats, men du kan hitta billigare erbjudanden på andra mindre populära upphämtningsplatser: små eller lokala flygplatser, järnvägsstationer, hamnar och centrumområden.

Mallorca Flygplats översikt över biluthyrningsflottan

BiluthyrningsLeverantörerna på PMI flygplats erbjuder ett stort utbud av fordon som passar för alla dina resor. Med hjälp av vår tabell nedan kan du enkelt hitta en bil som passar dina behov.

Biluthyrningsklass Bäst för Möjliga biluthyrningsmodeller
Mini Budgetresor med ensamresor eller resor med en vän i PALMA DE MALLORCA en med brist på parkeringsplatser. Smart, Fiat 500, Hyundai i10, Citroen DS3, Opel Adam, eller liknande.
Ekonomi Ett par eller två vänner som vill spara pengar på bränsle. Chevrolet Spark, Mitsubishi Mirage, eller liknande.
Kompakt 2-4 resenärer som behöver lite förvaringsutrymme Hyundai Accent, Nissan Versa, eller liknande.
Mellanliggande Små familjer eller grupper på upp till 5 vänner som vill utforska PALMA DE MALLORCA Nissan Sentra eller liknande.
Standard Långa resor med upp till 5 passagerare under en lugn och bekväm resa. Audi A4 eller liknande.
Fullstorlek Bekväm långkörning med familjen och tillräckligt med bagage Ford Taurus, Chevrolet Camaro, eller liknande.
7-sitsig Bilresor om ditt sällskap består av fler än 5 passagerare med litet bagage. Dodge Caravan, Toyota Sienna, eller liknande.
Minivan / 9-12 platser Familjeresor med mycket bagage Mercedes Viano, Mercedes Sprinter eller liknande.
Premium Affärsresor som börjar på Mallorca Flygplats Buick Lacrosse, Lincoln MKS eller liknande.
SUV Säkra och bekväma resor på motorväg eller i terräng Toyota Rav4, Audi Q5 eller liknande.
Lyx / Exotisk Särskilda tillfällen och körningar i ditt liv i PALMA DE MALLORCA Bentley, Rolls Royce, Ferrari, eller liknande.
Konvertibel Resor på egen hand eller tillsammans med din andra hälft för att känna friheten på PALMA DE MALLORCA vägar. Ford Mustang Cabriolet, Chrysler 200 Cabriolet, eller liknande.

Vanliga frågor - Hyr en bil på Mallorca Flygplats

Hur hyr man en bil på Mallorca Flygplats ?

Ange den nödvändiga hämtnings- och återlämningsplatsen i sökformuläret och välj önskat datum och tid för uthyrningen. När du har fått sökresultaten kan du filtrera dem utifrån dina önskade kriterier.

Hur mycket kostar det att hyra en bil på PMI flygplats?

Priserna för att hyra en bil i Mallorca Flygplats varierar från $20.20 per dag till $129.92 per dag beroende på vald modell och hyresalternativ.

Vilket är det bästa biluthyrningsföretaget på Mallorca Flygplats?

Det biluthyrningsföretag som för närvarande har högst användarbetyg i PMI är HIPER RENT A CAR med ett genomsnittligt betyg på 9.3/10.

Vilka biluthyrningsföretag har biluthyrningsdiskar på Mallorca Flygplats?

De biluthyrningsföretag som har tillgängliga biluthyrningsdiskar på Mallorca Flygplats är AVIS, BUDGET, HERTZ, THRIFTY, HERTZ, ENTERPRISE, ALAMO, INTERRENT, RHODIUM, GOLDCAR, FLIZZR, RECORD, INTERNATIONAL SUPPLIER, SIXT, EUROPCAR, INTERRENT, KEYANDGO, NATIONAL, .

Vilka hyrbilsLeverantörer hämtar dig på Mallorca Flygplats?

DRIVALIA, HIPER, CENTAURO, DOLLAR, CLICKRENT, AUTOCLICK, WIBER, LEASYS erbjuder gratis bussresor från Mallorca Flygplats till sina hyrbilskontor.

14CARS.com biluthyrningsapp för iOS och Android

Hitta en hyrbil nära mig, jämför priser och erbjudanden och hyr en bil som du kommer att älska. Det är snabbt och enkelt!