Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

THRIFTY leiebiler på Rockhampton Lufthavn [ROK]

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode THRIFTY leiebilavtalene på Rockhampton Lufthavn. Legg merke til disse tilbudene på [ROK] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Minibuss

Mitsubishi Triton Double Cab

SIXT
M
4
4
0
Mitsubishi Triton Double Cab

fra

$85.03 per dag

Minibuss

Ford Ranger Double Cab

EUROPCAR
A
5
4
4
Ford Ranger Double Cab

fra

$198.38 per dag

SUV

Mitsubishi Eclipse

SIXT
A
5
5
3
Mitsubishi Eclipse

fra

$96.76 per dag

SUV

Toyota Rav4 Hybrid

HERTZ
A
5
5
4
Toyota Rav4 Hybrid

fra

$269.02 per dag

Økonomibil

Holden Spark

BUDGET
M
5
3
2
Holden Spark

fra

$97.42 per dag

Økonomibil

Kia Rio

ALAMO
A
5
3
2
Kia Rio

fra

$141.37 per dag

Standardbil

Peugeot 508

SIXT
A
5
5
4
Peugeot 508

fra

$99.15 per dag

Standardbil

Hyundai Elantra

BUDGET
A
5
5
4
Hyundai Elantra

fra

$155.63 per dag

Kompaktbil

Hyundai i30

EUROPCAR
A
5
5
2
Hyundai i30

fra

$129.26 per dag

Kompaktbil

Hyundai Venue

SIXT
A
5
5
3
Hyundai Venue

fra

$172.45 per dag

Full størrelsebil

Toyota Camry

AVIS
A
5
4
5
Toyota Camry

fra

$138.82 per dag

Stasjonsvogner

Holden Commodore Estate

BUDGET
A
5
5
5
Holden Commodore Estate

fra

$164.96 per dag

Informasjon om THRIFTY på Rockhampton Lufthavn

I tabellen nedenfor finner du informasjon om THRIFTY som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Rockhampton Lufthavn [ROK].

Thrifty Car Rental

Firmanavn:

Thrifty Car Rental

Adresse:

ROCKHAMPTON AIRPORT, Terminal Building, ROCKHAMPTON, ROK

Telefon:

(07) 4927 8755

De beste bilutleiefirmaene på Rockhampton Lufthavn-Flyplass [ROK]

Alternativt til THRIFTY, er det andre tilgjengelige lokale og internasjonale bilutleie byråer som opererer på Rockhampton Lufthavn [ROK]. Sørg for å se etter spesialer, rabatter, eller kuponger fra disse verdens-klarerte bil leverandører og velge det beste alternativet for deg.

Budget ABG Franchise

Budget 58 reviews

8.7 / 10

Europcar Corporate

Europcar 6 reviews

8.6 / 10

Avis ABG Franchise

Avis 49 reviews

8.5 / 10

Hertz Corporate

Hertz 7 reviews

7.8 / 10

Alamo EMEA

Alamo 81 reviews

7.6 / 10

Enterprise

Enterprise 24 reviews

7.6 / 10

Hvis du trenger en liten bil for din neste biltur fra Rockhampton Lufthavn [ROK] Flyplass, bør du se nærmere på bilutleie avtaler fra BUDGET og ALAMO. De gir den største mengden av biler av ØKONOMIBIL og Bilutleieklassen på Rockhampton Lufthavn.

Et stort antall medium biler er levert av SIXT og BUDGET på Rockhampton Lufthavn . Vær oppmerksom på disse leverandørene dersom du ønsker å få den beste verdien på kjøretøy av STANDARDBIL og FULL STøRRELSEBIL bilutleieklasser.

For å finne de beste SUV bilutleieavtale på Rockhampton Lufthavn [ROK], ta en titt på SUV fra SIXT. Denne leverandøren tilbyr en stor samling av SUV biler på Rockhampton Lufthavn.

Hvis du er ute etter en stor bil på Rockhampton Lufthavn, bør du vurdere avtaler fra SIXT og EUROPCAR. De gir mye av MINIBUSS.

THRIFTY Rockhampton Lufthavn bilutleie biloversikt

THRIFTY på Rockhampton Lufthavn ROK gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Van, Suv, Economy, Standard, Compact, Fullsize, Estate, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Rockhampton Lufthavn, være klar til å plukke opp Holden Spark, og Kia Rio , eller få en bil klasse oppgradering.

For de av dere som bestemte seg for å bestille en Kompaktbil bil, kan du få Hyundai i30, og Hyundai Venue , eller få en bil klasse oppgradering.

Når du bestiller en Standardbil klasse bil med "eller lignende" skilt fra THRIFTY på Rockhampton Lufthavn, kan du plukke opp Peugeot 508, og Hyundai Elantra .

THRIFTY Full størrelsebil bilutleie klasse på Rockhampton Lufthavn inkludererfølgende bilutleie modeller: og Toyota Camry .

Når du bestiller en bil av SUV bilutleie klasse fra THRIFTY på Rockhampton Lufthavn, vil du få en av følgende biler: Mitsubishi Eclipse, og Toyota Rav4 Hybrid .

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

THRIFTY tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra THRIFTY på Rockhampton Lufthavn for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Rockhampton Lufthavn, den mest egnede bilen fra THRIFTY Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra THRIFTY på Rockhampton Lufthavn for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra THRIFTY på Rockhampton Lufthavn.
  • For unge sjåfører har THRIFTY også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra THRIFTY på Rockhampton Lufthavn.

FAQ - THRIFTY leiebil på Rockhampton Lufthavn

Hvordan leie en bil fra THRIFTY på Rockhampton Lufthavn ?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra THRIFTY på ROK Flyplass?

Den billigste bilen fra THRIFTY på Rockhampton Lufthavn er Mitsubishi Triton Double Cab. Gjeldende relevante pris er $85.03 per dag.

Hvor kan jeg finne THRIFTY kontor desk på Rockhampton Lufthavn [ROK]?

  • THRIFTYs bilutleie desk er på Rockhampton Lufthavn. Du finner den nøyaktige plasseringen ved å navigere på flyplassens kart.

Hva er bensin prisen i nærheten av Rockhampton Lufthavn Airport?

Bensin prisene i nærheten av ROK Flyplass varierer fra $3.23 til $4.22.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Rockhampton Lufthavn?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Rockhampton Lufthavn Airport [ROK]?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Rockhampton Lufthavn ?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!