Billiga priser från över 900 biluthyrningleverantörer

VAN hyrbilar som finns tillgängliga på Haneda Otorii Ekimae [HND]

Kolla in våra fantastiska VAN Haneda Otorii Ekimae biluthyrningserbjudanden och välj det lämpligaste erbjudandet för dig. Ta reda på hyrbilsmodeller, deras priser och leverantörer av VAN hyrbilar som finns på HND flygplats.

Minibuss

Nissan Serena

NISSAN
A
8
5
4
Nissan Serena

från

$112.70 per dag

Mini

Nissan Dayz

NISSAN
A
4
5
2
Nissan Dayz

från

$43.46 per dag

Ekonomi

Nissan March

NISSAN
A
5
3
2
Nissan March

från

$48.09 per dag

Kompakt

Nissan Note e-Power

NISSAN
A
5
5
3
Nissan Note e-Power

från

$60.68 per dag

Liten stadsjeep

Nissan X-Trail

NISSAN
A
5
5
4
Nissan X-Trail

från

$87.29 per dag

Information om VAN bilmodeller på Haneda Otorii Ekimae

Vans är stora 10-12 personbilar som också kallas personbilar. Dessa rymliga bilar väljs vanligtvis för att transportera stora familjer eller andra stora grupper av människor. Vagnar är också mycket bra för att transportera olika typer av last om det skulle uppstå ett sådant behov. En hyrbil kan till exempel vara en bra lösning när du flyttar hus om det inte finns något annat transportalternativ.

Dessa bilar bör prioriteras av de personer som behöver mycket utrymme som annars inte kan uppnås med bilar från andra uthyrningsklasser.

VAN HND Flygplatsuthyrning

VAN biluthyrningsklasser på Haneda Otorii Ekimae erbjuder följande biluthyrningsmodeller: Nissan Serena, eller liknande VAN hyrbilar.

VAN biluthyrningsställen nära Haneda Otorii Ekimae

Glöm inte att kolla in biluthyrningserbjudanden på plats och utanför flygplatser närmast Haneda Otorii Ekimae . Priserna och tillgången på bilar är vanligtvis olika. Se till att du gör det bästa valet.

Hyrbilar vid flygplatser i närheten av Haneda Otorii Ekimae [HND] Uthyrningsplatser i städer nära Haneda Otorii Ekimae

Närliggande biluthyrningsplatser på flygplatser

Närliggande downtown biluthyrning platser

FAQ - VAN hyra bil på Haneda Otorii Ekimae

Hur man bokar VAN biluthyrning på Haneda Otorii Ekimae ?

Börja skriva in den nödvändiga upphämtningsplatsen och returadressen i sökformuläret och välj den lämpligaste från rullgardinslistan. Välj önskat datum och tid för uthyrningen. På sidan med sökresultat kan du filtrera och sortera alla biluthyrningserbjudanden utifrån din önskade hyrbilsklass.

Vad är den billigaste VAN hyrbilen på HND flygplats?

Den billigaste VAN bilen på Haneda Otorii Ekimae är Nissan Serena från NISSAN. Det aktuella priset är $112.70 per dag.

Hur mycket kommer jag att spendera på bränsle för VAN bil på Haneda Otorii Ekimae?

Bensinpriserna nära HND flygplats varierar från $4.45 till $4.62.

Du kommer alltså att spendera cirka $13.85 för att köra bil i 100 kilometer. En körning på 100 amerikanska mil i kostar cirka $22.35.

Vad behöver jag ha med mig när jag hämtar ut VAN hyrbilen på Haneda Otorii Ekimae?

I allmänhet räcker det med att presentera:

  • Ett fullständigt körkort. Brittiska körkortsinnehavare måste också tillhandahålla fotokortet. Om ditt körkort inte är skrivet i det romerska alfabetet (det vill säga på arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska) måste du ta med dig ett internationellt körkort tillsammans med ditt nationella körkort.
  • Ett giltigt foto-ID (pass eller nationellt ID).
  • Ett giltigt kreditkort i huvudförarens namn. Den behövs för att förhandsauktorisera en biluthyrningsdeposition vid uthyrningsdisken.

Hur gammal måste jag vara för att hyra VAN på Haneda Otorii Ekimae?

Du måste vanligtvis vara mellan 25 och 70 år gammal för att hyra en bilgrupp på flygplatsens flygplats. Åldersgränserna för biluthyrningsföretag i Haneda Otorii Ekimae varierar dramatiskt.

Om du inte omfattas av dessa åldersgränser kan du alltid hitta biluthyrare som tillåter dig att hyra ett fordon på villkor att du betalar en tilläggsavgift för unga förare eller äldre förare. Om inte kan du köpa en tilläggsförsäkring.

Är det möjligt att hyra VAN bil för en enkel resa?

Ja, vissa leverantörer tillhandahåller VAN hyrbilar på Haneda Otorii Ekimae. Var uppmärksam när du väljer leverantör. Om du letar efter envägsuthyrningar ska du vara beredd på att vissa restriktioner och tilläggsavgifter kan gälla. Glöm inte att kontakta företaget för att försäkra dig om att det finns tillgång till och att det kostar att hyra enkelbiljetter.

14CARS.com biluthyrningsapp för iOS och Android

Hitta en hyrbil nära mig, jämför priser och erbjudanden och hyr en bil som du kommer att älska. Det är snabbt och enkelt!