Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

MOVIDA leiebiler på Manaus - Lufthavn [MAO]

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode MOVIDA leiebilavtalene på Manaus - Lufthavn. Legg merke til disse tilbudene på [MAO] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Økonomibil

Fiat Novo Uno

movida
M
5
3
2
Fiat Novo Uno

fra

$15.20 per dag

Økonomibil

Hyundai HB20

movida
M
5
5
2
Hyundai HB20

fra

$18.15 per dag

Kompaktbil

Chevrolet Prisma

movida
M
5
3
3
Chevrolet Prisma

fra

$18.00 per dag

Minibuss

Fiat Fiorino

movida
M
3
4
0
Fiat Fiorino

fra

$23.83 per dag

SUV

Nissan Kicks

movida
A
4
3
2
Nissan Kicks

fra

$28.07 per dag

SUV

Jeep Compass

movida
A
7
5
4
Jeep Compass

fra

$39.48 per dag

7-seters

Chevrolet Spin

movida
A
7
5
1
Chevrolet Spin

fra

$32.08 per dag

Informasjon om MOVIDA på Manaus - Lufthavn

I tabellen nedenfor finner du informasjon om MOVIDA som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Manaus - Lufthavn [MAO].

Movida

Firmanavn:

Movida

Adresse:

Aeroporto Internacional Eduardo Gomes, Avenida Santos Dumont, 1350, Tarumã, Manaus - AM, 69041-000

MOVIDA steder i nærheten av MAO Flyplass

For å bedre planlegge turen, vennligst naviger kartet nedenfor med alle tilgjengelige bilutleiesteder nær Manaus - Lufthavn. Alle ikonene tilsvarer fire typer hente-og retur steder: Flyplass, jernbanestasjon, havn og steder i sentrum.

Leiebilsteder i sentrum i nærheten

De beste bilutleiefirmaene på Manaus - Lufthavn-Flyplass [MAO]

Alternativt til MOVIDA, er det andre tilgjengelige lokale og internasjonale bilutleie byråer som opererer på Manaus - Lufthavn [MAO]. Sørg for å se etter spesialer, rabatter, eller kuponger fra disse verdens-klarerte bil leverandører og velge det beste alternativet for deg.

Unidas

Unidas 8 reviews

7.7 / 10

ALAMO ehi

ALAMO 9 reviews

4.6 / 10

MOVIDA Manaus - Lufthavn bilutleie biloversikt

MOVIDA på Manaus - Lufthavn MAO gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Economy, Compact, Van, Suv, 7-seater, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Manaus - Lufthavn, være klar til å plukke opp Fiat Novo Uno, og Hyundai HB20 , eller få en bil klasse oppgradering.

For de av dere som bestemte seg for å bestille en Kompaktbil bil, kan du få og Chevrolet Prisma , eller få en bil klasse oppgradering.

Når du bestiller en bil av SUV bilutleie klasse fra MOVIDA på Manaus - Lufthavn, vil du få en av følgende biler: Nissan Kicks, og Jeep Compass .

I tilfelle du reiser med en gruppe mennesker, og du trenger en 7-seters transporttjenester kjøretøy fra MOVIDA på Manaus - Lufthavn, kan du leie og Chevrolet Spin .

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

MOVIDA tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra MOVIDA på Manaus - Lufthavn for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Manaus - Lufthavn, den mest egnede bilen fra MOVIDA Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra MOVIDA på Manaus - Lufthavn for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra MOVIDA på Manaus - Lufthavn.
  • For unge sjåfører har MOVIDA også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra MOVIDA på Manaus - Lufthavn.

FAQ - MOVIDA leiebil på Manaus - Lufthavn

Hvordan leie en bil fra MOVIDA på Manaus - Lufthavn ?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra MOVIDA på MAO Flyplass?

Den billigste bilen fra MOVIDA på Manaus - Lufthavn er Fiat Novo Uno. Gjeldende relevante pris er $15.20 per dag.

Hva er den mest populære MOVIDA leiebilen på Manaus - Lufthavn [MAO]?

De mest populære leiebil på Manaus - Lufthavn fra MOVIDA er for tiden CHEVROLET SPIN. Den laveste prisen for dette kjøretøyet er $32.08 per dag.

Hva er bensin prisen i nærheten av Manaus - Lufthavn Airport?

Bensin prisene i nærheten av MAO Flyplass varierer fra $3.71 til $4.33.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Manaus - Lufthavn?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Manaus - Lufthavn Airport [MAO]?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Manaus - Lufthavn ?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!