Billiga priser från över 900 biluthyrningleverantörer

7-SEATER hyrbilar som finns tillgängliga på Tirgu Mures Flygplats [TGM]

Kolla in våra fantastiska 7-SEATER Tirgu Mures Flygplats biluthyrningserbjudanden och välj det lämpligaste erbjudandet för dig. Ta reda på hyrbilsmodeller, deras priser och leverantörer av 7-SEATER hyrbilar som finns på TGM flygplats.

Mini

Toyota Aygo

ALAMO
M
4
3
2
Toyota Aygo

från

$21.94 per dag

Ekonomi

Opel Corsa

ALAMO
M
5
3
2
Opel Corsa

från

$24.22 per dag

Kombi

Renault Clio Estate

ALAMO
M
5
5
4
Renault Clio Estate

från

$25.43 per dag

Kompakt

Opel Astra

ALAMO
M
5
5
3
Opel Astra

från

$28.49 per dag

Standard

Skoda Octavia

ALAMO
M
5
5
4
Skoda Octavia

från

$53.18 per dag

Standard

Opel Insignia

ALAMO
M
5
4
4
Opel Insignia

från

$55.98 per dag

Liten stadsjeep

Opel Mokka

ALAMO
M
5
5
4
Opel Mokka

från

$55.99 per dag

Information om 7-SEATER bilmodeller på Tirgu Mures Flygplats

Namnet på denna biluthyrningsklass talar för sig själv, eftersom det innebär att dessa bilar har 7 sittplatser, till skillnad från de mindre 5-sitsiga bilarna. Dessa två extrasittplatser gör det inte bara möjligt att resa i en större grupp utan ger också extra utrymme för bagage och personliga ägodelar. Därför väljs 7-sitsiga bilar oftast för familjesemestrar eller resor med stora grupper.

Ibland är det bättre att hyra en enda bil med mycket utrymme än att hyra två separata fordon för att få plats med en stor grupp människor. Om utrymmet är en av dina viktigaste prioriteringar när du väljer en hyrbil, är överdimensionerade hyrbilar ett utmärkt beslut för dig.

7-SEATER TGM Flygplatsuthyrning

7-SEATER biluthyrningsklasser på Tirgu Mures Flygplats erbjuder följande biluthyrningsmodeller: eller liknande 7-SEATER hyrbilar.

7-SEATER biluthyrningsställen nära Tirgu Mures Flygplats

Glöm inte att kolla in biluthyrningserbjudanden på plats och utanför flygplatser närmast Tirgu Mures Flygplats . Priserna och tillgången på bilar är vanligtvis olika. Se till att du gör det bästa valet.

Hyrbilar vid flygplatser i närheten av Tirgu Mures Flygplats [TGM] Uthyrningsplatser i städer nära Tirgu Mures Flygplats

Närliggande downtown biluthyrning platser

De bästa leverantörerna för att hyra bil 7-SEATER på Tirgu Mures Flygplats

För att göra det bästa valet av 7-SEATER biluthyrning på Tirgu Mures Flygplats [TGM] , var uppmärksam både på biluthyrningsmodellen och dess pris utan också på den biluthyrningsleverantör som erbjuder detta erbjudande.

Biluthyrningsföretag som erbjuder 7-SEATER fordon på Tirgu Mures Flygplats har olika villkor för biluthyrning och betygsätter genomsnittliga poäng från våra tidigare kunder.

Det största utbudet av 7-SEATER hyrbilar på Tirgu Mures Flygplats tillhandahålls av AUTONOM ROMANIA.

AUTONOM ROMANIA

AUTONOM 17 reviews

9.4 / 10

Alamo

Alamo 19 reviews

8.8 / 10

FAQ - 7-SEATER hyra bil på Tirgu Mures Flygplats

Hur man bokar 7-SEATER biluthyrning på Tirgu Mures Flygplats ?

Börja skriva in den nödvändiga upphämtningsplatsen och returadressen i sökformuläret och välj den lämpligaste från rullgardinslistan. Välj önskat datum och tid för uthyrningen. På sidan med sökresultat kan du filtrera och sortera alla biluthyrningserbjudanden utifrån din önskade hyrbilsklass.

Vad är den billigaste 7-SEATER hyrbilen på TGM flygplats?

Den billigaste 7-SEATER bilen på Tirgu Mures Flygplats är Toyota Aygo från ALAMO. Det aktuella priset är $21.94 per dag.

Hur mycket kommer jag att spendera på bränsle för 7-SEATER bil på Tirgu Mures Flygplats?

Vad behöver jag ha med mig när jag hämtar ut 7-SEATER hyrbilen på Tirgu Mures Flygplats?

I allmänhet räcker det med att presentera:

  • Ett fullständigt körkort. Brittiska körkortsinnehavare måste också tillhandahålla fotokortet. Om ditt körkort inte är skrivet i det romerska alfabetet (det vill säga på arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska) måste du ta med dig ett internationellt körkort tillsammans med ditt nationella körkort.
  • Ett giltigt foto-ID (pass eller nationellt ID).
  • Ett giltigt kreditkort i huvudförarens namn. Den behövs för att förhandsauktorisera en biluthyrningsdeposition vid uthyrningsdisken.

Hur gammal måste jag vara för att hyra 7-SEATER på Tirgu Mures Flygplats?

Du måste vanligtvis vara mellan 25 och 70 år gammal för att hyra en bilgrupp på flygplatsens flygplats. Åldersgränserna för biluthyrningsföretag i Tirgu Mures Flygplats varierar dramatiskt.

Om du inte omfattas av dessa åldersgränser kan du alltid hitta biluthyrare som tillåter dig att hyra ett fordon på villkor att du betalar en tilläggsavgift för unga förare eller äldre förare. Om inte kan du köpa en tilläggsförsäkring.

Är det möjligt att hyra 7-SEATER bil för en enkel resa?

Ja, vissa leverantörer tillhandahåller 7-SEATER hyrbilar på Tirgu Mures Flygplats. Var uppmärksam när du väljer leverantör. Om du letar efter envägsuthyrningar ska du vara beredd på att vissa restriktioner och tilläggsavgifter kan gälla. Glöm inte att kontakta företaget för att försäkra dig om att det finns tillgång till och att det kostar att hyra enkelbiljetter.

14CARS.com biluthyrningsapp för iOS och Android

Hitta en hyrbil nära mig, jämför priser och erbjudanden och hyr en bil som du kommer att älska. Det är snabbt och enkelt!